İyi akşamlar kizlar. Biraz önce k.v ile bi konu hakkında konuşuyor duk konu benim annem e geldi ve bi konu da bana benim annem i kötüledi.o kadar çok sinir oldum ki saygısızlık yapmamak icin çok cevap vermedim ama şuan içim içimi yiyor.
İyi akşamlar kizlar. Biraz önce k.v ile bi konu hakkında konuşuyor duk konu benim annem e geldi ve bi konu da bana benim annem i kötüledi.o kadar çok sinir oldum ki saygısızlık yapmamak icin çok cevap vermedim ama şuan içim içimi yiyor.
nasıl yaa. bemin annem hakkında konuşacak hemde bana konuşaca ben saygısızlık olmasın diye susacağım öyle mi? bir daha annem hakında konuşamayacak şekilde cevabını veririrm sustururum onu saygısız kadınİyi akşamlar kizlar. Biraz önce k.v ile bi konu hakkında konuşuyor duk konu benim annem e geldi ve bi konu da bana benim annem i kötüledi.o kadar çok sinir oldum ki saygısızlık yapmamak icin çok cevap vermedim ama şuan içim içimi yiyor.
hm işin zormus çok kırıcı bısey dememen iyi olmuş sonuçta burda bı eltı xekemezliği varAma söylerken yüzünü görmeniz lazım dı çok sinir bozucuydu. Çok iddia cı k.v var ben ne desem kendi bildiğini okurdu.alt üst oturuyoruz bi de. Annem de aynı mahallede
K.v annem i çok sevdiğini sanmam. Çünkü çok farklı karakter ler ikisi de. Mecbur gıbı ilişkileri. Evet sitem dı belki ama bana söylerken düşman dan bahseder gıbı tavrı beni çıldırttı.
Annem e bahsetmeli miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?