Cooook sinirliyim yaa :-(

Annem benim icin çok değerli herkesin annesi gıbı. Çok kırıldım kızdım. Sizlerle konuşunca rahatladım inanın Çok sağolun vakit ayırdığnıız icin.

Kendisine çok yaklaşmıyor diye kötülemeden ziyade sitem gibi geldi. İnsan da sevdiğine sitem edebilir. Bence sert tepki verilmemesi iyi olmuş. Mübarek cuma kırmaz kimse kimseyi umarım.

utanmadan yuzunuze karsi nasil yapabiliyor ki

Konuyu anlatınca bişey yok gıbı gelebilir ama o an çok kötüydü yaa. Merdiven de konuşuyorduk o aşağıda ben yukarı da. Baktım uzayacak o da evine girdi sessiz bende. Çünkü konuşur sam sert olurdum ben.

K.v annem i çok sevdiğini sanmam. Çünkü çok farklı karakter ler ikisi de. Mecbur gıbı ilişkileri. Evet sitem dı belki ama bana söylerken düşman dan bahseder gıbı tavrı beni çıldırttı.

Savunsaydınız annenizi. Ne olursa olsun annenizdir. Hatası olsa bile kimseye laf söyletmem.. Ya da hatasını uygun bir dille açıklığa kavuştururum , kesinlikle sineye çekmem.

Ben artık görüşmüyorum bıktım

Benım kayınvalidemde bir keresınde anneme bir laf(Ağır bi laf) demişti. Bende sensın o demiştim

Anneni kötüledi ve siz cevap vermediniz öylemi PESS !!
O benim annem için saygısızlık yapıp yanımda olmayan kadının arkasından atıp tutuyorsa saygısızlığın KRALI'nı gösteririm ona .Herkes haddini bilecek !

valla kimse benim anneme laf edemez benim yanımda susturmalıydın...

nasıl yaa. bemin annem hakkında konuşacak hemde bana konuşaca ben saygısızlık olmasın diye susacağım öyle mi? bir daha annem hakında konuşamayacak şekilde cevabını veririrm sustururum onu saygısız kadın

kaynanan sana anneni kötülüyor, sende öylece susup sineye çekiyorsun öyle mi?? yazıklar olsun diyecem ama banane.....

Eşime anlattım haklısın dedi. Kizlar ben annem i kötületecek bi evlat değilim. Annem icin canımi bile veririm ama o an neye uğradığmı şaşırdım. Ama hala içm içimi yiyor hakettiği cevabı vermedim diye.

Ama söylerken yüzünü görmeniz lazım dı çok sinir bozucuydu. Çok iddia cı k.v var ben ne desem kendi bildiğini okurdu.alt üst oturuyoruz bi de. Annem de aynı mahallede
hm işin zormus çok kırıcı bısey dememen iyi olmuş sonuçta burda bı eltı xekemezliği var

K.v annem i çok sevdiğini sanmam. Çünkü çok farklı karakter ler ikisi de. Mecbur gıbı ilişkileri. Evet sitem dı belki ama bana söylerken düşman dan bahseder gıbı tavrı beni çıldırttı.

Aman boşver kıskanmiş işte başkasıyla yakın benimle değil. Dışlanmış hissetmis de olabilir. Bir dahakine böyle bir şey derse valla annemle de gorusuyoruz ona söyle bunlari kiminle görüşüp görüşmeyecebine ben karışmam o da bana karışmam dersin.

Ya da g3cen ğin konuştuğumuzu söyledim annem çok bozuldu de. :))

Annem e bahsetmeli miyim sizce?

Ben olsam söylemem. Annene diyememiş sana söylüyor ki sen annene söyle diye. Lafı taşıma planı tutmasın. Kv nin karakteri nasıl bilmiyorum ama kavga çıkabilir. Yani annen eltiye söyle sonra bir yerde annen kv ne bununla ilgili bir laf söyler. Bilemiyorum. Huzurun kaçmasin. Sen bu arada kv ye güzel cevap vermişsin o sebeple huzursuz olma bence kötü bir laf diyememiş zaten

senin bişey demen saygısızlık oluyorsa
kayın validenin yaptığı ne?
onun yaptığı da saygısızlık değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…