Çöp EV

İki dk önce salonun ortasından 2 şer kilo soğan patates toplamış bir anne olarak yazıyorum. Böyle şeylere kızmamayı öğrenmeniz lazım.
Çocuk eşittir dağınıklık demek.
Annenizde hastaymış, ya sabır demekten başka çare Yok.

İki dk önce salonun ortasından 2 şer kilo soğan patates toplamış bir anne olarak yazıyorum. Böyle şeylere kızmamayı öğrenmeniz lazım.
Çocuk eşittir dağınıklık demek.
Annenizde hastaymış, ya sabır demekten başka çare Yok.
canım allah sanada kolaylık versin kızmak değil ama hergün dip bucak temizlik yapılmz ki.çocuklar salon ve oturma odasını dağıtır ve kirletir sadece ama bizde bir yer yok ki batmasın

3 çocuklu olduğunu bilmiyordum.
ikizleri biliyordum sadece.
Allah bağışlasın.sağlıkla büyüt insallh.
yaşları kaç çocukların?
yemek konusunu ele alacağını yazmissin zaten.en doğrusu bu olur sanırım bu durumda.akşamdan yapıp dolaba kaldırmak.
temizlik işini hafta sonuna bırak.
kendini bu kadar yormana gerek yok.
ama ufak şeylerle işini kolaylaştırmaya çalış.
mutlaka örtü olsun mesela halilarinda.
özellikle mutfakta.
akşam gelince çok kötü durumdaysa silkeler geri serersin.hafta sonlarida makinaya atarsin.
anneciginizin de işi zor:) ne desem bilemedim.
yetebildiginiz kadarını yapın.sağlık herşeyden önemli.ruh sağlığı çok daha önemli:))
hepsi geçip gidiyor.çocuklar büyüyor.
ortalık kirleniyor temizliyorsunuz tekrar kirleniyor..
ve elinizde bir kaç yıl sonra yaşlanmış bir beden ve bozuk bir ruh sağlığı kalıyor:(

Allah eksik etmesin fakat gerçekten zor bizimde başımıza geleilir o yüzden idare etmemiz lazım
Aynen bende oyle dusunuyorum. Sizinki yine bir kadin. Inanin erkege bakmak daha zor temizlikten anlamoyor erkekler cunku. Ben yok ken bi menemen yapmaya kalkiyor biber cekirdekleri yerlerde ocan dolap fayanslar her yer domates yag salca lekesi. Bangonun ustu tuz seker tarif etmem mumkun degil inanin ki. Bazen arada mecburen birakiyorum eve hep stresle donuyorum evi nasil bulucam diye.

3 çocuklu olduğunu bilmiyordum.
ikizleri biliyordum sadece.
Allah bağışlasın.sağlıkla büyüt insallh.
yaşları kaç çocukların?
yemek konusunu ele alacağını yazmissin zaten.en doğrusu bu olur sanırım bu durumda.akşamdan yapıp dolaba kaldırmak.
temizlik işini hafta sonuna bırak.
kendini bu kadar yormana gerek yok.
ama ufak şeylerle işini kolaylaştırmaya çalış.
mutlaka örtü olsun mesela halilarinda.
özellikle mutfakta.
akşam gelince çok kötü durumdaysa silkeler geri serersin.hafta sonlarida makinaya atarsin.
anneciginizin de işi zor:) ne desem bilemedim.
yetebildiginiz kadarını yapın.sağlık herşeyden önemli.ruh sağlığı çok daha önemli:))
hepsi geçip gidiyor.çocuklar büyüyor.
ortalık kirleniyor temizliyorsunuz tekrar kirleniyor..
ve elinizde bir kaç yıl sonra yaşlanmış bir beden ve bozuk bir ruh sağlığı kalıyor:KK43:
Inanin ki o dedikleriniz duzenli bir sekilde olmuyor. Konu sahibesini ben cok iyi anliyorum. Hani derler ya insan basina gelmedikten sonra anlayamaz vallahi dogru.

Ben toplarken çok sinirleniyorum, aslında eşim evdeyse daha da sinirleniyorum söyleniyorum kendi kendime delirmiş gibi. Aslında normalde öyle düşünmüyorum ama o anlarda sanki bütün hayat pislik toplamaktan ibaret gibi geliyor
Esine yeri geldiginde laf soyleyebilirsin rahatlarsin. Anne babaya soylenmiyor iste. Icimde hep la havle cekiyorum. Bazen kendide anliyor benim sinirlendigimi hemen aliniyor öleyimde rahatlayin diyor.

