çöpçatanlık ve pişmanlık!!

doğru canım haklısınız.
mutlu olurlarsa ne mutlu bende sevinmiş olucam.hayırlı bir iş diye.
bukdar kısa sürede sıkıştırması çocuğu çok garibime gitti,bunda bir iş mi var acaba diye düşündürdü,daha tanımadan etmeden gidip başbaşa kalması beni düşündürdü işte.
kısmet tabiki neler olucağını zaman göstericek artık..

Sevgilisiyle başbaşa kalacak tabi ki en doğal hakkı. şakkıdışakkıdı

canım anladıgım kadarıyla bu durumdan bitek sen rahatsızsın arkadasında rahatsız olsa ayrılırdı sanırım bence karısma bişi söleme sonra sen kötü olursun

Bence sen,bu yakın arkadaşım dediğin kişiden içten içe hoşlanıyosun,(ve belkide kendine bile itiraf etmedin şuana kadar) ,ve bu nedenle kıskanıyorsun.

erkek eğer ciddiyse birkaç ayda olsa evlenme teklif eder. benim eşim çıkma teklif etmemişti direk evlenme teklifi almıştım. ama araya problemler girdi mecburen 3,5 çıkmak zorunda kaldık. gönül eğlendirmek için gezilmez. kız böyle düşünmüşse demekki arkadaşın bir ümit vermiş ona. bizim bir arkadaşımız aklıma geldi okuyunca kızlarla sürekli evlenmek sitiyorum seviyorum diye devam ediyor kızlarda aptal hemence oltasına geliyordu. kızı elde edincede sıkıldım deyip bırakıyordu. bence bu durumda arkadaşını uyarman gerekiyor.

Bence sen,bu yakın arkadaşım dediğin kişiden içten içe hoşlanıyosun,(ve belkide kendine bile itiraf etmedin şuana kadar) ,ve bu nedenle kıskanıyorsun.

kızlar sağolun yorumlarınız için herkesten farklı düşünceler almak güzel oluyor.
ama en çokta buna güldüm :)
böyle anlatılınca belki öyle gözüktü ama hayır tatlım tabiki öyle birşey yok.
benim 4 yıllık bir birlikteliği var zaten 20 gün sonra askerden geliyor erkek arkadaşım.
böyle bir şey söz konusu tabiki değil.
amacım onun mutlu olması sadece bu.
blkide fazla abartıyorumdur ama yanlış kararlar almasını aklını çelmelerini istemem.o yüzden.

ya iyi de arkadaşın madem önemsemiyor kızı,madem daha ciddi düşünmüyor ve madem öyle rahat giyime kuşama falan karşı neden daha 2 aylık sevgilisiyle bodruma falan tatile gidiyor?arkadaşınız da görünüşe bakılırsa umut vermiş kıza.
bu çöpçatanlık işleri sakat işler.sever mutlu olursa çok güzel de anlaşmazlık olunca üzülüyor insan.en iyisi ne yapıcaklarına kendileri karar versin.sen bişeye karışma.zaten anlaşamazlarsa bitirirler.

Siz neden kendinize bunu sıkıntı yapıyorsunuz ben de analamadım. Eğer bu durum sıkıntı olacaksa, en fazla erkek için sıkıntı olabilir. Sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Çok rahatsız oluyorsa erkek ve evlenmeyide düşünmüyorsa, ayırsın yollarını , olay bu kadar basit. O ayrılmayı düşünmüyorsa, devam ediyorsa, size niye sıkıntı oluyor anlamadım. Herkes memnun hayatından.

Ayrıca ne var ki bunda, evlenmeyi 2 ayda da düşünebilir kız, ne yapması lazımdı, eğlenelim mi demesi lazımdı. Herkes sizin gibi bakmak durumunda değil ki.

Siz tanıştırmışsınız sadece, gerisi sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum, gerisini takip etme sorumluluğunuzda yok.

Siz neden kendinize bunu sıkıntı yapıyorsunuz ben de analamadım. Eğer bu durum sıkıntı olacaksa, en fazla erkek için sıkıntı olabilir. Sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Çok rahatsız oluyorsa erkek ve evlenmeyide düşünmüyorsa, ayırsın yollarını , olay bu kadar basit. O ayrılmayı düşünmüyorsa, devam ediyorsa, size niye sıkıntı oluyor anlamadım. Herkes memnun hayatından.

Ayrıca ne var ki bunda, evlenmeyi 2 ayda da düşünebilir kız, ne yapması lazımdı, eğlenelim mi demesi lazımdı. Herkes sizin gibi bakmak durumunda değil ki.

