- 14 Kasım 2014
- 665
- 738
- 88
- 37
- Konu Sahibi Uniqueangel
Oncelikle sunu belirteyim ben yeni bir uye degilim.yaklasik 2 yillik bir uyeligim vardi ve esimle bazi sorunlardan dolayi kapatip bunu acmak zorunda kaldim.konuma geleyim.bu aralar uzerimdeki durumu anlamis degilim.bundan 2 yil once dogum yaptim ve bir oglum var.gebeligimi ve lohusaligimi ciddi derecede zor gecirdim.ailemden uzakta bi yerde kimseyi tanimiyorum selam verebilecegim kimse yok ve isin kotu tarafi esimin aileside bizden uzakta.ben duygulariyla hareket eden asiri duygusal esim benim tam tersim sadece mantikla isleyen bi insan.ben hamileligim boyunca farkli ilgi bekledim hamile oldugumun heyecanini hep beraber yasayalim istedim fakat esim duygusal bi insan olmadigi icin bana hamileymisim gibi davranmadi. Dogumdan sonrada lohusalik tam bir felaket gecti.20 gun annem kv yanimdaydi sonra calistiklari icin donmek zorunda kaldilar ve ben 20 gunluk bebekle yanliz kaldim.psikolojim bozuldu ee haliyle esimle aramda bozuldu.neyseee bunlari gectik ve suan hersey gayet iyi oglusum 2 yasinda ve biz cok guzel anlasiyoruz oglumla esimlede iyiyiz.asil konuma geleyim simdi.neden bukadar uzattin derseniz ilk gebeligimde yasadiklarimi bilip ona gore fikir vermenizi istiyorum.simdi ikinci bebegi dusunmeye basladim son zamanlarda ki aslaaaa yapmam birdaha diyordum.ama neden bilmiyorum bu istek yogunlasti icimde.ama cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.acaba ikinci cocukta alisik oldugumuz icin ilk sorunlar yasanmazmi yoksa aynimi olur. Cunku ben psikoloji olarak cok kotuydum.yine ayni olup ogluma verimsiz olmaktan korkuyorum.fikirlerinize cok ihtiyacim var hanimlar.uzun oldu hakkinizi helal edin.