çöp kovasına wc ..

bence birsey demeyin ama iyice eminseniz ne telini acın ne yüzüne bakın

benimde bir arkadsımın cocuğu tuvaletini söylemeyi yeni öğretiyor
misafirliğe gidiyorsun kardeşim
altına bez bağla
neyse cocuk belki 10defa tuvalete kalktı
en sonunda birinde küçük tuvaletini yaptı
şansıma tuvalet halımı yıkamak için banyoya atmıstım
bana caktırmadan tuvalet kağıdıyla temizledi orayı
bir de utanmadan o ayaklarıyla içeri girdiler
ayrıca meyve suyu vermiştim
oğlu bir güzel oynuyor yapma cocuğum demiyor
bembeyaz halılarıma bir de vişne suyunu döktü
güya temizleyecek
mutfak tezgahımdaki bezi ve legeni aldı onla sildi halıyı,ben onları bulasık için kullanıyorum belli bişey yani
bir de onları telef etti

bütün hafta evi sildim
halılar anca temizlendi

arayıp arayıp duruyor bakmıyorum bile teline
benim evime altını bağlayıp gelseydi
her geldiğinde cocuk eve hasar verip gidiyor
mal da kolay alınmıyor
bi de calısan biriyim
peşinden evi temizlemekle mi uğrasıcam

yok canım bayan, odasında tek kapısını kilitleyip yapıyor,
bi defada müdürünün odasında çöpe yapıp, çöpüde camdan dışarı dökmüş

inanamadım ya, insan işe gitmek istemez, bence başlık sahibinin misafirinden daha enteresan bi kadınmış bu pesssss

Aklı başında bir insan yapar mı canım bunu. Bence siz abartıyosunuz .Hiç inanasım gelmedi.Ayrıca bunu arkadaşınıza söylemeniz çok yanlış.Çünkü normal bir insan zaten bunu yapmaz ki. Eğer yaptıysa da bu zamana kadar anormal davranışlarını hiç mi fark etmediniz? Eğer böyle bir şey yapmadıysa çok onur kırıcı bir mesaj olur.

bravo

kusmak istiyorum yaaa... bencillikte son nokta..

Bana da doktorum aynısını önermişti. Sifonu çekip içine tuvalet kağıdı atıyorum. Doktorum "mikroplar klozet kapağından çok klozetin içinden sıçrayanlardan geçer" demişti.
Yalnız bazı insanların ne kadar hastalıklı olduğuna inanamıyorum. Normal kafada birinin yapmayacağı şeyler. Tiksindim.

yok yahu ne titizi insan titiz olsa çöp kovasına yaparmı tertemiz açar muslugu tuvaletten gider o dengesiz galiba bence açıkca söyle tuvaletin durumunu anlat sor ne yaptıını

Boyle birseyde eminsem, hic utanmaz, ezilmez, acardim telefon o insana, oyle bir fircalar, oyle bir soylenirdim ki... Bir daha da yuzune bakmazdim.
Baska ornekler de verilmis konuda. Sok oldum okurken. Ne bicim insanlar var yarabbim ya. Koca insan olmuslar, medeniyeti ogrenememisler, tuvalet kullanmayi bilmeyen afedersiniz ayilarla doluymus etraf da haberimiz yokmus.

Olgunlugundan dolayi cidden tebrik ediyorum. Ben olsam sinirden kudurur, tüm sinirimi de ondan cikarirdim. O benim evimde böyle bisey yapacak, ben hala onun utanmasini mi düsünecegim. Terbiyesiz, utanacak insan böyle bisey yapmaz.

bence cöp kovasina yapmamastir ,yani titzse yapamaz,bence tuvalet kagitlariyla

islatip islatip oturacagi yeri sildii üzerinede görünmesin diye diger kagitlari koparip koydu..kocaman kadinin bunu yapmasi akil isi degil

ewet aynen cok enterasan bir anı oldu. bi arkadaşım var hergün telefonla konusuruz ama her konuştugumuzda muhabbetimiz aynı bakalım ne kadar daha devam edecek :)
bence iyi yapmışsın, direk söyleyip utandırmaya gerek yoktu

senin içinde enteresan bi anı oldu

ya utandırmak istemedim işte. eminim ama ben söylemeye utandım işte.
yapılır cnm ve yaptıgınada adım kadar eminim.
çöp kovasına nasıl yapabilir ki? ancak bir erkek çocuğu yapabilir bence bunu

