- 5 Aralık 2018
- 63
- 9
- 86
- 29
- Konu Sahibi Gizembyrktr
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için eşimden gizli yaptım umitlenmemesi için geçen ay düşüğüm oldu o yüzden söylemedim ancak cuma günü tekrar yapabilirimTekrar yapın testi yine çıkarsa vardır hemen çıkması lazım iyce kontrol ederek yapın
Öylemi yaaa benimde mayısta düşüğüm oldu canım bende bu ay adetim gecikirse çıkarsa flan hemen soylmeyi düşünmüyorum en iyisini yapıyorsun sende inşallah hamilesindir stres yapma düşükten sorna daha kolay çocuk yapılabiliyormuş ben öyle teselli ettim kendimi cuma günü mutlaka tekrar ett hakkında hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim cevabınız için eşimden gizli yaptım umitlenmemesi için geçen ay düşüğüm oldu o yüzden söylemedim ancak cuma günü tekrar yapabilirim
Amin inşaallah canım bende öyle teselli ediyorum inşallah sende güzel haberler alırsın cuma günü yazarım tekrar sonucumuÖylemi yaaa benimde mayısta düşüğüm oldu canım bende bu ay adetim gecikirse çıkarsa flan hemen soylmeyi düşünmüyorum en iyisini yapıyorsun sende inşallah hamilesindir stres yapma düşükten sorna daha kolay çocuk yapılabiliyormuş ben öyle teselli ettim kendimi cuma günü mutlaka tekrar ett hakkında hayırlısı olsun
Insallah Tamam canım dikkat et stres yapmaAmin inşaallah canım bende öyle teselli ediyorum inşallah sende güzel haberler alırsın cuma günü yazarım tekrar sonucumu
Merhaba canım bugün adet günüm predictor erken gebelik testi yaptım resim ekleyeceğim bir dk sonra silik bir çizgi çıktı ama eğer gebelik varsa bu tarihte daha net olması gerekmez miydiÖylemi yaaa benimde mayısta düşüğüm oldu canım bende bu ay adetim gecikirse çıkarsa flan hemen soylmeyi düşünmüyorum en iyisini yapıyorsun sende inşallah hamilesindir stres yapma düşükten sorna daha kolay çocuk yapılabiliyormuş ben öyle teselli ettim kendimi cuma günü mutlaka tekrar ett hakkında hayırlısı olsun
YaNi daha koyu cikmasi lazimdi neden erken gebelik testi aldin birde bu markdan ben bu markanin aynisi aldim yalanci pozitif gösteriyor kaset testlerini kullanmamı tavsiye ederimMerhaba canım bugün adet günüm predictor erken gebelik testi yaptım resim ekleyeceğim bir dk sonra silik bir çizgi çıktı ama eğer gebelik varsa bu tarihte daha net olması gerekmez miydi
Ben aynı anda 3 tane yaptımki kesin olsun. 2 tane aynı marka 1 tane farklı markayla yapmıştım hepsi de 1 buçuk dakikada çıkmıştı her gün 1 tane test yapınca insan stres oluyor beklemekte istemiyor. Bence elinizde 1 tane varsa bir daha test yapın o da pozitifse hemen kan verin. Ki bence gebesiniz inşallah, sağlıkla gelsinAslında bende kast testlere daha çok güveniyorum eczaneye üç kaset test bir erken test dedim poşete bakmadım ve eve gelince bir kaset test koyduğunu gördüm o yüzden bugün erken gebelik olanı yaptım geç yumurtluyorum şüpheli ilişkinin üstünden bugün onuncu günüm adetim iki gün gecikince kaset testi yaparım diye onu açmadım canım
Evet ama adetim geçsin birkaç gün öyle vericem inşallah uzun zamandır istiyorumTestlerin hassasiyetleri farklıdır. Net sonuç için kan verebilirsiniz
