çoooook sinir oldummmm

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
kızlar dün akşam eşimin amcasının gelininde misafirlikteyiz gençler var 2 eltim ben eşlerimizz. misafir oldugumuz ev sahipleri ve çocuklar falan.. 10 aylık evliyim karşımda eşim büyük eltim ve iki kişi daha oturuyodu dördünün elindede telefon ortak bişeye bakıyolar bende bunların resmini çekip vatsaptan gönderdim espiri olsun diye tabi normal çıkmadılar. büyük eltim eşimin yanında oturuyor. işte R... gerizekalı karına bak bizi nasıl çekmiş dedi gülerek. ben kaldım öyle napıyım öylesiniz dedim sadece. sonrada normal davrandım salak gibi insan bi alındığını belli eder dimi çok safım çokkk :KK43: normalde aramız iyidir fena değildir ama çok sinir oldum ve şimdi düşündükçe kendime çok kızıyorum dahada sinir oluyorum orda neden karşılığını vermedim diye normaldede öyledir millete salak gerizekalı demeyi çok sever. eşime eve giderken söyledim sen neden bişey demedin dedim ben senin yüzüne baktım sen bişey diyince ben demedim dedi. bu akşamda eltimin ablasına gidicez doğum yapmıştı gidememiştim şimdi benim ona nasıl davranmam gerekiyo vatsaptan yazsammı dediğine alındım bana milletin içinde öyle demeseydin diye yada uygun bi ortamda bendemi ona yapsam ama ayıp ya ben diyemem ve kesinlikle alınır trip yapar bana akıl fikir verin kızlar

Dusindun de yeni mi aklina geldi derler adama
O tepkiyi orda verecektin. Şuan çok gereksiz okur.

Dusindun de yeni mi aklina geldi derler adama
O tepkiyi orda verecektin. Şuan çok gereksiz okur.

Soyle kurtul..ben hic susamam.o dusunsun.

yok yok, bence hiic mesaj atip filan, isleri buyutme.
bazi insanlarin agzina yapismis gibi bu kelimeler, soyledigi anda pisman olmus olabilir, smdilik buyukluk sende kalsin, baktin ki, arsiz arsiz gidiyor, abla ne cok kullaniyorsun bu kelimeyi, rahatsiz oluyorum, dersin.

Aynen bana kalirsa da o an tepki gostericektin simdi cok anlamsiz olur

yine aynı şey olursa o an ne dicem insan kalıyo öyle ya aklıma geldikçe sinirlerim tepeme geliyor

Yani bence o an tepki vermeniz gerekirdi.
Ya da en azından bir şey demeseniz bile tavırlarınızla kızgınlığınızı belli etseydiniz yine bugün konusunu açabilirdiniz ama
olay sonrası hiç bir şey olmamış gibi davranıp, üzerinden zaman geçtikten sonra "ya ben aslında o gün sana kızmıştım" demek bir garip kaçar.

O an tepkiyi verecektiniz. Bi gün eşimin dayısı beni çarşıda gördü tuttu kolumdan '' eşşo.... beni tanımadınmı '' dedi. Bende dedim '' bana birdaha o kelimeyi kullanmayın ayıp sakın birdaha demeyin'' dedim Sert bit şekilde. Adam neye uğradığını şaşırdı. Yüzü bembeyaz oldu. Eşime dedim adam o kelimeyi ağzına pelesenk etmiş kızım oğlum gibi kullanıyor Dedi. Ama bana karşı kullanamaz ne olursa olsun terbiyesizlik bu. Sizde tepkinizi sert şekilde söyleyin. Ne demek gerizekalı asıl kendi. Terbiyesiz.

bence eskisinden daha farklı davranın uzak mesafeli. sebebini merak edip sorarsa söylersin geçen söylediğin lafa bozuldum içimden böyle davranmak geliyor dersin benceee

ben olsam sabredemiyorsam söylerim.vıcık vıcık ilişkileri sevmem.abla dün akşam böyle bir kelime kullandın ama ortam kalabalık olduğu için bozmak istemedim.ben hoşlanmam.bir daha söyleme diyebilirsiniz.böyle olursa aklına yeni mi geldi diyemez.

