benimde işyerinde vardı böyle bir arkadaş,
tuvalete gitmeye üşendiğinden ya çöp kutusuna yapardı yada saksı diplerine:26:
tuvalete gittiğindede ortalık yere yapardı, ortada bi göl olurdu, sonra sonra çaktım durumu
herkes biliyordu bu durumu, tayini çıktığında da beklemeyin ilişiğini kesip hemen gönderin dendi
yok canım bayan, odasında tek kapısını kilitleyip yapıyor,
bi defada müdürünün odasında çöpe yapıp, çöpüde camdan dışarı dökmüş
bence direkt söylenip utandırılmalı kusurabakma..
ne demek yani çöp kovasına yapmak?
sokakta biryerde yapmıyor ki..
çok titizse peçeteleri serer klozetin kenarına oturur ..öyle de oturamıyorsa gitmesin kimsenin evine..
millet onun çişini ordan burdan temizlemek zorunda mı?
o başkalarının çişinden titizleniyor da, millet onun çişini temizlemek zorunda mı?
ben bile 2 yaşındaki kızımın çişi biryere sıçrarsa 20 kere siliyorum kocaaa insanın çişini ben neden ordan burdan silecek mişim?
kesinlikle birşekilde söylerdim içimde neden kalsın?
heryerde böyle yapıyordur millet de utanıp söylemiyordur o da devam ediyordur..birilerinin ona haddini bildirmesi lazım
bir daha da görüşmem..
terbiyesiz şey..
tuvalete giremeyip banyo ortasına kakasını yapıp su dökenler bilirim yıkayıp ev sahibine çaktırmadığını sanan.Evin içine eden misafirliğe gitmesin madem yapamıyon başkayerdeof yaa kiseyi almıycan eve otursun millet evinde yapsın bu ne iğrençlik
Ben de evim dışında bir yerde lavaboyu kullanamayanlardanDIM.
Sürekli sistit sorunum olurdu, doktorum güzel bir şey önerdi.
Eğer gittiğiniz yerlerde klozet kağıdı yoksa siz peçeteyle kaplayın ve sifonu çekip içine 3-5 parça tuvalet kağıdı atın, öyle kullanın demişti.
Artık her yerde bunu uyguluyorum, arkadaşınıza da sanki başkasının başına gelmiş gibi durumu anlatın.
Bu çözümü söyleyin, anlar heralde ne diyeyim...
bence iyi yapmışsın, direk söyleyip utandırmaya gerek yoktu
senin içinde enteresan bi anı oldu
bence direkt söylenip utandırılmalı kusurabakma..
ne demek yani çöp kovasına yapmak?
sokakta biryerde yapmıyor ki..
çok titizse peçeteleri serer klozetin kenarına oturur ..öyle de oturamıyorsa gitmesin kimsenin evine..
millet onun çişini ordan burdan temizlemek zorunda mı?
o başkalarının çişinden titizleniyor da, millet onun çişini temizlemek zorunda mı?
ben bile 2 yaşındaki kızımın çişi biryere sıçrarsa 20 kere siliyorum kocaaa insanın çişini ben neden ordan burdan silecek mişim?
kesinlikle birşekilde söylerdim içimde neden kalsın?
heryerde böyle yapıyordur millet de utanıp söylemiyordur o da devam ediyordur..birilerinin ona haddini bildirmesi lazım
bir daha da görüşmem..
terbiyesiz şey..
çöp kovasına nasıl yapabilir ki? ancak bir erkek çocuğu yapabilir bence bunu
Şaka dimi bu ?
İnanmıyorumm ya pisliğe bak
ya ben yanlıslıkla ayakkabasını cıkarırken kapı gırısıne bastıkları zaman bile hemen uyarıyorum.
lutfen dıkkat dıye ,
Sen nasıl bısey demedın bu durumda ?
Ben olsaydım '' canım tuvaletını yanlış yere yapmıssın çöp kutusuna selpakları atıcaksın çişinide klozete ! derdim..
Evide çamaşır suyuyla yıkardım
Çiş yanı bu baska bıseye benzemez kı ayhh ıcım kalktı pis kadın
Mumkunse evınıze almayın bıdaha
mılletın pisliğini nıye sız temızlıyceksınız
bırde o kovayı hala tutuyormusunuz evde
töbe töbe o nasıl biriymiş wc mikrop kapacaksa çöp kovasından her şekilde kapar
birde su falan dökülmüş olmasın ,ç.. her şekilde belli olur koku falan
Ya Allah aşkına... Bir tek ben mi hakaret olarak görüyorum bunu? :26:
Konuyu okuyunca aklıma geldi..
Benim kuzenim bir alışveriş merkezinde tuvalete gitmiş
O da titiz olduğu için önce tuvaletin her tarafını tuvalet kağıdıyla kaplamış
Sonra işi bitincede herhalde aşırı bir şekilde tuvalet kağıdı kullanarak kurulanmış olucakki sifona basınca
o delikte nevarsa aşağı inecekken yukarı doğru gelmeye başlamış..
tuvalet tıkanmış..
oanda fazla bişey düşünmeye vaktim yoktu
iki elimle tuvalettekileri avuçlayıp çöp tenekesine attım demişti..
o bunu öğüre öğüre anlatırken biz gülme krizlerine girmiştik
sizin arkadaşta böyle bişey yapmış olmasın...
ben olsam muhtemelen yüzüne vuramazdım, gerçi onun utanması lazım ama.. bir daha da asla görüşmez, ararsa açmaz, eve gelirse evde yok numarası yapardım.
okurken ben utandım o kadının yerine, nasıl bir pislik anlayışı bu..
