Cooook sinirliyim yaa :-(

sermed

Çok şükür‍‍‍
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
1.321
1.610
133
İyi akşamlar kizlar. Biraz önce k.v ile bi konu hakkında konuşuyor duk konu benim annem e geldi ve bi konu da bana benim annem i kötüledi.o kadar çok sinir oldum ki saygısızlık yapmamak icin çok cevap vermedim ama şuan içim içimi yiyor.

Allah Allah, o senin anneni kötüleyince saygısızlık olmuyor da sen anneni savununca mı saygısızlık olacak.Hiç doğru yapmamışsın bence, hem annene ayıp etmişsin hem de bir daha böyle konuların konuşulmasına zemin hazırlamışsın.Yanındaysa sor neden öyle dedin de.

Ne demek cevap vermedim ! O sana saygısızlık yapıp anneni karşında koyuluyor sen niye susuyosun bidaha sakin ama sakin taviz verme

Annem komşusuyla daha ıyi anlaşıyor muş annenin derdi ney bilmem, bizlere o kadar yaklaşmıyor diyo.komsusu olan kişi de k.v nin elti si oluyor. Onlar küs tu yeni barıştilar.

Bende dedim sende aynisin dedim güya bir daha konuşmam diyordun sende konuşmaya başladın dedim. Tabi şu an daha sert tepki vermediğim icin çok pişmanım.

Sert tepki vermene gerek yok, usulü ile sakin cevap vermişsin zaten. Ayrıca politik ol, "anne" de "fazla samimiyetten bozulmayın diye belki mesafelidir, az görüşelim öz görüşelim diye düşünüyordur" deseydin.

Ama söylerken yüzünü görmeniz lazım dı çok sinir bozucuydu. Çok iddia cı k.v var ben ne desem kendi bildiğini okurdu.alt üst oturuyoruz bi de. Annem de aynı mahallede

Anneniz eşinize ,annesi hakkında kötü konuşsa,eşinizin tepkisi ne olur

Benim annem o kadar ince düşünceli bi insan ki. Kendi kızının evine gelirken bile çekinerek geliyor. Aynı sizin dediğiniz gıbı.

Yaa böyle söylerken çok sinir bozucu idi.bana diyo Senin annen de , ne buluyor o kadında bilmem iyice sokuluyor. Bizlere gelince hesaba almıyor, bizlere o kadar yaklaşmıyor diyo. Karşında olsa kavga edecek tarzda idi. Şu an sinirden başka hatırlamiyorum

Benim annemin ne o.....luğınu Bıraktılar ne şer.....liğini annem evime gelemiyo ve ben bişey yokmuş gibi davranmaktan bişey yapamıyorum durumun benden beter değil haline şükret ama izin verme eşini uyar o eşinin annesiyse oda senin annen saygı göstert ben yapamadım çünkü kaçarak evlendim bürsürü şey sakın boyun eyme çok üzülürsün

Anneniz eşinize ,annesi hakkında kötü konuşsa,eşinizin tepkisi ne olur
Eşim bana karsi tepki verir ama annem e karsi sessiz kalırdı sanırım. Yada annem oğlnun yüzüne karsi öyle bişey demeyeceği icin cevap bile bulamıyorum.

Eşim ailem e karsi çok saygılı dir.

Sitem etmiş annenize , sevdiği için bence...

İçine dert olmuş annenizin kv. mesafeli olmasından ötürü , üzülecek sinir olacak bir şey yok takmayın kafanıza lütfen...

Baştan desene bende anneni kötüledi zannetmiştim bişey dememiş kadın çok takilmayin bu konuya

Annen kötülenirken saygıyı mı düşünüyorsun? Kim ki o annene laf edebiliyor sende susuyorsun? Yüz verme elaleme bu kadar kendinede ailenede laf ettirtme sana ve ailene saygısı olmayana ne saygın olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…