Çöp Karıştıran Kv

benim çok sevgili babaanneme annem bakıyor.bilgisayar açılmasına kızıyor kapat bunu canmı dayanır diyor,sonra çöpü karıstırıyor.evlerden gizlice eşya aşırıyor,,yemek beğenmiyor hergün bunumu yicem diyor,peçete biriktirme huyu var,.birde hiç birşeyi beğenmiyor.sebze yapıyor yemiyor et istiyor her daim.değişik huyları var paraya aşırı düşkün.her lafı para,sizinkide böylemi

Cok yokluk cekmis galiba eskiden
Bunla ilgisi yok bence benim babaannem de cok çekmiş ama çok cömert ve asla,böyle şeylerin hesabını yapmazdı. Annem de çekmiş mesela ama o da kv derecesinde ince hesap yapmaz. Kadının ruhunda var. Şimdi durumu cok iyi ama mesela tatlı yapsa o kadar az şeker koyar ki kimse yemek istemez.

Valla senin kayınvalidene normal şekerim :D Hep söylüyoruz zaten, o kadının kafası gitmiş biraz. Her geldiğinde zaten saçma birşeye takıp laf sokmak istemiyor mu? Bu sefer eşinde yanında olmasa uzatacaktı işte. Miyopsun ya belki ondan atmışsındır hem :D

benim çok sevgili babaanneme annem bakıyor.bilgisayar açılmasına kızıyor kapat bunu canmı dayanır diyor,sonra çöpü karıstırıyor.evlerden gizlice eşya aşırıyor,,yemek beğenmiyor hergün bunumu yicem diyor,peçete biriktirme huyu var,.birde hiç birşeyi beğenmiyor.sebze yapıyor yemiyor et istiyor her daim.değişik huyları var paraya aşırı düşkün.her lafı para,sizinkide böylemi
Evet evdeki kedinin yediği lokmadan tut eşimin aşerdigim için bana Aldıgı bit yiyeceğe kadar. Üstelik çok da yaşlı biri degil

Valla senin kayınvalidene normal şekerim :KK70: Hep söylüyoruz zaten, o kadının kafası gitmiş biraz. Her geldiğinde zaten saçma birşeye takıp laf sokmak istemiyor mu? Bu sefer eşinde yanında olmasa uzatacaktı işte. Miyopsun ya belki ondan atmışsındır hem :KK70:
Hatırlamışsın,tebrikler :D AA bak keşke onu deseydim içime oturdu şimdi :)

Bunla ilgisi yok bence benim babaannem de cok çekmiş ama çok cömert ve asla,böyle şeylerin hesabını yapmazdı. Annem de çekmiş mesela ama o da kv derecesinde ince hesap yapmaz. Kadının ruhunda var. Şimdi durumu cok iyi ama mesela tatlı yapsa o kadar az şeker koyar ki kimse yemek istemez.
Herkeste ayni sekilde sirayet edecek diye birsey yokki parayi sonradan iyi kazanmaya baslayan insanlarin cogunda bu durum var dogustan cimri olani da bir parca ekmegi 10 kisiyle bolusende onu bu hale getiren mutlaka altinda yatan aci tecrubeler vardir ben uzuldum haline

Evet evdeki kedinin yediği lokmadan tut eşimin aşerdigim için bana Aldıgı bit yiyeceğe kadar. Üstelik çok da yaşlı biri degil
elektriği kapat diyo üşüdüm diyor soba yakılıyo niye yaktın yandık sana orman dayanmaz der😂kadın ne yapsa yaranamıyo.en son bigün patladı bura benim evimmi seninmi diye beni evimdenmi atcan dedi😂

Kv.nin hareketi hoş değil ama size zararı olan bir durum değil. Aklı dengesi yerinde değil diyecek kadar kotulenecek bir durum değil. Yaşlılık işte herkeste farklı işliyor. Zor Hayat şartlarından gelmiştir.

Koskoca marulu çöpe attiysaniz şaşıp kalmıştır. Ya bozmayın ya da almayın.

Her şeyi bozup bozup çöpe atanlara bende sinir oluyorum.
Öncelikle marulu ben almadım istemiyorum dememe ragmen ısrarla annem getiriyor. Çöpe gidecek dememe ragmen. Evde marul yemiyoruz. Verecek kimsem de yok. Ysni zaten o çöp konusu ayrı bi dert benim için. Ama israf da yapsam agzı kapalı çöpü açıp da bana içindekilerin hesabını soramaz. Böyle bir saygısızlık türü yok bana göre. Bir de bunu yaşına veremem. Gayet de dibinç biri. Akli dengesi konusunda da mesele zaten sadece çöp degil. Bunu da yorumlarda ve bir kısmını da konuda izah ettim zaten

Kv.nin hareketi hoş değil ama size zararı olan bir durum değil. Aklı dengesi yerinde değil diyecek kadar kotulenecek bir durum değil. Yaşlılık işte herkeste farklı işliyor. Zor Hayat şartlarından gelmiştir.

Koskoca marulu çöpe attiysaniz şaşıp kalmıştır. Ya bozmayın ya da almayın.

Her şeyi bozup bozup çöpe atanlara bende sinir oluyorum.
Öncelikle marulu ben almadım istemiyorum dememe ragmen ısrarla annem getiriyor. Çöpe gidecek dememe ragmen. Evde marul yemiyoruz. Verecek kimsem de yok. Ysni zaten o çöp konusu ayrı bi dert benim için. Ama israf da yapsam agzı kapalı çöpü açıp da bana içindekilerin hesabını soramaz. Böyle bir saygısızlık türü yok bana göre. Bir de bunu yaşına veremem. Gayet de dibinç biri. Akli dengesi konusunda da mesele zaten sadece çöp degil. Bunu da yorumlarda ve bir kısmını da konuda izah ettim zaten
:))) Orası da ayrı bi dert. İnsanı en deli eden şey di mi aklının hafife alınması.
Benim kv de şey yapıyordu, görümcemle aramız biraz limoni idi kırılmıştım ona. Koşa koşa bana gelmişti gönlümü almaya. Görümcem aradı o arada ben de olduğundan habersiz. Nerdesin dedi annesine x yerdeyim dedi. Niye hiç ses yok dedi. Bla bla birşeyler geveledi kapattı. Hayırdır ? dedim.
Siyaset yapıyom dedi.
Daha bi çok kez "siyaset yapıyom" ayağına yalanını yakalamıştım. Ama o siyaset yapıyordu.
Sizinki de benimkinin bir farklı modeli. Siyaset yapıyormuş :D

Valla bian benim kv denmi bahsediyor acaba dedim yeminle ayni aynii,😒 paragözlugu,pintiligi,yalan soylemesi, herşeyden kismasi,( kurabiye yapar,sekersiz, sulu kofte yapar kiymasiz,🤭) yazlari tatile gideriz cantami valizimi didik didik karistitirir ne almis, dışarı ciksam gelfigim posetleri katistirirken bulurum, dediğin gibi kendimeic çamaşırı almaya korkuyorum valls para hesabi yapiyor diye 😒

şu obsesiflerden mi acaba. bırıktırme hastalığı çöpe kıyamayanlardan mı ki. olabılır.yaşılırda genelde oluyor

Sizinki de benimkinin bir farklı modeli. Siyaset yapıyormuş :KK70:
Nabıceksin herkes ayrı bir model 😂 Yine de imtihandı ve hamdolsundu.

Back
X