Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Oh olmuş.
Kadın tekmeyi basmış herhalde. Kürkçü dükkanına geri dönmek istiyor beyfendi.
Beter olsun
Zannetti ki hayatı öyle geçecek
Öküz bana ne büyük iyilik yaptı farkında değil
Kocaman bir ohhhhh diyerek başlıyorum her güne
Bekarlık valla sultanlık

Sen böyle güzel haberlerle gel.❤ Hem baskalara da umut oluyorsunuz. Tüm güzellikler senin olsun insallah ❤

Sen böyle güzel haberlerle gel.❤ Hem baskalara da umut oluyorsunuz. Tüm güzellikler senin olsun insallah ❤
Yaaa çok teşekkürler
Kimse boşanırsam ne yaparım endişesi yaşamasın
Kadın çok güçlü bir varlık
Her ne yaşarsa yaşasın daha güçlü bir şekilde ayağa kalkıyor
Muazzam bir yaratılışımız var
Erkekler böyle değil hep bir muhtaçlık içindeler
Gücümüzün farkına varalım cesaretini toparlayamayan güzel hanımlar

İlk birkaç sayfayı okudum şok oldum.
Şimdi sizin güçlü ve mutlu olduğunuzu okumak çok güzel. ❤❤❤

Aynısı olmuş

Harıka çizimler .Boşanmak çogu zaman kurtulus .Ama ınsanlarımız çok degısık bakıolar .Sankı baslarına gelmıcek gıbı .Herkeste neler var
İşte onlar yüzünden toplumda bosanma mevzusuna öcü gözüyle bakılıyor. Çok şükür ama bu zamanlar yine eskisi gbi değil.

YaKaMoZz-z cum çok sevindim canım benim... Ben de aldatıldım bosandım. Çok çok mutluyum. Allahım daha nice güzel günler nasip etsin.
Hepimize...

Oh olmuş.
Kadın tekmeyi basmış herhalde. Kürkçü dükkanına geri dönmek istiyor beyfendi.
Kadın basar tekmeyi tabi, manit iken iyi kötü gideri vardı, koca iken ne olduğunu zaten evliliğine bakarak görmüştür. Akıllı kadın. Kadının işine gelmedi adamın karısından boşanması. Ne güzel, kahrını evdeki çekiyordu, ona da sefası kalıyordu. Şimdi kahrı da ona.

Kesinlikle cok dogru.. kadin sevse zaten karisindan bile kiskanirdi ki karinida hos tut diyormus zamaninda.. bunlar sirtlan ancak kullanirlar boyle erkekleri.. ama bu tarz erkeklerde bunu hak ediyor. Konu sahibine cok buyuk haksiZlik ypmis eski
Kocasi. Soyledigi seyler gurur kirici ve Allahim goruyor kimin haksizliga ugradiginihep diyorum Rabbim yarina birakir yanina birakmaz.. it gibi pisman olacagi belliydi…

Sabahlara kadar seviştiği kadın napıyor? Çok seviyordular hani?
Ben de merak ediyorum bunu. Akli başına zaten gelirdi de bu kadar erken donk etmesini beklemiodum. Bosaninca uçuşa uçuşa o kadina gider gibi gelmisti konu gidisatindan. Sasirdim nasil ben ettim sen etme bosanmayalima evrildi bu herif bu kadar kisa surede. O kadin da mi terk etti yakamoz?

O kadın kirli donlarını yıkamaya 3 öğün yemeğini yapmaya anasını danasını çekmeye razı gelmemiştir ki. Cefasını yakamoz çekecek sefasını o sürecekti kendince. O yüzden karını çocuklarını ihmal etme diyordu adama yüce gönüllü metres.

Don yıkamaya başlayınca işin büyüsü kaçtı tabi.
Ünlü düşünür Demet Akalın'ın da dediği gibi, yıldızların ışıltısı acıkana kadar.

Don yıkamaya başlayınca işin büyüsü kaçtı tabi.
Ünlü düşünür Demet Akalın'ın da dediği gibi, yıldızların ışıltısı acıkana kadar.
Tebi, eskidendi o karını boşa beni al diye direten 2.kadınlar. Adamın çok zengin olması lazım artık kapışılması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…