Siz tanıştırmışsınız sadece, gerisi sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum, gerisini takip etme sorumluluğunuzda yok.

sıkıntı yaratmak değil bu hayatım
beklediğimden hızlı geliştiren bir kişi var olayları
insanda sevdikleri mutlu olsun diye çabalar öyle değilmi
ama erkekler daha rahat 'yaa zamanı var daha',biraz daha geçsin diye' bakıyorlar söylüyorlar olaya ama farketmedende karşı tarafa ümit vermiş oluyorlar.
ben biraz daha ayrıntıcı düşünüyorum bu konuda.zaten tanıştırmasaydım diyede bir pişmalığım var.
tabikide her yaptıkalrını takip edicekde değilim.olamaz böyle birşey ilişki 2 kişi arasında yaşanılır.ama YAKIN DOSTLAR birbirlerini uyarırlar ortada yanlış bir durum varsa yada farklı şeyler varsa.
onun ötesinde kurcalamak tabiki 3.kişilere düşmez....!

sıkıntı yaratmak değil bu hayatım
beklediğimden hızlı geliştiren bir kişi var olayları
insanda sevdikleri mutlu olsun diye çabalar öyle değilmi
ama erkekler daha rahat 'yaa zamanı var daha',biraz daha geçsin diye' bakıyorlar söylüyorlar olaya ama farketmedende karşı tarafa ümit vermiş oluyorlar.
ben biraz daha ayrıntıcı düşünüyorum bu konuda.zaten tanıştırmasaydım diyede bir pişmalığım var.
tabikide her yaptıkalrını takip edicekde değilim.olamaz böyle birşey ilişki 2 kişi arasında yaşanılır.ama YAKIN DOSTLAR birbirlerini uyarırlar ortada yanlış bir durum varsa yada farklı şeyler varsa.
onun ötesinde kurcalamak tabiki 3.kişilere düşmez....!

Anladım canımda, kızcağız hayata böyle bakıyor demek ki, ne var bunda. Erkekler olaya daha rahat bakıyorsa, daha zamanı var diye bakıyorsa ( böyle bir kuralda yok), o zaman sıkıntı yapacak kişi, erkek. Bir sıkıntısı varsa, evlenmeyide istemiyorsa, zamanı olduğunu düşünüyorsa, karşı tarafa bunu açıkça söyler. Sonuç olarak yine senin sıkıntı yapacağın bir durum yok. Bırak her iki taraf içinde sıkıntı varsa kendi aralarında halletsinler. Kız için beklemek sıkıntıysa, erkek için hemen birşeylerin olması sıkıntıysa, bunları kendi aralarında hallederler.

Sana göre, 2 ay çok kısa bir zaman olabilir, ama bir kızın böyle hayalleri olması çok masumca ve güzel, yanlış olan ortada birşey yok. Şöyle düşün bu onun tercihi, onun hayata bakışı.Olaya erkek arkadaşın tarafından bakıyorsanda, sıkıntısı varsa, karşı tarafla kendisi halletsin.

bence sen arkadaşından hoşlanıyosn.baktn kuş yuvadan uçuyor kıskandn.bana öyle geldi:delphin:
erkek arkadaşının olması o çocuktan hoşlanmana engel değil
belki arkadaşn sana az zamn ayırmaya başladı ondan kıskandn

oha demek istiyorum buna daha neler.
anlamadan insanlar hakkında yorum yapmayalım derim ben.
dahada fazla asabileşmek istemiyorum.
tabikide olamaz öyle bir şey.
kardeşim diyorum anlamıyorsunuz sanırım.24 yıl beraber büyüdük.
böyle niyetim olsa neden tanıştırayım.
lütfen saçmalamayın.
sevgilisi olupta başka larından hoşlanan seven tarzda kızlarla ne işin olur nede başka bişey.
gerçekten çok sinirlendim şuanda!

sen konu açıp sorarsan bende fikrimi söylerm güzelim şakkıdı hakaret yok bi şey yok neden alındın anlamadm :delphin:

söyleyiş tarzındaki imalardan olabilir mi acaba hayatım??
erkek arkadaşının olması başkasından hoşlanmamana ebep değil demen??
midesizlik değil midir bu?
evet ben olaya yorum istedim tabikide
kendi kendine yazıp çizmek oluyor senin bu yaptığın canım,yorumdan ziyade bu oluyor senin yaptığın..

söyleyiş tarzındaki imalardan olabilir mi acaba hayatım??
erkek arkadaşının olması başkasından hoşlanmamana ebep değil demen??
midesizlik değil midir bu?
evet ben olaya yorum istedim tabikide
kendi kendine yazıp çizmek oluyor senin bu yaptığın canım,yorumdan ziyade bu oluyor senin yaptığın..

ben midesiz mi dedim.imalı da konuşmadm.ne tanıycam senii ne imada bulncm alla alla yaa :1closedeyes: neden gocundun anlamadm kafamçokkarıştı

tanışıyor olmamız gerekmiyor zaten canım.alındım diyelim buna.
yanlış bir değerlendirme yaptın herneyse tabiki sanal ortam herşey göründüğü gibi olmayabiliyor.
gocunmak değil(çünki herhangi bir yaram yok)
midesiz dedinde demedim,bu bahsettiğin şeyin açıklaması midesizlik olur hoş olmaza getirdim lafı.
herneyse konu zaten dağıldı yeteri kadar.
saçma sapan yere geldi.

CADIARZU bu çöpçatanlık gerçekten çok zor bir durum.ıyi olurlar ,sana teşekkür etmezler,ki çoğunlukla kötü olurlar sorumlu sen olursun;hep kulağını çınlatırlar..en iyisi uzak durmak..Şuanda ne yapman gerektiğini bilmiyorsan,ne beni dinle nede başkasını,,sonuçta biz sizi tanımıyoruz,o nedenle kalbinin sesini dinle arkadaşım opuyorumnanaktan

Back
X