- 30 Kasım 2010
- 9.731
- 19.658
- 448
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Ne vicdanlı karıymış be2004 te görmüş o zaman vurulmuş hep reddetmiş
45 gün önce bir yerde plansız karşılaşmış
Ve ilişki başlamış çocuklarını karını sakın bırakma onların sana ihtiyacı var demiş bu çooook seven kadın
Ben yanlış mı hatırlıyorum senle panik atak ile ilgili konuştuk dimi isim benzerliği yaşamıyorum dimi Allahım yardımcın olsun ne diyim kafası çok dank eder gelir detoparlayamıyorum cümlelerimi yazıp yazıp siliyorum
Çok anlatacak şey var mecalim yok
Adi herif adiiiiiiÖyle olacak hiç şüphem yok
Ha birde sayı veriyor bir gece de 5 kez birlikte olmuş muazzam biblo gibiymiş hayranlıkla bakmış o geceden sonda erkek olmuş yürüyüşü bile değilmiş hayata bakış açısı bambaşka olmuş
Oğlum anne iyimisin diyor dediğinizde gözlerim istemsiz doldu yaşlar akıyor şuan .Çok doğru yazdıklarınız çocuklarımın yanında hiç ağlamadım çok sıradanlaştırdım müziği açıp deli gibi dans ettik hoplaya zıplaya hiç yüzümü asmadım büyük oğlum gidip gelip gözümün içine bakıyor anne iyi misin
Neden bu kadar mutlusun diye bile sordu her zaman ki halim olduğunu onlarla olduğum için hep mutlu olacağımı söyledim
Benim bu duruşumdan sonra oğlumun kaygısı bi tık daha azaldı
Takip edeceğim çocuklarımda bi farklılık sezersem pedagojik yardım da alacağım onlar için
Ama bunlar hep dışım, ya içim yangın yeri hiç dinmiyor içimdeki ses susmuyor ne uyku ne yeme ne içme
Bunları çok acil toparlamam lazım
Çok merak ediyorum 135 kiloluk bı adama biblo gibi kadın düşer mıymış yahu.Çok teşekkür ederim her noktası doğru
Bizim aramızda görsel olarak müthiş bir uçurum var kendisi 135 kilo ayının tekidir yanıma kendini yakıştırmaz çocuklarımla gezerken bizi uzaktan izler sonra aşağılık psikolojisine girerdi
Cinsel olarak defalarca kendi yetemedi kendine dert etti git dedim tedavi ol yok olmadı işte o yüzden sorun bendeymiş
Kendini ispat etme peşinde
Kim ne yapsın o ayıyı Allah aşkına iyi ki defoldu gitti iyi ki
canım çok yanıyor sadece çocuklarım için ve kadınlık gururum incindiğini için
İnan’ın yüzünü görmek dahi istemiyorum benim için gereksiz bir detay olarak kalacak
Ona beslediğim bi aşk yok sevgi vardı bunu sonlandırmak hiç zor olmayacak
Dedim ya canımı yakan evlatlarım ve gururum
Ne kafalar var haBen anlamasaymışım evliliğimiz böyle sürecekmiş sakın karını ihmal etme onunla da birlikte ol demiş ben sana her durumda aşığım demiş
Ben karısı olduğum için kendini aldatılmış hissetmezmiş
Valla sitedeki genel konuşmalarına baktığımda çıkardığım karakter analizine göre daha çok o kahraman sen olursun gibi ama :)bebeklinick gelene geçene beğenmedim atmışsın masaldaki baş kahraman sen misin yoksa ?
Gerizekalı mısın sen ? O ağzın ne boş laf yapıyor salak kadın. Sitedeki hangi genel konuşmalarım senin nerelerine girmiş de böyle küstahlaşıyorsun ? Gerçi kişi kendinden bilir işi derler .ddd O beğenmedim attığın mesaj da hangi kelime kazma sapı gibi girdi bir söyle bakalım da bi dahakine caps lock açık yazayım daha büyük olsun. :)Valla senin 'üstelik sadece bu sitedeki genel konuşmalarına baktığımda' çıkardığım karakter analizine göre daha çok o kahraman sen olursun gibi ama :)
Neyse şimdiden içine dert olmasın .
Ay bu gülücük nasıl koydu anlatamam .d napıcam ben şimdi üüüüüüüüü
Bu arada sitedeki yöneticilerin silinen ve düzenlenen mesajları görebildiğinden haberin vardır değil mi ? Yoksa da ekran görüntüsü aldım da .d
Alıntıya da bakmıyor o kadar gerizekalı .d
Bu geçecekmi sorunuza cevap olsun, GEÇECEK Hiçbirşey kalmayacak bu günlerin çoğunu hatırlamayacaksınız bile fakat güçlü olup kendinizi bırakmazsanız tabi yoksa herkes mutlu mesut yaşar siz öyle bakarsınız arkalarından silkinin ve hayatınızdan çıkarın o adamı ....Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?