• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoook arada kaldım, tavsiyenize ihtiyacım var..

10 gün demişler ama konu o değil ki. Adam bildiğin 4-5 ay önce ayrıldım demiş halbuki arkadaşıyla görüşmeye başladıktan 10 gün sonra ayrılmış. 4-5 ay nerdee bahsettiği tarih nerde? Bence bariz büyük bir yalan bu. Yakın arkadaşım bilip söylemese çok bozulurdum bilerek söylemediğini düşünürdüm
Evet bende buna takılırım şimdi bir ilişkim vardı uzun zamandır kafamda bitirdim kız bir türlü ayrıldığımizj kabul etmiyor gibi bir açıklama olsa derim ki düzgünce konuş eski kız arkadaşınla takintiliysa yapacak birşey yok ben burda yedeklemeden eskisinden ayrilamayan insan görüyorum yoksa saklamazdi

Iyi de butun bunlar konu sahibi ve arkadaşlarının bir dedikodu ortamında konuştuğu şeyler. Ne eski sevgili ne yeni sevgili ne erkek arkadaş hiç biri ortada yok. Kadınlar aralarında dedikodu yaparken duyduğu şeylerle gidip adama hesap sormayı bile düşündü. Allah aşkına kim bilebilir benim sevgilimle ayrıldığım tarihi ya da arada geçenleri. Bomboş insanlar konu da kac tane tarih süre ve ayrintilar vs veriliyor oturup bunları konuşuyorlar kim itibar eder ki bu insanların konuşmalarına.

Ben ortamda yapılan dedikodunun doğruluğunu yanlışlığını konuşmuyorum ki o kısım zaten saçma bence. Stella kendisi anlatmak istiyorsa anlatırdı ilişkisini. Bunu diğer arkadaşlarla paylaşmak konu sahibine düşmezdi. Üstüne bir de bir ton muhabbet dönmüş, kadının ilişkisi didik didik edilmiş 🙄

Ama olay doğruysa da adamın yaptığı "aman kafasında bittiği tarihi vermiştir, o güne kadar tartışma uzamıştır ne yapsın yani" şeklinde normalleştirilecek bir şey değil. Boşanmadan boşandım deyip yeni birini bulan adamlar da masum o zaman bu mantıkla. İlişki kafada bitmiş sonuçta.
Ben olsam böyle bir yalanı affetmezdim.

kızlar iyi geceler diliyorum, hayırlı bayramlar şimdiden. benim yakın bir arkadaşım var, kendisi 28 yaşında. şimdiye kadar görüştüğü kişilerle hiç anlaşamamıştı maalesef anlaştığı kişilerle de bitmek bilmeyen sorunlar yüzünden hiçbir ilişkisi yürümedi. çocukluğunda yaşadığı travmalar dolayısıyla da evlilikten çok korkuyordu, bir türlü onu evliliğe ısındıracak biri çıkmamıştı karşısına.. bu arkadaşımın(ismi stella olsun) şu anda sevgilisi var. 28 aralıktan beri görüşüyorlar, adamın sadece 1 kez sevgilisi olmuş o da 5-6 ay önce bitmiş öyle anlattı, gayet güzel gidiyor şu an her şey hatta stella geçenlerde evlenmek istediğini bile söyledi bana. çok sevindik yaz sonunda istemeye gelebileceklerini falan söyledi. buraya kadar her şey güzel..
3 gün önce arkadaşlarımla oturuyorduk, öyle laf arasında stella da evlenmeye karar verdi dedim kiminle falan dediler, söyledim ve arkadaşım stellanın sevgilisini tanıdığını söyledi. nereden dedim bir arkadaşımın eski sevgilisi bu çocuk dedi. stella ile ne zamandır görüşüyorlar falan derken bu kişinin o eski sevgilisiyle 12 ocakta ayrıldığını öğrendim:olamaz: inanmak istemedim o kızı arattırdım, isim vs vermeden çaktırmadan sordurdum kız kendi ağzıyla 12 ocak dedi.. hatta buluşmuşlar vs.:KK14: şimdi benim ne yapmam gerekiyor gidip anlatmalı mıyım? stella çok mutlu, ilk defa da gerçekten evlenmeye karar vermişken böyle bir olayın çıkması.. sinirlerim çok bozuk valla, siz olsanız ne yapardınız?:kahve:
Ne kadar saçma sanki 2 sini senelerce Bi arada yürütmüş çok abartmissiniz karışmayın arkadaşınızın ilişkisine ne bu ajanlık yuh bırakın Bi hata varsa da kendi görür kendi halleder yuh yani ben sok

Geçen gün forumda , 2 yıl önce boşandığı adamla halen mesajlaşıp , sosyal medyadaki fotoğrafında yanında gördüğü kıza ulaşan ; kıza sevgilisi misin , diye soran üye konusu vardı.