Yorumunuz için teşekkür ederim ilk paylaştigim fotoğraf üç gün önceydi normal kaset testi labmen diye birşeydi galiba ondan bı on dk sonra roll gebelik testi yaptım çok az bı idrarla o negatif çıkınca umitlenmek istemedim dün adete bir gün kala comfort erken gebelik aldım silik çizgi yarım saat sonra çıktı ama belirgindi ve bu forumda o markada hep saatler sonra cikan yalancı pozitif okuyunca tekrar ümidim kalmadı bugünde adet günüm ama hiç belirtim yok normalde adete bir hafta kala göğüslerde aşırı ağrı yaşamaya başlarım ve adet günü yavaş yavaş azalır ağrı olmayinca bu sefer farklı marka erken gebelik testi aldım bir dk sonrasi silik çizgi gözükmeye başladı ama çok silik olunca emin olamıyorum elimde bir adet kaset test var onuda gecikme olunca yapıyım diyorum çünkü hep eşimden gizli alıp yapmak zorunda kaldım emin olamadigim için heveslensin istemiyorum siz bu markalardan yapmismiydiniz test acebaBen aynı anda 3 tane yaptımki kesin olsun. 2 tane aynı marka 1 tane farklı markayla yapmıştım hepsi de 1 buçuk dakikada çıkmıştı her gün 1 tane test yapınca insan stres oluyor beklemekte istemiyor. Bence elinizde 1 tane varsa bir daha test yapın o da pozitifse hemen kan verin. Ki bence gebesiniz inşallah, sağlıkla gelsin
Evet öyle daha iyi olur tabii ki. Her şey güzel olur inşallahEvet ama adetim geçsin birkaç gün öyle vericem inşallah uzun zamandır istiyorum
Rica ederim, comfortta yapmıştım ve yalancı negatif çıkmıştı maalesef. O yüzden hiçbir zaman tek test yapmadım. En son yaptıklarımın markasını hatırlamıyorum 2 erken gebelik 1 kaset test yapmıştım aynı anda hepsinde de çıkınca emin oldumYorumunuz için teşekkür ederim ilk paylaştigim fotoğraf üç gün önceydi normal kaset testi labmen diye birşeydi galiba ondan bı on dk sonra roll gebelik testi yaptım çok az bı idrarla o negatif çıkınca umitlenmek istemedim dün adete bir gün kala comfort erken gebelik aldım silik çizgi yarım saat sonra çıktı ama belirgindi ve bu forumda o markada hep saatler sonra cikan yalancı pozitif okuyunca tekrar ümidim kalmadı bugünde adet günüm ama hiç belirtim yok normalde adete bir hafta kala göğüslerde aşırı ağrı yaşamaya başlarım ve adet günü yavaş yavaş azalır ağrı olmayinca bu sefer farklı marka erken gebelik testi aldım bir dk sonrasi silik çizgi gözükmeye başladı ama çok silik olunca emin olamıyorum elimde bir adet kaset test var onuda gecikme olunca yapıyım diyorum çünkü hep eşimden gizli alıp yapmak zorunda kaldım emin olamadigim için heveslensin istemiyorum siz bu markalardan yapmismiydiniz test aceba
Anladım canım darısı bana inşallahRica ederim, comfortta yapmıştım ve yalancı negatif çıkmıştı maalesef. O yüzden hiçbir zaman tek test yapmadım. En son yaptıklarımın markasını hatırlamıyorum 2 erken gebelik 1 kaset test yapmıştım aynı anda hepsinde de çıkınca emin oldum
İnşallah canımEvet öyle daha iyi olur tabii ki. Her şey güzel olur inşallah
Amin inşallah canım sağlıkla, ne zaman yapacaksın bir daha testAnladım canım darısı bana inşallah
Normalde bugün adet günüm canım şimdilik adet olmadim daha yarında olmazsam pazar günü sabah yapicam şüpheli ilişkinin üstüne 13 gün oluyor pazar günü varsa daha net çıkar diye düşünüyorumAmin inşallah canım sağlıkla, ne zaman yapacaksın bir daha test
Hadi hayırlı haberlerle inşallah canımNormalde bugün adet günüm canım şimdilik adet olmadim daha yarında olmazsam pazar günü sabah yapicam şüpheli ilişkinin üstüne 13 gün oluyor pazar günü varsa daha net çıkar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?