Çoook silik test adete 3 gün var lütfen bakarmisiniz

bu ay doktora görünmek istiyorum randevu da sizce jinekolojiden mi alayım kadın doğum mu bilemedim jinekoloji de gebe olmayan hasta bakılmaktadır yazıyor parantez içinde odur herhalde dimi
Aynen canım jinekolojiye al bencede benim burda gittiğim hastanede sadece kadın hastalıkları ve doğum polikliniği var bende dört gün daha olmazsam gidicem

Hayir kadın doğuma alın

Testi ne kadara aldınız ya

Comfort erken gebelik 45 liraydı canım
Pirediktor erken gebelik 100 TL
Roll kaset test vardı bugün negatif çıkan oda 15
İlk yaptığımda silik çıkan vardı labmen kaset testi oda 10 liraydı

Comfort erken gebelik 45 liraydı canım
Pirediktor erken gebelik 100 TL
Roll kaset test vardı bugün negatif çıkan oda 15
İlk yaptığımda silik çıkan vardı labmen kaset testi oda 10 liraydı
Neden degisikki fiyatları acaba hiç yapmadım daha önce o yüzden merak ediyorum

Neden degisikki fiyatları acaba hiç yapmadım daha önce o yüzden merak ediyorum
Erken gebelik testleri daha pahalı oluyor pirediktor de en iyi test diye satıldığı için daha pahalı ama bizim buradaki eczane zaten biraz daha pahalı veriyor belki o yüzdendir canım

ay hangi bölümden alacalım kafam karıştı zaten kafam atık yumurtlama günleri de değerlendirdik nerde hata yaptık arkadaş

Öncelikle herkese merhaba, Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlıya çevirip öyle yazsın inşallah, bende yumurtlama dan sonra kasıktaki batmalarım hiç bitmedi, iki haftadır kayınvalidem burdaydı, bir iki kere uyuyakalmışım yorgunluktan diye düşündüm, garip garip olmayan şeylerin kokusunu alıyordum hamile olabilir misin dedi ozmn reglime daha 7 gun vardı bugun itibariyle 3 gün var dünden beri yaptığım testlerde ilk dakıkada silik çizgi çıkıyordu ama baya açıktı rengi bugunde öğleden sonra test almaya gittim fortune diye bir marka buldum normal kaset test bununla yaptım üstelik dısarı cıkmıstık baya da su içmiştim sizce var mı gebelik 6 yaşında bir oğlum var ve ben 3 sene erken menapoz tedavisi gördüm enfeksiyon sebebiyle bu ay muayene oldum doktoruma yumurtaların var maşallah gayette iyi demişti nasıl olsa olmuyor çocuk falan diye pek dikkat etmiyorduk sizce var mı yarın sabah bir tedt daha yapıcam, bu arada ikinci çizgi pembe renkli ilk dakıkada cıktı yavaş yavaş koyulaştı bir tanede farklı test yaptım yıne öğlen sonrası ondada ılk dakıkada hayalet cızgıyı gördüm artımed marka oda sımdı daha da belirginleşmiş

Eklentiler

• IMG_20230710_193607.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 259
  • NegativeImage_5c17802e-3115-4fcb-91df-d383e555cf94.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 175
  • NegativeImage_41352e52-05c9-4802-8269-d1ed870f6e4e.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_20230710_155825.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_20230710_155552.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_20230710_155500.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 178
İlk fotoğraftaki kuruma cizgisi gibi ama diğer fotoğraftakiler net belli canım birde ilk dk çıktı diyorsun olabilir gebelik ya kan ver bence sen

İlk fotoğraftaki kuruma cizgisi gibi ama diğer fotoğraftakiler net belli canım birde ilk dk çıktı diyorsun olabilir gebelik ya kan ver bence sen
Verdim cnm dün gece dayanamadık daha çok yeni, yeni başlıyor dedi doktor 17.76 çıktı değerim, 3 gün sonra yeniden test ver dedi reglime dün 3 gün vardı, ilk oğlumda da 24le öğrenmiştim, benim şansım bu beklemek galiba

Eklentiler

• IMG_20230711_072134.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 195
Hayırlı olsun canım cok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

Öyle tabi canım yinede kötü düşünme herşey güzel olur inşallah
Amin inşallah darısı tüm isteyen anne adaylarına inşallah üstelik bana senin asla çocuğun olmaz yumurta rezervi yapman lazım kıbrısta vs demişti doktorun biri bende Allah'a şükür bir evladım var ben annelik duygusunu tattım, Allah büyük ol derse olur demiştim tamamen psikolojiniz rahat kalıp olunca oluyormuş onu anladım strese hiç gerek yok, doğru zamanda sağlıkla sıhhatle noksansız gelsin inşallah bebişler

Aynen öyle canım Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok en iyisi tevekkül edip hayırlı olanı beklemek

Merhaba umarim hersey yolundadr,bebisnz nasl
Ablamda ayni durumda sizin durumunz ne oldu yukseldimi degerinz
ablamda 27 ile ögrendi 4-5 gun bekleyecez

Merhaba umarim hersey yolundadr,bebisnz nasl
Ablamda ayni durumda sizin durumunz ne oldu yukseldimi degerinz
ablamda 27 ile ögrendi 4-5 gun bekleyecez
Merhaba çok şükür evet yolunda normal seyrinde ilerliyor şimdilik sizinde herşey yolunda sağlıkla sıhhatle seyreder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…