- 20 Şubat 2022
- 70
- 141
- 8
kızlar iyi geceler diliyorum, hayırlı bayramlar şimdiden. benim yakın bir arkadaşım var, kendisi 28 yaşında. şimdiye kadar görüştüğü kişilerle hiç anlaşamamıştı maalesef anlaştığı kişilerle de bitmek bilmeyen sorunlar yüzünden hiçbir ilişkisi yürümedi. çocukluğunda yaşadığı travmalar dolayısıyla da evlilikten çok korkuyordu, bir türlü onu evliliğe ısındıracak biri çıkmamıştı karşısına.. bu arkadaşımın(ismi stella olsun) şu anda sevgilisi var. 28 aralıktan beri görüşüyorlar, adamın sadece 1 kez sevgilisi olmuş o da 5-6 ay önce bitmiş öyle anlattı, gayet güzel gidiyor şu an her şey hatta stella geçenlerde evlenmek istediğini bile söyledi bana. çok sevindik yaz sonunda istemeye gelebileceklerini falan söyledi. buraya kadar her şey güzel..
3 gün önce arkadaşlarımla oturuyorduk, öyle laf arasında stella da evlenmeye karar verdi dedim kiminle falan dediler, söyledim ve arkadaşım stellanın sevgilisini tanıdığını söyledi. nereden dedim bir arkadaşımın eski sevgilisi bu çocuk dedi. stella ile ne zamandır görüşüyorlar falan derken bu kişinin o eski sevgilisiyle 12 ocakta ayrıldığını öğrendim
inanmak istemedim o kızı arattırdım, isim vs vermeden çaktırmadan sordurdum kız kendi ağzıyla 12 ocak dedi.. hatta buluşmuşlar vs.
şimdi benim ne yapmam gerekiyor gidip anlatmalı mıyım? stella çok mutlu, ilk defa da gerçekten evlenmeye karar vermişken böyle bir olayın çıkması.. sinirlerim çok bozuk valla, siz olsanız ne yapardınız?
3 gün önce arkadaşlarımla oturuyorduk, öyle laf arasında stella da evlenmeye karar verdi dedim kiminle falan dediler, söyledim ve arkadaşım stellanın sevgilisini tanıdığını söyledi. nereden dedim bir arkadaşımın eski sevgilisi bu çocuk dedi. stella ile ne zamandır görüşüyorlar falan derken bu kişinin o eski sevgilisiyle 12 ocakta ayrıldığını öğrendim