Yine forumda, 4 yıl önce ayrıldığı adamı sürekli arayan , adamın kız arkadaşının bizi taciz etmeyi bırak dediği üye konusu da vardı.

Ya bu konuları yazan kadınlardan biriyse adamın eski sevgilisi ?

Kaç kişi ayrıldığı insan için iyi referans verir ki ? Ne diyecek mesela : Mükemmel bir adamdı , ben mükemmellikten hoşlanmıyorum , size mutluluklar mı ?
O iki yıl boşanan konu sahibiyle halen mesajlasiyormus adam hatta bundan yakinmisti konu sahibi bana şartları duzeltinxe ayrı eve çıkacağımizi söyledi umut verdi yazmıştı . 4 yıl takan üyeyi bilmiyorum belk o gerçekten takintilidir ama iki yıldır konuşan kadın da sevgili olan da bariz aldatilmisti . Konuda yazmak istemedim üzülmesin diye belki cinsel yönden belki maddi yönden kullanılıyordu iki yıl bekleyen kadın

Dört beş ay önce ayrıldım yerine hala takıntılı olan eski sevgilim benimle iletişim kuruyor dese gerçekten ben kendi adıma iletişime geçmem asla birinin eski sevgilisiyle burda bence kandırma var

Evet bir iliskiden birine gecmek o kadar kolay ne var bunda 😳. Her iliskide yas mi tutmak zorunda insanlar belki adam aylardir kizdan ayrilmaya calisiyor, kiz onu tehdit ediyor manipule ediyor gibi gibi bir suru sey . Nerden biliyorsunuz adamin ona belkide aylardir tahammul etmeye calistigini ya da bitirmeye calistigini ?
Tabi ki olabilir ama bunu 28 yaşındayken karşındaki insanı kandırarak yapmana gerek yok ki beş ay önce ayrıldım demeye olanı dürüstçe anlatabilir gerçekten evlilik düşünüyorsa . Açıkçası ben geçmişte yaşadıklarımı anlatmaya çekinmem saklamam durduk yere tüm eski sevgililerini anlatmaya gerek yok ama hala iletişimde olduğun bir eski sevgili varsa bir zahmet bahsetmek lazım . Hep kızın takintili olma fikri düşünülmüş adamın sahtekar olma fikri bana akla daha yatkin geldi

28 aralığı aklınızda nasıl tutabildiniz🙄
üstte kudra yazmış aynı şeyi yazacaktım eşimle sevgili olduğum tarihi bilmiyorum.
arkadaş ortamında kızın ilişki başlangıç tarihini adamın eski sevgilisini aratacak kadar masaya yatırmanızıda hoş bulmadım.
olayların nasıl geliştiğini bilemezsiniz bizde bilemeyiz. okuyoruz burada belki ayrıl barış bir ilişkileri vardı kız nasıl olsa yine barışırız diye düşünüyordu o ayrılık sürecinde çocuk arkadaşınızla sevgili oldu.

Stella'nın dedikodusunu yaptığınız arkadaşınız ve eski sevgilisi oyun yaptılar belki size, bilemeyiz.
Ama madem içinizde tutamayacaksınız o zaman olayın asıl muhatabı olan adamla konuşup sorun. Belki mantıklı bir açıklaması vardır. Stella boş yere üzülmesin.

28 aralığı aklınızda nasıl tutabildiniz🙄
üstte kudra yazmış aynı şeyi yazacaktım eşimle sevgili olduğum tarihi bilmiyorum.
arkadaş ortamında kızın ilişki başlangıç tarihini adamın eski sevgilisini aratacak kadar masaya yatırmanızıda hoş bulmadım.
olayların nasıl geliştiğini bilemezsiniz bizde bilemeyiz. okuyoruz burada belki ayrıl barış bir ilişkileri vardı kız nasıl olsa yine barışırız diye düşünüyordu o ayrılık sürecinde çocuk arkadaşınızla sevgili oldu.
Hadi başlama tarihini biliyor bir şekilde diyelim ama diğer kadın da öbür ilişkinin bittiği tarihi net biliyor. Bu daha da tuhaf. Ben korkarım böyle insanlardan. Çetele tutuyorlar resmen. Sonra bir araya gelip listeleri karşılaştırıyorlar falan.

