tuvalete giremeyip banyo ortasına kakasını yapıp su dökenler bilirim yıkayıp ev sahibine çaktırmadığını sanan.Evin içine eden misafirliğe gitmesin madem yapamıyon başkayerdeof yaa kiseyi almıycan eve otursun millet evinde yapsın bu ne iğrençlik
benimde işyerinde vardı böyle bir arkadaş,
tuvalete gitmeye üşendiğinden ya çöp kutusuna yapardı yada saksı diplerine:26:
tuvalete gittiğindede ortalık yere yapardı, ortada bi göl olurdu, sonra sonra çaktım durumu
herkes biliyordu bu durumu, tayini çıktığında da beklemeyin ilişiğini kesip hemen gönderin dendi
erkekti herhalde, kadın olsa saksıya nasıl oturacak milletin içinde diycem ama erkek olsa da saksıyı alıp mı tuvalete gidiyordu..
Hahahahaa..
bence akıl sağlıkları bozuk..
Başka bir açıklaması olamaz..
Ya da reankarnasyon diye birşey varsa ilk hayatlarında kesin ayı bunlar.
kızlar sizlere birşey soracagım enterasan bi konu kusurumada bakmayın böyle bir konu ile karşınıza geldiğim için.
bugün arkadaşım geldi wc girdi ardından ben girdim baktım çöp kovasının yanındaki paspasın ucu ıslanmış çöp kovasının içini açtım baktım tüm peçeteler ıslak ve çöp kovamızın altı kırık oldugundan dışarı akmış hı birde hiç kuyllanılmamış peçetelerle örtülmüş. neyse sanıyorum değil eminim arkadaşım çöp kovasının içine yapmış çişinibiraz titiz mikrop kapcam diye wc oturmamış. gel gelelim onunla evde gezindi annemde girdi kızın yanında temizleyemedim bi paspasları makinaya attım. halılaırmda dün geldi yıkamadan gene yıkamaya veremem param yok oturup ya kendim yıkıcam ya silcem şimdi benim kıza söylemem lazım bunu ama nasıl? ne yapcam ben? neden dengesiz insanlar beni buluyor. yıllardırda tanırım ama hatırlamıyorm hiç bizim evde wc girmişmiydi. ne yapayım?
şöyle desem cnm kusurabakma da birşey soracagım wc girdiğinde çişini çöp kovasınammı yaptın eğer öyleyse halıları tekrar yıkayayım turab yerlerde geziyor ya mikrop kapmasın kusurabakma falanmı yazsam? kaç kez yazdım msj sildim. offff yada hiçbirşey olmamış gibi msj atmasam mı?
erkekti herhalde, kadın olsa saksıya nasıl oturacak milletin içinde diycem ama erkek olsa da saksıyı alıp mı tuvalete gidiyordu..
Hahahahaa..
Alışveriş merkezlerinde klozetin üzerine tırmanıp, tüneyip klozetin içi hariç her yere işeyenler mi istersiniz, restoran tuvaletinde yine tüneme sırasında klozet kapağına büyük tuvaletini yapanlar mı?..... Titizlik, temizlik buysa, kusura bakmayın da başlarım öyle titizliğe... Herkesle aynı klozete oturmak istemiyorsanız, sereceksin tuvalet kağıdını öyle oturacaksın. Artık yetişkin insanlara da en baştan tuvalet eğitimi mi vermek lazım? Ne biçim insanlar var ya..
anacım o nası şeyki yaptıktan sonra sızacak o ihtimal yaş kağıdı huni yaparak kullansa gene olmazşimdi benim aklıma böyle bişey geldi çok titiz olduğu için tuvaletkağıdıyla iyice silip sonra ıslak kağıtları çöp kovasına atmış olabilirmi acaba, sularda sızmıştır kağıtlardan belki.
klozetlere özel oturma kağıtları var at çantana yanında taşı kullan çöpe at ben seyahatlerde kullanırım evimdede vardır isteyene veririm.Başka insanların wc sinede kolay kolay girmem.Girsemde bu yapılanları yapmam yazık yaa ev sahibine.Tüneyerek yapanlarda nasıl becerir ayak kaysa sakat işkatılıorum sana ay midem kalktı yaaavalla ne bilim ne yapmak gerek o durumda anlamadım ki ben bile baska yerde klazete girdimde pecete koyarım ama yani ne bilim kovaya enteresan yaa ....
ıyy yaa benim de aklıma geldi.
üniversitede yurtta kalmıstım alaturka tuvaletler var.
neyse birgün girdim afedersiniz muslugun altında kucuk sürahi tipi kaplar olur ya birisi onun icine büyük tuvaletini yapmıs:120::120:
artk taharetlenmişte kabın icine mi temizlenmiş yoksa direkt yapmıs mı cözemedim nasıl cıktıgımı da bılemedım zaten
sakın sorma sen kötü olursun.Bu tip insanlar var maalesef... borç morç ver gitsin yıkamaya ,ç,n rahat etsin silmekle sidik temizlenmez.O geldiğinde kaldır işeyebileceği herşeyi lavaboyada çıkacak değil yaerkeklerden duymuştum lavaboya işeyip tuvalete yapmayanını yani cinsler dolu.Senin yerinde olmak istemezdim çok zor bir durum.Uzak dur titizzse kendi evinde nasılsa başkasınada özen göstersin.Çöp kovasına koca d...ü nasıl sığdırmış oda ayrı mevzu sanki çok hijen bir yer
tuvalete giremeyip banyo ortasına kakasını yapıp su dökenler bilirim yıkayıp ev sahibine çaktırmadığını sanan.Evin içine eden misafirliğe gitmesin madem yapamıyon başkayerdeof yaa kiseyi almıycan eve otursun millet evinde yapsın bu ne iğrençlik
klozetlere özel oturma kağıtları var at çantana yanında taşı kullan çöpe at ben seyahatlerde kullanırım evimdede vardır isteyene veririm.Başka insanların wc sinede kolay kolay girmem.Girsemde bu yapılanları yapmam yazık yaa ev sahibine.Tüneyerek yapanlarda nasıl becerir ayak kaysa sakat iş
öteki şeyide yaparken basket misali eee sıçramıyomu denizde taş sektirir gibi töbetöbe
Hahahahaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?