çöp kovasına wc ..

evde çoluk çocuğa mikrop bulaşsın
kendıne bulaşmasın yeter.

beyinsiz insan
çöp kovasına insanlar k.....sildikleri tuvalet kağıtlarını atıyorlar
akıldan yoksun insancık

tuvalete giremeyip banyo ortasına kakasını yapıp su dökenler bilirim yıkayıp ev sahibine çaktırmadığını sanan.Evin içine eden misafirliğe gitmesin madem yapamıyon başkayerdeof yaa kiseyi almıycan eve otursun millet evinde yapsın bu ne iğrençlik

bu millet dağdan inmiş herhalde..
Şehirde tuvaletli evde doğmamışler demek ki..
Hayır dağda bile doğmuş olsan (olabilir), medeniyete ayak uydurmak diye birşey var..

Kedi köpeğe bile öğretiyorsun nereye çiş kaka yapılır..
pes....
İşte ben bu yüzden söylenmeli diyorum, eğitim için, eğitim şart.

Son düzenleme:
Bende tiksinirim. Herkesin klozetine peçete bile koysam oturamam.
Çook çok güvendiğim temizliğini bildiğim kişilerde girerim ancak.
Onda bile alaturka var mı diye sorarım özellikle.

Sırf tuvalete gitmemek için 1 gün boyunca su falan içmediğimi bilirim.
Kendimi tuta tuta eve zor girmişimdir.
Adet olduğum dönemlerde girmek zorunda kaldığımda da yapcak bişey yok peçetelerle idare edilir artık..

Bu kadının yaptığı resmen terbiyesizlik.
Titizlik falan olamaz bu. Çöp kovası daha pis ya hu.
O kadar iğrendim ki şu an anlatamam yanına bırakmamak lazım yüzüne vurmak lazım bunu

erkekti herhalde, kadın olsa saksıya nasıl oturacak milletin içinde diycem ama erkek olsa da saksıyı alıp mı tuvalete gidiyordu..

Hahahahaa..

bence akıl sağlıkları bozuk..

Başka bir açıklaması olamaz..

Ya da reankarnasyon diye birşey varsa ilk hayatlarında kesin ayı bunlar.

hayır bir de şu var..
Hadi yaptın diyelim çöp kovasına..olmamalı ama neyse..

bari kovayı yıka temizle sil de, kimse birşey anlamasın..

hiiç umrunda olmamış baksanıza kovadan çişler sızıyor kadının umru değil..bu rahatlık bana batar işte.

Son düzenleme:

çözüm olarak şunu önerebilirim.
yanyana geldiğinizde sanki bu başka bir arkadaşının başına gelmiş gibi anlat ama o şahısın yüzüne bak devamlı. olayı birebir kurgula ki anlasın senin her şeyin farkında olduğunu ama başkasının başına gelmiş güya
hem farkındayım mesajı veririsin hem de yaptığının belki tuhaflığına varır.

yok canım bayan, odasında tek kapısını kilitleyip yapıyor,
bi defada müdürünün odasında çöpe yapıp, çöpüde camdan dışarı dökmüş

katılıorum sana ay midem kalktı yaaa valla ne bilim ne yapmak gerek o durumda anlamadım ki ben bile baska yerde klazete girdimde pecete koyarım ama yani ne bilim kovaya enteresan yaa ....

anacım o nası şeyki yaptıktan sonra sızacak o ihtimal yaş kağıdı huni yaparak kullansa gene olmazsidiğine b...na hakim olamayan kırsın dizini otursun evinde.Bu kadar basit o ne ya gelmesin madem yuh.

katılıorum sana ay midem kalktı yaaa valla ne bilim ne yapmak gerek o durumda anlamadım ki ben bile baska yerde klazete girdimde pecete koyarım ama yani ne bilim kovaya enteresan yaa ....
klozetlere özel oturma kağıtları var at çantana yanında taşı kullan çöpe at ben seyahatlerde kullanırım evimdede vardır isteyene veririm.Başka insanların wc sinede kolay kolay girmem.Girsemde bu yapılanları yapmam yazık yaa ev sahibine.Tüneyerek yapanlarda nasıl becerir ayak kaysa sakat iş
öteki şeyide yaparken basket misali eee sıçramıyomu denizde taş sektirir gibi töbetöbe

yok artık ama çöp kovadıda hijden topu değilki onada afedersin bi tarafını silip atıyor insan aynı mantık

Birden ismek kursundaki müdire hanım geldi aklıma Sınıfları tek tek dolaşıp "yalvarırım artık çişinizi kakanızı yere değil klozete yapın. Pedlerinizi hediye paketiymişçesine lavaboya bırakmayın. Hizmetliler bile artık temizlemek istemiyor."

ıyy yaa benim de aklıma geldi.
üniversitede yurtta kalmıstım alaturka tuvaletler var.
neyse birgün girdim afedersiniz muslugun altında kucuk sürahi tipi kaplar olur ya birisi onun icine büyük tuvaletini yapmıs:120::120:
artk taharetlenmişte kabın icine mi temizlenmiş yoksa direkt yapmıs mı cözemedim nasıl cıktıgımı da bılemedım zaten

Son düzenleyen: Moderatör:

Gittikçe iğrençleşiyor ama bi şey daha anlatayım.
Bizim okulda da tuvaletin duvarlarını sıvamışlardı resmen. Nasıl, neden, hala çözemem.

gülmekten çatladım var ya ikinci yorumun dehşet banyoya kaka mı?bu yorumdan sonra sanırım eve misafir alamayacam

Saksıylan tuvalete gıren bır erkek ha ..
ıkı saattır guluyorum kahkahayla bu saatte neoldu dıye babam kalkcak sımdı :)
ne manyak ınsanlar var ya

Ben de evim dışında bir yerde lavaboyu kullanamayanlardanDIM.
Sürekli sistit sorunum olurdu, doktorum güzel bir şey önerdi.
Eğer gittiğiniz yerlerde klozet kağıdı yoksa siz peçeteyle kaplayın ve sifonu çekip içine 3-5 parça tuvalet kağıdı atın, öyle kullanın demişti.
Artık her yerde bunu uyguluyorum, arkadaşınıza da sanki başkasının başına gelmiş gibi durumu anlatın.
Bu çözümü söyleyin, anlar heralde ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…