Ben kendi evlilik yıldönümümu bile zor hatırlıyorum siz arkadaşlarınızın kimle hangi gün saat kaçta sevgili olduklarını, hangi tarihte saat kaçta resmen ayrıldıklarını falan aklınızda nasıl tutuyorsunuz cidden merak ettim? Yorucu olmuyor mu ?

Tabi ki olabilir ama bunu 28 yaşındayken karşındaki insanı kandırarak yapmana gerek yok ki beş ay önce ayrıldım demeye olanı dürüstçe anlatabilir gerçekten evlilik düşünüyorsa . Açıkçası ben geçmişte yaşadıklarımı anlatmaya çekinmem saklamam durduk yere tüm eski sevgililerini anlatmaya gerek yok ama hala iletişimde olduğun bir eski sevgili varsa bir zahmet bahsetmek lazım . Hep kızın takintili olma fikri düşünülmüş adamın sahtekar olma fikri bana akla daha yatkin geldi
Kesinlikle adamın sahtekar olma ihtimali de var elbet ama bana bu konj icin öyle gelmedi.
konu sahibi, konu sahibinin stellanin dedikodusunu yaptığı o arkadaşının net ayrılma tarihini bilmesi ustune bide eski sevgilisini aratıp bu tarihi teyit ettirmeleri inanilmaz itici ve yanlis geldi.

Konu sahibi stellanin olmadigi ortamda onun ask hayatını açıp konuşuyor bu tarz insanlar ile ckk karşılaştım içten içe kıskanıyor ya da başka bisey bana bu geçiyor.
Ayrica lise çağında degiller ki 12 ocakta bir anda elveda diyip bitirsinler, ara açılır belirli bir süre ayrılmaya çalışılır 1- 3-5 ay hatta belki daha uzunda sürebilir kişilerle alakalı sonrasinda kopma noktasinda artik kopar yani bu sekilde olabilme ihtimali daha yüksek.

Benim çok yakın bir erkek arkadaşımın yaklaşık 2 yıldır devam eden bir ilişkisi vardı. Kimse dillendirmese de kendisi dahil yakın çevresi o kızla bir şekilde ayrılacağını biliyorlardı. Sonra bu arkadaş kendi tabiriyle hayatının aşkıyla karşılaştı. Çok kaptırdı kendini ama önce ilişkisi olan kızı arayıp ayrılık konuşması yaptı. Kız kabul etmemiş bir kaç hafta düşün falan demiş ama arkadaş nasıl olsa ben bitirdim diye yeni kıza açıldı ve yeni ilişkiye başladı. Ama eski kız arkadaşı yaklaşık 3 ay ara ara aradı. Farklı şehirlerde oldukları için yüzyüze görüşmediler ama telefonda görüşmek durumunda kaldı. Bu konuşmalarda bir taraf bittiğine ikna etmeye çalışıyor diğer taraf aksine devam ettirmeye çalışıyor. Diğer taraftan erkek başka bir ilişkide.

Şu an hayatımın aşkı dediği kişiyle evli ve 2 çocukları var. Mutlular. Ama eminim eski kız arkadaşına sorsan ilişkiyi bitirme tarihleri 3 ay farklı.

28 Aralık 12 Ocak arasında hepi topu kaç gün var ki? Ben de eski sevgilimle Mart ayının başında telefonda ayrıldım ama yüz yüze görüşelim, eşyalarımızı alalım birbirimizden böyle bitirmeyelim falan dedik. Benim şehir dışından dönmem 15 gün kadar sürdü o süre zarfında hiç görüşmedik. Biri ayrılık tarihimizi sorsaydı ikisi de uygun olurdu. İlişkinin kafada bitmesi veya resmiyette bitmesi farklı durumlar olabiliyor.

Arkadaşınıza da ilişkinin bitiş tarihini daha önce söylemesi anormal gelmedi. Muhtemelen bir hafta önce ayrıldım dese arkadaşınız görüşmezdi. Benim bir arkadaşım sevgilisinden ayrıldığı günün akşamı sonradan eşi olacak kişiyle tanıştı arkadaş ortamında. Ben sevgilimden bugün ayrıldım da demedi bence zaten mantıklı olan da oydu. İlişkileri ilerledikten epey sonra laf arasında anlattı. Karşı tarafta sorun etmedi.

Ha siz söyleyin bence arkadaşınıza ne yapacağına o karar versin. Yönlendirmeyin, böyle böyle bir şey duydum diye anlatın.

