Çoook silik test adete 3 gün var lütfen bakarmisiniz

İnşallah hamilesinizdir benim de adetime 4 gün var test yapmaya korkuyorum
İnşallah canım dün adet gunmdu olmadım daha yarın sabahtan tekrar yapacağım sende bekle birkaç gün daha bence ben üç gün kala yapmaya başladım ama hep çok silik çıktı kesin olmayan çizgiler yani boşuna o kadar para harcadım zor ama en iyisi sabredip adet gecikince yapmak inşallah sende hayırlı haberler verirsin

inşallah canım :) hep okuyorum 6 gün önceden bile çift çizgiyi görenler var belki yarın ilk idrarla yapacağım duramıyorum heyecandan

inşallah canım :) hep okuyorum 6 gün önceden bile çift çizgiyi görenler var belki yarın ilk idrarla yapacağım duramıyorum heyecandan
Aynen öyle erkenden yapıp çift görmek bir bana nasip olmadı sende yap o zaman yarın bende sabah yapicam yarın inşallah güzel haberler veririz ikimizde

Benimde adet donemimde 17 haziranda bitti bel agrisi çektim 1 hafta boyunca hatta o agri yüzünden emara bile girdim hicbisey çıkmadı. Sonrasında kendi kendine geçti geçen hafta 3 4 gün süren gaz ve mide bulantisi vardi. Bu hafta ise sürekli ter basıyor ayaklarımdam dizlerime kadar yanıyorum resmen adetime 4 gün var test yapsam mı hamile olabilirmiyim psikolojik mi yardımcı olur musunuzz

Sen hamilesin boşuna bekleme git kan ver

yarın sabah bu üçlü adetine 3 gün kalanlar olarak erken gebelik testi yapıyoruz o zaman

Canim ben ilk gebeligimde dört sene önce aşırı gazdan suphelenmistim geçen ay düşük yaptığımda da gebeliği öğrenmeden önceki ilk belirtim yine bağırsaklarda gaz birikmesiydi aşırı gurul gurul ediyordu alt karın kısmı olabilir yani bende adete beş gün kala falan başlamıştı inşallah vardır

Canım keşke öyle olsaydı malesef bugün sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım silik bir çizgi bile yok çok net şekilde negatif

bu ay doktora görünmek istiyorum randevu da sizce jinekolojiden mi alayım kadın doğum mu bilemedim jinekoloji de gebe olmayan hasta bakılmaktadır yazıyor parantez içinde odur herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…