• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoook arada kaldım, tavsiyenize ihtiyacım var..

bonitaxx

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
70
141
8
kızlar iyi geceler diliyorum, hayırlı bayramlar şimdiden. benim yakın bir arkadaşım var, kendisi 28 yaşında. şimdiye kadar görüştüğü kişilerle hiç anlaşamamıştı maalesef anlaştığı kişilerle de bitmek bilmeyen sorunlar yüzünden hiçbir ilişkisi yürümedi. çocukluğunda yaşadığı travmalar dolayısıyla da evlilikten çok korkuyordu, bir türlü onu evliliğe ısındıracak biri çıkmamıştı karşısına.. bu arkadaşımın(ismi stella olsun) şu anda sevgilisi var. 28 aralıktan beri görüşüyorlar, adamın sadece 1 kez sevgilisi olmuş o da 5-6 ay önce bitmiş öyle anlattı, gayet güzel gidiyor şu an her şey hatta stella geçenlerde evlenmek istediğini bile söyledi bana. çok sevindik yaz sonunda istemeye gelebileceklerini falan söyledi. buraya kadar her şey güzel..
3 gün önce arkadaşlarımla oturuyorduk, öyle laf arasında stella da evlenmeye karar verdi dedim kiminle falan dediler, söyledim ve arkadaşım stellanın sevgilisini tanıdığını söyledi. nereden dedim bir arkadaşımın eski sevgilisi bu çocuk dedi. stella ile ne zamandır görüşüyorlar falan derken bu kişinin o eski sevgilisiyle 12 ocakta ayrıldığını öğrendim:olamaz: inanmak istemedim o kızı arattırdım, isim vs vermeden çaktırmadan sordurdum kız kendi ağzıyla 12 ocak dedi.. hatta buluşmuşlar vs.:KK14: şimdi benim ne yapmam gerekiyor gidip anlatmalı mıyım? stella çok mutlu, ilk defa da gerçekten evlenmeye karar vermişken böyle bir olayın çıkması.. sinirlerim çok bozuk valla, siz olsanız ne yapardınız?:kahve:

Sanırım söylerdim. Zor bir durum ama adamın karakteri belli. Zararın neresinden dönülse kârdır. Evlendikten sonra da böyle bir şey başına gelir bu karakterle kıza yazık olmasın.
mutluluğu bulmuşken o kadar zor ki çok arada kalmış hissediyorum kendimi :KK43:

canım benim, eğer düzgün okursan 28 aralıktan beri görüşüyorlar yazdım onu da görmüş olursun. teşekkürler
Son mesajı dediginden 10 gün geç atmıştır belki. Arkadasinla 10 gun arkadasca konustu ocak ortasi aralari aşka baglandi belki. Belki bitirmeye aylardir bahane ariyordu adam veya eski sevgilisi. Allah aşkına bunu dert mi ettin sen yoksa arkadaşının evlilik düşünecek kadar mutlu olmasi şok etkisi yaratti aksiyon mu ariyorsun kendine ?

Benim arkadaşım bilse ve bana söylemese ben onunla bir daha konuşmazdım. Ama şu da var belki de bunlar uzun zamandır konuşmuyordu 12 ocakta mesaj attı vs ve kesin net ayrıldılar ve buluşma da oldu. Bunları bilmek lazım o tarihte belki de bizden olmaz vs dedi ve netleşti yani.
Her türlü nem kapılacak bir durum.

Arada 10 15 gün var ayrılık aşamasıdır o aralık. Ve bazen bir taraf ayrılığı kabul etmiş kafasına koymuşken diğer tarafın idrak ve kabul etmesi zaman alabiliyor. Çocuk bitirmiştir ama eski sevgili uzatmıştır zorlamıştır onun kabullenebildiği tarih 10 gün sonradir vs vs. Onun dışında size ne acaba. Güzel giden bir şeyi neden bozmak ister ki bir insan.

Bu arada bilip bana söylemeyen arkadaşımla da sanırım görüşmezdim .dediğim gibi eğer gerçek dostunuzsa konuşun

mutluluğu bulmuşken o kadar zor ki çok arada kalmış hissediyorum kendimi :KK43:
Allahım ya rabbim drama gelll.
Size ne hanımefendi sanki ortada gerçek bir aldatma var gibi. Birinin lafiyla insanların ilişkisini mi bozacaksınız. Kıskanıyor musunuz onları yoksa?

Son mesajı dediginden 10 gün geç atmıştır belki. Arkadasinla 10 gun arkadasca konustu ocak ortasi aralari aşka baglandi belki. Belki bitirmeye aylardir bahane ariyordu adam veya eski sevgilisi. Allah aşkına bunu dert mi ettin sen yoksa arkadaşının evlilik düşünecek kadar mutlu olmasi şok etkisi yaratti aksiyon mu ariyorsun kendine ?
dert ettim, çünkü yakın arkadaşım.
ve şok etkisi tabii ki yarattı evlenmeyi asla düşünmüyordu:d aksiyonlu bir mesele de değil aksiyon arasam bu konudan girmezdim. kendileri 28 aralıkta sevgili oldular. teşekkür ediyorum yorum için.

Back
X