Ne demek cevap vermedim ! O sana saygısızlık yapıp anneni karşında koyuluyor sen niye susuyosun bidaha sakin ama sakin taviz vermeİyi akşamlar kizlar. Biraz önce k.v ile bi konu hakkında konuşuyor duk konu benim annem e geldi ve bi konu da bana benim annem i kötüledi.o kadar çok sinir oldum ki saygısızlık yapmamak icin çok cevap vermedim ama şuan içim içimi yiyor.
Hakaretten çok sitem gibi geldi banaAnnem komşusuyla daha ıyi anlaşıyor muş annenin derdi ney bilmem, bizlere o kadar yaklaşmıyor diyo.komsusu olan kişi de k.v nin elti si oluyor. Onlar küs tu yeni barıştilar.
Benim annemin ne o.....luğınu Bıraktılar ne şer.....liğini annem evime gelemiyo ve ben bişey yokmuş gibi davranmaktan bişey yapamıyorum durumun benden beter değil haline şükret ama izin verme eşini uyar o eşinin annesiyse oda senin annen saygı göstert ben yapamadım çünkü kaçarak evlendim bürsürü şey sakın boyun eyme çok üzülürsünİyi akşamlar kizlar. Biraz önce k.v ile bi konu hakkında konuşuyor duk konu benim annem e geldi ve bi konu da bana benim annem i kötüledi.o kadar çok sinir oldum ki saygısızlık yapmamak icin çok cevap vermedim ama şuan içim içimi yiyor.
Eşim bana karsi tepki verir ama annem e karsi sessiz kalırdı sanırım. Yada annem oğlnun yüzüne karsi öyle bişey demeyeceği icin cevap bile bulamıyorum.Anneniz eşinize ,annesi hakkında kötü konuşsa,eşinizin tepkisi ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?