Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Bugun bi yaşıma daha girdim. Pes dedim...

Yalniz cok ani gelişmiş. Kopuk kopuk yazmissiniz anliyorum. Ama hic mi anlayamadiniz?

Rahat nasil gitti? Kadin bekar miymis da basinin ustunde yeri varmis?

Bu dunya nereye dogru gidiyor?

Sadece şunu soyleyeyim , babam 20 yıllık evliliği ve 3 çocuğu üzerine cok afedersiniz ama gece hayatinda tanıştıgi yabancı bir kadın la aldatti annemi , annem bosadi , zor günler gecirdik , babam ve karısı gununu gün ettiler. Allah büyük her zaman , 15 senenin sonunda annem de dahil ben ve kardeşlerim evlendik , cok şükür harika yuvalarimiz var , babam ve o kadin mi ne oldu , yok yok ayrilmadilar , babam felç gecirdi , karisi da simdi ona bakıyor, ne demisler alma mazlumun ahini cikar aheste aheste

Oğlum anne iyimisin diyor dediğinizde gözlerim istemsiz doldu yaşlar akıyor şuan .
Çok çok üzüldüm gerçekten anlattiginiz herşeye... Ama pik noktam anne iyimisin... Ah yavrum benim

Çok merak ediyorum 135 kiloluk bı adama biblo gibi kadın düşer mıymış yahu.
Yurtdışındasiniz sanırım bu arada

Midem bulandı kocanizin söylemlerinden. Ama ben ilahi adalete güvenirim er ya da geç o adi kocanda o kadında feleğin sillesini yiyecek gör bak.

Örnek vereyim mi? Teyzem de yıllarca aldatıldı. Hakaret ederdi, şiddeti de vardı. 4 çocuklu dul bir bayan buldu. Onun köpeği olmuştu. Teyzem den boşanıp o kadınla evlenmeyi planlıyordu.

Rabbim işte. Ağır bir hastalık verdi. Şuan yatalak ve yavaş yavaş ölümünü bekliyor. Maalesef teyzem bakıyor. Keşke bosasaydi da gideceği kadın bakaydi ona. Eniştemin hastalığı çıkar çıkmaz kadın onu dehledi.

Sana birşey diyeyim mi, kimin ne olacağı belli olmaz. Allah'a havale et onu. O, kimse de kul hakkını bırakmaz. İlla bir yerden çıkar.

Bu zamanda sadece kendini telkin et. Rabbim içine ferahlık versin.

Ne kafalar var ha aslinda sey demek istio sakın karından bosanip da benim başıma bela olma. Biz boyle iyiyiz. Camasirinin yikanmasi karninin doyurulmasi gömleğinin utulenmesi onda olsun zevki bende olsun.

Kadın biblo gibiymiş de gecede 5 kere sevişmiş de kendini erkek gibi hissetmişmiş de.. duy da inanma. Sokaklar da 135 kilo, ayı gibi, evli iki çocuklu, iktidarsız adama aşık olacak genç ve güzel kadın kaynıyor. Böyle olmakla kalmayıp aşık, sadık, anlayışlı ve de iyi kalpli. Kıyamam ya.

Canım bu adam sana karşı o kadar ezik ki bu şekilde kendisini kanıtlamaya çalışıyor. Bu laflar seni üzmesin o kadın o kadar kalitesiz ve yoklukta kalmış bir kadın ki bu adama kanca atabilmiş. Aylardır bir ilişkim olsun istiyorum, doğru düzgün biriyle tanışmak istiyorum yok Allah yok. Standardın üstünde düzgün biri istersen yok. Yoksa sokaklar adam- kadın dolu İşte ama kriterlerimiz var.

Canım çok üzgünsün kalbin çok Kırık biliyorum. Ama şu durumu fırsata çevirebilirsin. Ev varsa üstüne geçirt, nafakayı yüksek tut; iki çocuk için 4000 tl altında olmasın. Mal mülk ne varsa yarısını İste. Çocukların eğitimi özel okulda devam edecek diye bir zorunlu madde eklet protokole. Para pul az gelsin bakalım aç karnına da yaşanıyor mu o aşk, gecede 5 parti sevişebiliyor mu yalancı iktidarsız.

