Bu insanlar yüzünden olduğunu farkettiğimizden beri her gece sesler yükseliyor ama nafile.Çok can sıkıcı gerçekten. Böyleleri yüzünden çöp toplamak ceza sebebi oluyor işte. Bir gece toplanın komşular olarak biraz gözlerini korkutun. dağıtmasınlar çöpleri sağa sola.
Gagagall, belediyeye şikayet ettiniz ve bir şey olmadı mı yani? Ben oradan umutluydum biraz..Evet aynı konudan muzdaribim çok rahatsız oluyorum. Sokağımız resmen çöp içinde . Belediyeye şikayet ettim olmadı . Hakikaten ne yapmak gerek bende onu düşünüyorum kaç gündür. Zabıta falan geldi aklıma
Belediyenin şikayet hattını aradım ama bir değişiklik olmadı yok.siz deneyin belki bizim belediyede iş yokturGagagall, belediyeye şikayet ettiniz ve bir şey olmadı mı yani? Ben oradan umutluydum biraz..
Sizin plastikçiler saygılı insanlarmışAaa ne saçma bizim plastikçiler çöpün içinde yırtıyor içinden alıyor alıvak birşey varsa dışarı falan atmıyorlar ne biçim insanlar
Arayacağım. Artık burnuma dayandı. Düşünsenize bir kadın saçını taramış dökülen saçlarını yumak yapmış ve çöpe atmış. Daha doğrusu arttığını sanmış ama saç, sokakta gezintide.Belediyenin şikayet hattını aradım ama bir değişiklik olmadı yok.siz deneyin belki bizim belediyede iş yoktur
Ay çok saçma ama ya kimse görmüyor mu bir iki biri bağırsa yapamazlar hiç de öyle yapan görmedimSizin plastikçiler saygılı insanlarmışBiz iyilik yapıyoruz dışına koyuyoruz daha yaranamıyoruz kardeşim!!
Kavga edenler oldu, gecenin bir vakti insanlar balkona çıktı kavga izlemeye. Adam diyor ki kardeşim dışına koyuyoruz zaten daha ne karıştıyorsun oraları falan, plastikçi ne dese beğenirsiniz? Bak beni sinirlendirme haa evine girer tüm plastikleri toplar çıkarım...Ay çok saçma ama ya kimse görmüyor mu bir iki biri bağırsa yapamazlar hiç de öyle yapan görmedim
Gece üçte geliyorlar, kimse o vakitte çıkarmaz benceÇöpçülerin geleceği saati biliyorsanız o saatlerde çöpler çıkarılsa olurmu ki
Bu çöp kovaları için aylarca uğraştık. Temiz oluyorsa uğraşmaya değer tabi.Yerin dibine gomulen, uzeri kapakli konteynirlar var. Onun icinden birsey almalari mumkun degil. Ozel cop arabalari cikartiyor konteyniri.
Eger yer musaitse belediyeye basvuru yapin. Oluru varsa mahallenizde imza toplayin. Belki care olabilir
Gece üçte geliyorlar, kimse o vakitte çıkarmaz bence
Yeralti cop konteyniri diye netten bakin. Sistem baya guzel. Bizim yakinlarimizda var. En azindan etrafi kirlenmiyor birde bizim ordakinin derinligi baya var yani icine girmek mumkun degil.Bu çöp kovaları için aylarca uğraştık. Temiz oluyorsa uğraşmaya değer tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?