- 14 Kasım 2014
- 665
- 738
- 88
- 37
- Konu Sahibi Uniqueangel
-
Seni coook iyi anliyorum.dogumumda annem gelmisti ve esimin beni lohusalik donemimde anlamiyo uzuyo diye goturmek istedi ve tartisma cikmisti.dusunsene sezeryanliyim oglum olmus saglikli ama ben hic biseye sevinemiyorum annemi bile nekadar uzmustum offf aklima geldikce icim aciyo.hic bisey anlamadim ilk dogumumdan ewladimi bile tam sevip hissedememistim.Ben kendimden ornek vereyim cnm.ilk hamilleligimde k.v.ayni binada oturuyorduk.dogumumda annemde gelsin istedim.ilk torun bizim tarafta..k.v.ayni binada oldugu icin hep beraber oluruz istedim.ama annem geldi.k.v.bir surat bir surat..her sey tavirli.esimde aksam geliyor surat bir karis..caktirmali laflar.annemde anladi.ve esimle konustu.bir tartisma cikti.annemde beni birakip gidemiyor.yasimda kucuk..ve bir gun annem kizima altin ve kunye almaya gitti.babamla bulusmuslar.ve babama anlatmis.aksam esimde geld.esim bakkal parasi nekadar olmus demezmii.ben sok oldum.o zmanlar market tanidikti aliyorduk.neyse annem girdi iceri bana dediki baban bebegide kizimida al gel dedi dedi..soyledi ve sofrayi kuryor.evde cit yok.annem bulasiklari toplarken esim bana ne olur gitme askimmmmm.lutfennn.seni cok seviyorum.bende yataktayimm.hergun agliyorum.zaten duygusalim.annem agliyor,ben agliyorummm...bir sartla dedim.git annemden ozur dile dedim.tamam.dedi.gitti mutfakata optu annemin elini ozur diledi.ama benim sutum kesildii.iki ay anca emzirebildim.onun tarafindan gecmis olsuna gelirlerdi..esime demekki k.v.haber veriyordu ki,neredn bilecek.iste calisiyor sonucta..eve gelirdi sunlar gelmis ne taktilarr.verr.aaayy ben diyordum kii benim sevdigim kisi bumuuuuuuuu? Onu taniyamiyordum.bir akrabasi gelmisti su anki bes kilo sut parasi kadar takmisti onu sormustuuu.yani su anin onuc tlsi.bizde o sirada sutcu gelmisti sut almistik.o yuzden kaldi aklimda.yaaaaa cok agladim cnmm.annem on bes gun kaldi gitti.ama ben her gun agla aglaaaaaa,annem ilk defa evime geldi ben ne yasdim...nasil agirladim diyeeee...
Ve oradan 4sene sonra tasindik.ikinci cocugum dogumunda annem yakin oturuyordu bana,kizimi aldi bakmak icin.k.v.cagirdim gelmediii...ortada kaldimmm simdi de hahahahahahha
Neyse hic bir sorun yasamadikkk.her sey cok guzeldi.esimin ilgisi.k.v.ilgisi.annem her gun geliyorduuu.k.v.geliyordu.artik k.v.beni tanidigi icin annemi de tanidigi icin cok seviyorduuu.esimde bir dedigimi iki etmiyorduuu..ama o yasadiklarimi halen unutamiyorum.su anda bile bogazim dugumlendi derlerya iste aynen oyleyim.en guzel gunlerimi aglayarak gecirdim.ilk anne oldugumu anlayamadim.mutlulugumu yasayamadim.nazim mazim bile olmadi...
Ama cocugunuz daha kucuk diyecegim soylede bir sey var.benim cocuklarimin arasi dort yas.tam kizim okula gidiyordu oglum ayaklandi.okul isi bizi cok yipratti.kizimin okuluyla ilgilenemedim.bence simdi olmasi daha iyi.ikiside buyuR..allah kolaylik versin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?