şimdi benim aklıma böyle bişey geldi çok titiz olduğu için tuvaletkağıdıyla iyice silip sonra ıslak kağıtları çöp kovasına atmış olabilirmi acaba, sularda sızmıştır kağıtlardan belki.
Bu çok olabilirmiş gibi geldi bana. Bir kadının misafirliğe gittiği evde klozetten başka yere işeyebileceğini aklım almıyor. Her türlü başka ihtimal daha olabilir görünüyor.
yok canım bayan, odasında tek kapısını kilitleyip yapıyor,
bi defada müdürünün odasında çöpe yapıp, çöpüde camdan dışarı dökmüş
bence birsey demeyin ama iyice eminseniz ne telini acın ne yüzüne bakın
benimde bir arkadsımın cocuğu tuvaletini söylemeyi yeni öğretiyor
misafirliğe gidiyorsun kardeşim
altına bez bağla
neyse cocuk belki 10defa tuvalete kalktı
en sonunda birinde küçük tuvaletini yaptı
şansıma tuvalet halımı yıkamak için banyoya atmıstım
bana caktırmadan tuvalet kağıdıyla temizledi orayı
bir de utanmadan o ayaklarıyla içeri girdiler
ayrıca meyve suyu vermiştim
oğlu bir güzel oynuyor yapma cocuğum demiyor
bembeyaz halılarıma bir de vişne suyunu döktü
güya temizleyecek
mutfak tezgahımdaki bezi ve legeni aldı onla sildi halıyı,ben onları bulasık için kullanıyorum belli bişey yani
bir de onları telef etti
bütün hafta evi sildim
halılar anca temizlendi
arayıp arayıp duruyor bakmıyorum bile teline
benim evime altını bağlayıp gelseydi
her geldiğinde cocuk eve hasar verip gidiyor
mal da kolay alınmıyor
bi de calısan biriyim
peşinden evi temizlemekle mi uğrasıcam
Aklı başında bir insan yapar mı canım bunu. Bence siz abartıyosunuz .Hiç inanasım gelmedi.Ayrıca bunu arkadaşınıza söylemeniz çok yanlış.Çünkü normal bir insan zaten bunu yapmaz ki. Eğer yaptıysa da bu zamana kadar anormal davranışlarını hiç mi fark etmediniz? Eğer böyle bir şey yapmadıysa çok onur kırıcı bir mesaj olur.
bence cöp kovasina yapmamastir ,yani titzse yapamaz,bence tuvalet kagitlariyla
islatip islatip oturacagi yeri sildii üzerinede görünmesin diye diger kagitlari koparip koydu..kocaman kadinin bunu yapmasi akil isi degil
benimde işyerinde vardı böyle bir arkadaş,
tuvalete gitmeye üşendiğinden ya çöp kutusuna yapardı yada saksı diplerine:26:
tuvalete gittiğindede ortalık yere yapardı, ortada bi göl olurdu, sonra sonra çaktım durumu
herkes biliyordu bu durumu, tayini çıktığında da beklemeyin ilişiğini kesip hemen gönderin dendi
Aklıma anında bu fıkra geldi
Temel bir gün Dursun'un evine misafirliğe gitmiş.Yatma zamanı geldiğinde Dursun demişki;
-"Bak Temel evde bir tane tuvalet vardır.Eğer ihtiyacın varsa şimdi yap.Çünkü bütün gece boyunca yapamazsın.Tuvalete geçmek için yattığın odadan bizim odaya geçmen gerekli.Beni ve ve Fadime 'yi rahatsız edemezsin" demiş.
Temel şöyle bir düşünmüş.İhtiyacının olmadığına karar vermiş.Herkes yatmış.Fakat Temelin bağırsakfaliyetleri onu son derece rahatsız etmeye başlamış.Ne yapsın.Tuvalete gidemez.Odanın penceresini açmış bakmış ikinci kat.O sırada pencerenin pervazında duran saksıyı görmüş.Almış onu içeriye,çiceği toprağıyla beraber çıkarmış ve büyük tuvaletini yaparak saksıyı toprağıyla ve çiceğiyle beraber yerine koymuş.Ve tekrar rahat bir şekilde uyumuş.Ertesi sabah herkes uyanmış ve vedalaşmışlar.Aradan 3 ay geçmiş ve Temel , Dursundan bir mektup almış.
-"Ulan Temel nereye yaptıysan söyle ,üç ev değiştirdik hala koku çıkmadı.
Eve çağır,eline fırçayı ,domestosu ver temizlesin kendi pisliğini!
dolaylı yoldan söyledim işte dün bugünde hiç aramadıgı kadar aradı. enterasan ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?