Can sıkıcı olan şey, ilişkim 4-5 ay önce bitti demesi ama aslında 12 ocakta bitmiş olması. Şu 4-5 ay önce lafını söylemiş olmasaydı bu durum pek sorun olmazdı ama burada büyük bir yalan var.

Son mesajı dediginden 10 gün geç atmıştır belki. Arkadasinla 10 gun arkadasca konustu ocak ortasi aralari aşka baglandi belki. Belki bitirmeye aylardir bahane ariyordu adam veya eski sevgilisi. Allah aşkına bunu dert mi ettin sen yoksa arkadaşının evlilik düşünecek kadar mutlu olmasi şok etkisi yaratti aksiyon mu ariyorsun kendine ?
bence arkadaşım diye bahsettiği kişi kendisi 😂😂 kimse bu kadar detay bilir mi ben şahsen arkadaşıma tam olarak ne zaman çıktınız demem mesela karşı tarafta özellikle niye tarih versin,aradığını saldığınız aksiyon bundan olabilir yani😄

Can sıkıcı olan şey, ilişkim 4-5 ay önce bitti demesi ama aslında 12 ocakta bitmiş olması. Şu 4-5 ay önce lafını söylemiş olmasaydı bu durum pek sorun olmazdı ama burada büyük bir yalan var.
Eşimden önceki ilişkim bana göre nisanda bitti karşı tarafa göre eylülde. Nisan eylül arasında ben ohooo, eşimle tatile bile gitmiştim. Ne yaşandığını nasıl yaşandığını bilemeyiz.

Eşimden önceki ilişkim bana göre nisanda bitti karşı tarafa göre eylülde. Nisan eylül arasında ben ohooo, eşimle tatile bile gitmiştim. Ne yaşandığını nasıl yaşandığını bilemeyiz.
O zaman ortada karşı tarafta kabullenmeme varsa bunu dürüstçe söylemeliydi, neden kaçar ya da saklar ki insan? İlişkim dört ay önce bitti ama karşı taraf kabullenmekte zorlanıyor ama benim açımdan tamamen bitti ve dönüşü yok diyecek, bu kadar basit. Konu sahibinin arkadaşı bu meseleyi öğrenir mi öğrenmez mi bilemem ama konudaki arkadaş ben olsam ve öğrensem soğurum, taraflardan birinin bittiğini kabullenmemesi başa gelen bi durum. Dürüst olmaması üzer beni. Bunu söylemekte bi sakınca yok.

O zaman ortada karşı tarafta kabullenmeme varsa bunu dürüstçe söylemeliydi, neden kaçar ya da saklar ki insan? İlişkim dört ay önce bitti ama karşı taraf kabullenmekte zorlanıyor ama benim açımdan tamamen bitti ve dönüşü yok diyecek, bu kadar basit. Konu sahibinin arkadaşı bu meseleyi öğrenir mi öğrenmez mi bilemem ama konudaki arkadaş ben olsam ve öğrensem soğurum, taraflardan birinin bittiğini kabullenmemesi başa gelen bi durum. Dürüst olmaması üzer beni. Bunu söylemekte bi sakınca yok.
Haberi yoktur belki. Benim ayrılmadığımızdan haberim yoktu mesela 😂

Ben direkt insanları yalancı ya da dürüst değil olarak yaftalayamıyorum üçüncü beşinci kişilerin lafıyla.

Kız arkadaşına hiç bir şey söyleme. Sevgilisi ile tanıştığında bir boşluk anında durumu bildiğini ama huzursuzluk çıkmaması için sessiz kaldığını anlat. İnkar edebilir, belki gerçekten de ilişki 4 ay önce bitti ama eski kız mesaj vs yazmaya devam etti ve kendi ayrılık tarihini ona göre hesap ediyor. Çocuk ise zaten ben ayrılmak istediğimi söyledim deyip yeni bir ilişkiye başladı.Bazı kadınlar ayrılık konusunu kabullenemiyor bunu hepimiz biliyoruz.

Eğer STELLA ile aranızı bozup, senden uzaklaştırmaya kalkarsa kıza anlat çünkü buradan anlarsın ki adam beş para etmez. Yok hayır arkadaşınla ilişkin normal şekilde devam ediyorsa sessiz kalmaya devam et belli ki gidişat olumlu.

Burada tek sorun, ilişkinin bitip yeni bir ilişkiye başlaması çok hızlı olmuş.

Back
X