Inanin ki o dedikleriniz duzenli bir sekilde olmuyor. Konu sahibesini ben cok iyi anliyorum. Hani derler ya insan basina gelmedikten sonra anlayamaz vallahi dogru.
ben düzenli olsun demedim ki.
bende çok iyi anladığım için yazdım iki oğlan var bendende.
kısa vadeli çalıştığım da oldu.
gerçekten çok zor .
ama herşeyden önemlisi kendi ruh ve beden sağlığı olduğunu yazdım.
tavsiyeler verilmiş zaten üzerine ekleme yaptım kendimce.yoksa çocuklu evde düzen kurmak ev hanimiyken bile zor oluyor:/

ben düzenli olsun demedim ki.
bende çok iyi anladığım için yazdım iki oğlan var bendende.
kısa vadeli çalıştığım da oldu.
gerçekten çok zor .
ama herşeyden önemlisi kendi ruh ve beden sağlığı olduğunu yazdım.
tavsiyeler verilmiş zaten üzerine ekleme yaptım kendimce.yoksa çocuklu evde düzen kurmak ev hanimiyken bile zor oluyor:/
Ablacim cocuga ese kizarsin laf soylersin rahatlarsin. Ama anneye veya babaya bir sey denmiyor. Ben onu demek istemistim.

Senin cocuklarada mi biri bakiyo?
Benim 1 tane oglum var 23 yasinda. Bende babam var 85 yasinda hep benimle. Ve ben 2 ayri ilde yazlik kislik gibi yasiyorum. Babam hep benimle ama arada oglumun yaninada gidip geliyorum. Babamda da sari nokta var normalde de rahat birisidir. Ikisi birlestiginde de cekilmez bir hal aliyor yani.

Ablacim cocuga ese kizarsin laf soylersin rahatlarsin. Ama anneye veya babaya bir sey denmiyor. Ben onu demek istemistim.
seni severim ablam kızma:KK19::KK200:
büyüklerle yasamak çok zor.kendi annen , baban bile olsa.
muhtacsan ve sana yardımcı olan bir ailen varsa o zaman baş tacı.
kırmamak adına susmak lazım çoğu zaman.
zor işler gerçekten.
ben yapamazdım sanırım .o yüzden saygı duyuyorum bu şekilde yaşayanlaraHoppa
anlaştık mi şimdi:KK31:

yiyecek olayını kendim ele almayı düşünüyorumannemde fazla yorulmaz hem.ben kafayı sıyırmak üzereyim artık cidden.

aynı durumdayım annem bakıyor çocuklarıma ve yaşları çok yakın çocukların.. annem hasta olduğu için yemekleri çok nadiren o yapıyor. çocukları uyuttukdan sonra yapıyorum ben o cakta yemek pişerken bazen evi topluyor bazen de çay ya da kahvemi içiyorum..

işten geç geldiğim için çocuklar ben gelene kadar yemek yemiş oluyor..

geldiğimde mutfak savaş alanı gibi hele birde bulaşık makinesının içinde temizler varsa bi çığlık atıp kaçasım geliyor.. ve her gün malesef aynı rutin..

bunları sadece ben yaşamıyorum diyip teskin ediyorum kendimi.. sabah kalktığım da ev derli topluysa ohhh motivasyonum tavan oluyor..

savaş alanı mutfagı toplamak en fazla 1 saat sürer çocukları uyuttuktan sonra bi müzik açıp dalın mutfağa.. eğlenceli oluyor..

iş arkadaşlarımla gaza getiriyoruz birbirimizi ev işleri konusunda.. bu da çok işe yarıyor ben ballandıra balandıra anlatıyorum bu akşam yemeğim var evimi topladım diye arkadaşlarda özeniyor. sonra kız watsap gruplarında mutfagın bi önceki halini birde sonraki halini fotoğraflayıp gönderiyorum bir de not düşüyorum altına.. ABLANIZ STAR BEBEĞİMMM diye havam da oluyor :KK53:

seni severim ablam kızma:KK19::KK200:
büyüklerle yasamak çok zor.kendi annen , baban bile olsa.
muhtacsan ve sana yardımcı olan bir ailen varsa o zaman baş tacı.
kırmamak adına susmak lazım çoğu zaman.
zor işler gerçekten.
ben yapamazdım sanırım .o yüzden saygı duyuyorum bu şekilde yaşayanlaraHoppa
anlaştık mi şimdi:KK31:
Kuzumsun benim ben sana kizamam ki zaten . :KK200::KK200::KK200:

Benim 1 tane oglum var 23 yasinda. Bende babam var 85 yasinda hep benimle. Ve ben 2 ayri ilde yazlik kislik gibi yasiyorum. Babam hep benimle ama arada oglumun yaninada gidip geliyorum.
Ah ablacim yapacak birsey yok inan. Anne olsa gene durum baska olurdu belki..uc gunluk dunya kalp kirmaya degmez. Biliyorum ama o psikolojiyi heleki biraz duzen olsun dersen. Calisiyosan isten sonra birde gelip temizlik yapmak cok can sıkıcı

Ben asirici degilim cok sukur zaten evde 3 cocuk var illa kirleniyo. Onlar kirletrken ben arkalarini topluyorum. Kucuk cocuk bilirsin herseyi dagitiyor bazen vs. Ama ben bana hangisi pratikse onu yapiyorum. Mesela yemeklerini yerde yediriyorum cogu zaman. Kendileride rahat ediyor ve yiyolar rahatca. Oyle dokmusler cok takmiyorum. tabii dokmeden yeyin vs derim ama dokulmeden olur mu? Olmaz.

Back
X