- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Muhteşem bir seks hayatı vardı noldu ona
Oh olmuş.yalan olmuş galiba
Beter olsunOh olmuş.
Kadın tekmeyi basmış herhalde. Kürkçü dükkanına geri dönmek istiyor beyfendi.
Merhaba kızlar
Evet kendime ne söz verdiysem tek tek yapıyorum hayatım bambaşka bir yere doğru gidiyor
Güzel şeyler de paylaşmak istedim
Konuyu hortlatmış oluyorum ama ilerleyişime de şahit olun istiyorum
Bi kaç çizimi mi paylaşıyorum ressamlık yolunda ilerlerken
Yaaa çok teşekkürlerSen böyle güzel haberlerle gel.❤ Hem baskalara da umut oluyorsunuz. Tüm güzellikler senin olsun insallah ❤
Aynısı olmuşYaKaMoZz-z acınızı çok iyi anlıyorum. Anlatmaya bile mecal bırakmamış haysiyet yoksunu. Adamın pişkinligini okurken aklıma babam ve eniştem geldi. Ikisi de aynı şekilde sadakatsizlik edip, babam anneme, eniştem teyzeme pişkin pişkin anlatmış. Hele eniştem her detayını kankasina anlatır gibi anlatmış. Annem babami boşadıktan sonra babam, teyzem de eniştemi boşadiktan sonra eniştem köpek gibi pişman olmuşlar.
Evet yuvaniz yıkılıyor bu çok üzücü ama zannetmeyin ki onlar da mutlu olacak. Taa buradan o kadar net görülüyor ki balon bir sey yaşadığı. Siz dik durup ona sümük gibi davranıp hayatınızdan çıkardığınız anda sönecek o balon. Sakın ha onun yanında, sanki o cok kıymetliymis gibi üzüntünüzu belli etmeyin. Kan tükürseniz bile kızılcık şerbeti içtim deyin. Dimdik durun ve sözüm ona mutluluklar dileyin. Sizin kapınıza gelip yalvaracagi günü düşünerek motive olun.
Yemeden icmeden falan da kesilmeyin, aksine daha iyi bakın kendinize. Sadakatsiz dizisini izleyin mesela. Senaryo deyip geçmeyin, gerçekten gerçek hayattaki aldatan erkeği çok iyi yansıtıyor. Başta aldattığı kadına yok muamelesi yapıp günden güne diğerine doydukca ben ne yaptım diye dövünmesi tam bir realite.
Kolay bir süreç değil ama siz çok güçlü bir kadınsınız. Allah daha büyük bir acı vermesin. Sadakati olmayan bir karaktersizden kurtulacaksiniz öyle düşünün. Sabrınızın sonunda "ohh be iyi ki kurtulmusum bu adamdan" diyeceğiniz cok güzel günleriniz olsun inşallah. Allah yardımcınız olsun
Harıka çizimler .Boşanmak çogu zaman kurtulus .Ama ınsanlarımız çok degısık bakıolar .Sankı baslarına gelmıcek gıbı .Herkeste neler varAldatıldım boşandım ve yeni bir hayata başlama heyecanım
Ben çöp adam bile çizemiyorum
Çok mutlu oldum konu sahibi adına. Güçlü duranlar her zaman kazanır ve asla unutulmazlarAynısı olmuş
İşte onlar yüzünden toplumda bosanma mevzusuna öcü gözüyle bakılıyor. Çok şükür ama bu zamanlar yine eskisi gbi değil.Harıka çizimler .Boşanmak çogu zaman kurtulus .Ama ınsanlarımız çok degısık bakıolar .Sankı baslarına gelmıcek gıbı .Herkeste neler var
Sabahlara kadar seviştiği kadın napıyor? Çok seviyordular hani?Her gün ama her gün arayıp yalvarıyor
Kadın basar tekmeyi tabi, manit iken iyi kötü gideri vardı, koca iken ne olduğunu zaten evliliğine bakarak görmüştür. Akıllı kadın. Kadının işine gelmedi adamın karısından boşanması. Ne güzel, kahrını evdeki çekiyordu, ona da sefası kalıyordu. Şimdi kahrı da ona.Oh olmuş.
Kadın tekmeyi basmış herhalde. Kürkçü dükkanına geri dönmek istiyor beyfendi.
Çok günlerde ki en güzel haber. Adınıza çok sevindim. Biz buna ilahi adalet diyoruzNe zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Güncelleme
Totoya tekmeyi yedi
BOŞANDIM Kİ BEN
Kesinlikle cok dogru.. kadin sevse zaten karisindan bile kiskanirdi ki karinida hos tut diyormus zamaninda.. bunlar sirtlan ancak kullanirlar boyle erkekleri.. ama bu tarz erkeklerde bunu hak ediyor. Konu sahibine cok buyuk haksiZlik ypmis eskiKadın basar tekmeyi tabi, manit iken iyi kötü gideri vardı, koca iken ne olduğunu zaten evliliğine bakarak görmüştür. Akıllı kadın. Kadının işine gelmedi adamın karısından boşanması. Ne güzel, kahrını evdeki çekiyordu, ona da sefası kalıyordu. Şimdi kahrı da ona.
Ben de merak ediyorum bunu. Akli başına zaten gelirdi de bu kadar erken donk etmesini beklemiodum. Bosaninca uçuşa uçuşa o kadina gider gibi gelmisti konu gidisatindan. Sasirdim nasil ben ettim sen etme bosanmayalima evrildi bu herif bu kadar kisa surede. O kadin da mi terk etti yakamoz?Sabahlara kadar seviştiği kadın napıyor? Çok seviyordular hani?
O kadın kirli donlarını yıkamaya 3 öğün yemeğini yapmaya anasını danasını çekmeye razı gelmemiştir ki. Cefasını yakamoz çekecek sefasını o sürecekti kendince. O yüzden karını çocuklarını ihmal etme diyordu adama yüce gönüllü metres.Ben de merak ediyorum bunu. Akli başına zaten gelirdi de bu kadar erken donk etmesini beklemiodum. Bosaninca uçuşa uçuşa o kadina gider gibi gelmisti konu gidisatindan. Sasirdim nasil ben ettim sen etme bosanmayalima evrildi bu herif bu kadar kisa surede. O kadin da mi terk etti yakamoz?
Don yıkamaya başlayınca işin büyüsü kaçtı tabi.Kadın basar tekmeyi tabi, manit iken iyi kötü gideri vardı, koca iken ne olduğunu zaten evliliğine bakarak görmüştür. Akıllı kadın. Kadının işine gelmedi adamın karısından boşanması. Ne güzel, kahrını evdeki çekiyordu, ona da sefası kalıyordu. Şimdi kahrı da ona.
Tebi, eskidendi o karını boşa beni al diye direten 2.kadınlar. Adamın çok zengin olması lazım artık kapışılması için.Don yıkamaya başlayınca işin büyüsü kaçtı tabi.
Ünlü düşünür Demet Akalın'ın da dediği gibi, yıldızların ışıltısı acıkana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?