Çooookk yalnızım 😢

Çok tatlısınız kızlar 😍
Ben ciddiyim yahu:)) Neden olmasın ki?
Ben de sizin gibi yalnızdım konularıma bakabilirsiniz kaç konu acmisimdir eşim dostum yok diye. Yediğim kazıkların haddi hesabı yok.
Sonra bir gün karşıma şu an ki kankam ama aslında hoşlandığım kişi çıktı :D kanka olarak takılsak da yalnızlığıma o kadar iyi geliyor ki. Hem de hiç ummadığım anda bu kadar yakınlaştık. Çok mutluyum onunla sadece arkadaşım bile olsa. Karşı cinsim ama beni öyle iyi anlıyor ki hemcinslerime değişmem onu.
Illaki sizin de eşiniz dostunuz olacak. Ben de sizin gibi yapsaydım, kimselere güvenmeseydim şimdiki arkadaşım hayatımda olmazdı. İnsanlara şans verin mesela bana😄❤️

Hissettiğim şey tam olarak bu. Biri bana iyi birşey yapsa illa altından birşey çıkar, bir çıkarı vardır diyorum. Sahte geliyor dediğiniz gibi.
Ama bu şekilde güzel dostluklar olusturma ihtimalini ortadan kaldirmis oluyorsunuz . Ne zamana kadar kendinizi kapatacaksiniz böyle . Yalnizliginizla mutlu olsaniz devam edin derdim ama mutlu da degilsiniz . O halde bir sans verin insanlara önyargisiz yaklaşin , herkes kötü kazik atacak diye düşünürseniz her davranista olumsuz bir sebep ararsiniz. Kusur ararsaniz da bulursunuz zaten .

Mesela benim ablam arkadaşının fotosunu çerçeveletip odasında duvara asıyor 😂😂 bütün özel hayatını ama her her şeyini anlatıyor ... Bu samimiyet ufak bir kavgaya bakıyor tabi sonra kavga edip birbirlerini düşüncede fotoğrafları yırtıp atılıyor ..😂😂 .. Sonra ne mi oluyor milletin ağzına o sakız olduğuyla kalıyor .. Yaş 50 oldu ama hala huyunu düzeltemedi huyu bu!!

Bugün mesela akşam eve geldiğimden beri bir kişi aramadı veya mesaj atmadı. İş arkadaşıma ben mesaj attım ama küçük bebeği var ondan dönemedi sanırım. Böyle olunca kimseye mesaj atasım da gelmiyor ama duvarlarla bakışmaktan artık ölücem.
Ah kıyamam size. Benim arkadaşım olsaydınız sürekli yazar yoklardım. Böyle konularda çok hassasımdır.

Bence abartıyorsunuz.
Benim de bazı şeylere tahammülüm azaldı. Yapaylık, ikiyüzlülük gördükçe o kişiyle selamlaşmak bile istemiyorum. Ama bir bakıyorum ben tepki gösterip mesafe koydukça onlar gemisini çok güzel yürütüyor.

Çevremizdeki insanları elemeye kalkarsak evet hepimiz yalnızlaşırız.
Canımız sıkıldığı an "gel bir kahve içelim" deyip muhabbet edeceğin insan kalmaz. Kaliteli yalnızlık lafları falan hikaye.

Biraz daha rahat olun. İstemezseniz eski siz olmayın ama muhabbeti de bu kadar koparmayın. Yeni insanlar tanıdıkça rahatlarsınız..

Back
X