bende onlarda uyarırım ama bu durumda uyaramadım ama laf çarptım. kovayı çamaşır suyuna yatırdım cnm wc yide 3 kez çamaşır suladım yerleri falan.
:) okadar suyun ne işi var kovanın içinde? içine su dökembilmesi için bir kap lazım wc de yok anca kovayı klozetin içine koyup doldurabilir.
töbe töbe o nasıl biriymiş wc mikrop kapacaksa çöp kovasından her şekilde kapar
birde su falan dökülmüş olmasın ,ç.. her şekilde belli olur koku falan

hayır bende hakaret olrak görüyorum cnm haklısınız hepiniz ama ben haya ettim söyleyemedim işte.
Ya Allah aşkına... Bir tek ben mi hakaret olarak görüyorum bunu? :26:

yok cnm :)
bende görüşmeyi düşünmüyorum zaten. ama ararsa ben geliyorum derse gelme diyemem
okadar ıslaklık mümk
n değil paspasım komple ıslaktı
ne gibi ihitmaller?
Bu çok olabilirmiş gibi geldi bana. Bir kadının misafirliğe gittiği evde klozetten başka yere işeyebileceğini aklım almıyor. Her türlü başka ihtimal daha olabilir görünüyor.

enterasan valla
yok canım bayan, odasında tek kapısını kilitleyip yapıyor,
bi defada müdürünün odasında çöpe yapıp, çöpüde camdan dışarı dökmüş

eminim ama ben utanıyorum söylemeye ama dolaylı yoldan söyledim oda konuyu değiştirdi zaten. yekten söyleyemedim dilimin ucuna geldi ama söyleyemedim işte.
sizinkide fenaymış
anormal davranış derken mesela dışarda asla yemek yemez içmez neden kimlerin kullandıgı belli olmadıgından wc girmez vs
o ihtimalide düşündüm ama kovada hala vardı ve paspasım ıslaktı kaldırdım damlıyordu şıp şıp.
bence cöp kovasina yapmamastir ,yani titzse yapamaz,bence tuvalet kagitlariyla

islatip islatip oturacagi yeri sildii üzerinede görünmesin diye diger kagitlari koparip koydu..kocaman kadinin bunu yapmasi akil isi degil

ben dolaylı olarak söyledim ya kovanın içi su dolmuş anlamadım nasıl olduysa bende işgillendim komple evi yıkadım dedim. hakketen halıları yıkadım koltukları yıkadım dün öldüm.

Aklıma anında bu fıkra geldi
Temel bir gün Dursun'un evine misafirliğe gitmiş.Yatma zamanı geldiğinde Dursun demişki;
-"Bak Temel evde bir tane tuvalet vardır.Eğer ihtiyacın varsa şimdi yap.Çünkü bütün gece boyunca yapamazsın.Tuvalete geçmek için yattığın odadan bizim odaya geçmen gerekli.Beni ve ve Fadime 'yi rahatsız edemezsin" demiş.
Temel şöyle bir düşünmüş.İhtiyacının olmadığına karar vermiş.Herkes yatmış.Fakat Temelin bağırsakfaliyetleri onu son derece rahatsız etmeye başlamış.Ne yapsın.Tuvalete gidemez.Odanın penceresini açmış bakmış ikinci kat.O sırada pencerenin pervazında duran saksıyı görmüş.Almış onu içeriye,çiceği toprağıyla beraber çıkarmış ve büyük tuvaletini yaparak saksıyı toprağıyla ve çiceğiyle beraber yerine koymuş.Ve tekrar rahat bir şekilde uyumuş.Ertesi sabah herkes uyanmış ve vedalaşmışlar.Aradan 3 ay geçmiş ve Temel , Dursundan bir mektup almış.
-"Ulan Temel nereye yaptıysan söyle ,üç ev değiştirdik hala koku çıkmadı.

.........

Eminseniz eğerki böyle birşeyi yapan normal olmayacağı için asla ve asla görüşmeyin.

Bir şekilde bağlantınızı kesin çünkü şu anda aklımıza gelmeyen başka türlü iğrençliker de yapabilir.

çöp kovasına işemek titizlikmi şimdi....
iyice kafayı yemiş millet amanda titizlenicem diye nereye edeceğini şaşırmış...
söyle açık açık bebek var o evde yazık değilmi....

dolaylı yoldan söyledim işte dün bugünde hiç aramadıgı kadar aradı. enterasan ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…