Elinde kanıt var mi? Yoksa bile olayin sicagiyla mesaj atip o kendini ispat cabasina girmis dozeri konusturup toplayabilirsin. Borclar da ortak evlilikte malum ama evden gitmesi bi kusur tabi karim beni kovdu diyecektir inkar edeceksin gittigi yeri ispatlarsan zaten sıkıntı yok. Hic bisey yapamadin ses kaydi al konusursun evet delil değil ama hakimin kanaatini etkiler emin ol dosyaya eklemese de dinler. Öncelikli hedefin borclari ödememek olsun ve cocuklar icin iyi bir nafaka. Ondan sonra bu piskin herifi hayatin boyu gormemen iyi olur. Çünkü bu yasadiklarin unutulmayacak. Evet zaman gectikce gururun sana iyi gelecek ama bunamadikca unutmayacaksin yine düşünüp sinir olacaksin ama üzülmeden.

bebeklinick gelene geçene beğenmedim atmışsın masaldaki baş kahraman sen misin yoksa ?
Valla sitedeki genel konuşmalarına baktığımda çıkardığım karakter analizine göre daha çok o kahraman sen olursun gibi ama :)
Neyse şimdiden içine dert olmasın .

Durumunuz çok zor biliyorum. Düne kadar yuvam var sanıyordunuz, büyük yıkım olmuş. İyi tarafından bakın, ne herifler var, evdeki rahattan olmadan bu haltları yemek isteyen, karısı boşanmak istese utanmadan arıza çıkaran. Hazır biricik aşkına koşmak istiyorken siz sıkıntı çıkarın, versin şöyle yüksek nafaka, hatrı sayılır bir mal mülk, öyle defolsun gitsin nereye gidiyorsa. Ne kadınlar var, aldatıldıklarını ortaya çıkaracam diye göbekleri çatlıyor, resmen overlok makinesi ayağınıza gelmiş. Ağlamayın kalkın ve canlarına basın.

Valla senin 'üstelik sadece bu sitedeki genel konuşmalarına baktığımda' çıkardığım karakter analizine göre daha çok o kahraman sen olursun gibi ama :)
Neyse şimdiden içine dert olmasın .
Gerizekalı mısın sen ? O ağzın ne boş laf yapıyor salak kadın. Sitedeki hangi genel konuşmalarım senin nerelerine girmiş de böyle küstahlaşıyorsun ? Gerçi kişi kendinden bilir işi derler .ddd O beğenmedim attığın mesaj da hangi kelime kazma sapı gibi girdi bir söyle bakalım da bi dahakine caps lock açık yazayım daha büyük olsun. :)
Daha fenalarını yazmak geliyor içimden ama bu kadarı kafi senin gibilere. Sen zahmet etme şikayet butonuyla ben kendi kendimi kiblerim.

Geçecek mi kızlar iyi olacakmıyım yeniden
2 oğlum var biri 10 yaşında diğeri 3
Büyük oğlum mahvoldu perişan oldu gözümün nuru
evlatlarımın yüzlerini bir daha görmesini asla istemiyorum asla
Bu geçecekmi sorunuza cevap olsun, GEÇECEK Hiçbirşey kalmayacak bu günlerin çoğunu hatırlamayacaksınız bile fakat güçlü olup kendinizi bırakmazsanız tabi yoksa herkes mutlu mesut yaşar siz öyle bakarsınız arkalarından silkinin ve hayatınızdan çıkarın o adamı ....Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?

Evlatlarınızın yüzünü neden göremiyor bunu anlamadım eğer çocuklarınızın can güvenliğinden endişelenmiyorsanız babalarından onları ayıramazsınız ne zaman o çocuklarını almak ister yada çocuklar ona gitmek isterse göndermelisiniz intikam böyle alınmaz olan çocuklara olur ...hem sizin içinde iyi olur kendinize bakar arkadaşlarınızla zaman geçirirsiniz ayrıca mutlaka bir psikiyatriste gidin ve profesyonel bir destek alın bu süreci daha kolay atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…