bide facede insanlar nasıl konuşulması gerektiğinin dersini alırlar,ama en büyük ilim nasıl ve ne zaman susulması gerektiğini bilmektir diye yazı paylaşmış yarabbim yaa

kızlar dün akşam eşimin amcasının gelininde misafirlikteyiz gençler var 2 eltim ben eşlerimizz. misafir oldugumuz ev sahipleri ve çocuklar falan.. 10 aylık evliyim karşımda eşim büyük eltim ve iki kişi daha oturuyodu dördünün elindede telefon ortak bişeye bakıyolar bende bunların resmini çekip vatsaptan gönderdim espiri olsun diye tabi normal çıkmadılar. büyük eltim eşimin yanında oturuyor. işte R... gerizekalı karına bak bizi nasıl çekmiş dedi gülerek. ben kaldım öyle napıyım öylesiniz dedim sadece. sonrada normal davrandım salak gibi insan bi alındığını belli eder dimi çok safım çokkk :KK43: normalde aramız iyidir fena değildir ama çok sinir oldum ve şimdi düşündükçe kendime çok kızıyorum dahada sinir oluyorum orda neden karşılığını vermedim diye normaldede öyledir millete salak gerizekalı demeyi çok sever. eşime eve giderken söyledim sen neden bişey demedin dedim ben senin yüzüne baktım sen bişey diyince ben demedim dedi. bu akşamda eltimin ablasına gidicez doğum yapmıştı gidememiştim şimdi benim ona nasıl davranmam gerekiyo vatsaptan yazsammı dediğine alındım bana milletin içinde öyle demeseydin diye yada uygun bi ortamda bendemi ona yapsam ama ayıp ya ben diyemem ve kesinlikle alınır trip yapar bana akıl fikir verin kızlar

Bu şekilde karşılık verip ağız dalaşına girmek yerine bir daha olursa uyarın. "X'ciğim ben bu tip hitaplardan hoşlanmıyorum, bana bu şekilde davranmazsan bundan sonra dikkat edersen sevinirim" deyin sadece. Bu şekilde siz hanımefendiliğinizi korumuş olursunuz o da yerin dibine girer.

Önceki olay için konu açmayın, jetınu geç düşmüş gibi olur. Bir daha olursa bu şekilde konuşun.

Yani bence o an tepki vermeniz gerekirdi.
Ya da en azından bir şey demeseniz bile tavırlarınızla kızgınlığınızı belli etseydiniz yine bugün konusunu açabilirdiniz ama
olay sonrası hiç bir şey olmamış gibi davranıp, üzerinden zaman geçtikten sonra "ya ben aslında o gün sana kızmıştım" demek bir garip kaçar.

evet çok haklısınız ama o an insanın aklına bişi gelmiyor ve eşide vardı eşimin abisi ne dicemi bilemedim

bence eskisinden daha farklı davranın uzak mesafeli. sebebini merak edip sorarsa söylersin geçen söylediğin lafa bozuldum içimden böyle davranmak geliyor dersin benceee

evet yapabilirsem denicem bunu ama yine benim huzurumu kaçırıcak söylesemmi diye düşündüm bende

deseydin ya(gülerek) gerizekalı gibi çıkmışsın ondan attım diye :KK12:şimdi bişey demen saçma olur o an yapıcaktın yine derse yapıştır cevabı

napıyım öylesiniz dedim bende aslında onu demek istedim ama anlamamıştır

yenge orda mılletın ıcınde cevap vermedım saygımdan dolayı ama bana mılletın ıcınde oyle deme de olsun bıtsın ıcınde kalmasın

Allahım yarabbim sana gerizekalı diyo ve sen bana trip yapar, alındıgımı belli edemem diyorsun Ben olsam yüzüne bile bakmam.Bugün gidecegin yerde kesinlikle tavrını koymalısın ! Bugün gerizekalı diyen yarın neler demez

Ilk basta verecektiniz tepkinizi
O ne oyle kurup kurup kafada gelmiş gibi. Hos değil

işte böyle haddini bilmeyenlere haddini bildirmekten korkmicaksin o ne der bu ne der düşüncesi sadece kendini yıpratır. hangi ortamda olursa olsun sende gülerek lafını yapistir onunki sakaysa seninkide şaka.. seviyesiz kadınlar başka türlü dilden anlamıyorlar maalesef..

Allahım yarabbim sana gerizekalı diyo ve sen bana trip yapar, alındıgımı belli edemem diyorsun Ben olsam yüzüne bile bakmam.Bugün gidecegin yerde kesinlikle tavrını koymalısın ! Bugün gerizekalı diyen yarın neler demez

onun ağız alışkanlığı o misafirliğe gittiğimiz kadınlada çok samimiler onada der acaba diyorum benidemi samimi gördüğü için öyle diyo ama ne o ya çocukmu var karşısında gittiğimiz yer onun ablası olucak ama

X