Yine haklısınız yine ve yine, bu sefer çok içim yanıyor.. Bu sefer ne yapayım demek için değil de görüşmediğiniz bir erkeğe asla ve asla kolay kolay güvenmeyin diye yazıyorum.
1 yıldır tanışıyoruz onunla, hep uzaktaydık hep uzaktan konuştuk hep uzaktan tanıdık birbirimizi ama ortak arkadaşlarımız vardı, ortak şehirlerimiz olmuştu geçmişte, ama biz sonradan tanımıştık birbirimizi o da benim sayemde ben gördüm ben tanışmak istedim kahrolası sosyal medya üzerinden.
Hayatında kimse yoktu aşktan soğumuştu arkadaş gibiydik ilk aylarda ama ben içten içe hoşlanıyordum ve kendimi ona öyle alıştırdım ki kopamadı o da bağlandı bana. Birbirimize kitap gönderiyorduk hep, içinde altı çizili cümlelerimiz, söyleyemediklerimiz. Her gün büyüyordu içimde ve her gün bişeyler daha da açığa çıkıyordu çok güzeldi farklıydı heyecanlıydı, buluşacağımız o günü bekliyorduk önce askerlik vardı onu atlatınca olacak diyordum beklediğimize değecek.Onun atandığı şehre gidecektim bunu istiyordu hep ve orada yaşayacaktık hayallerimizi.
Derken eski sevgilisi çıktı meydana, yine malum sosyal medya hesaplarından kız takip etmiş. Ve kız onu ortada bişey yokken 2 kere terk edip giden tekrar dönünce kabul edilen bir eski sevgili tipi. Bunları anlattı korktum, güven bana artık sen varsın dedi kendi bencilliğinde kavrulsun o dedi.
Ama öyle olmadı bunları dedikten 2 hafta sonra soğuk davranmaya başladı korktum üstüne titredim kaçtı, mesaj atmadı 1 hafta ve sonra kızla instagramda takipleştiğini gördüm. İnanamadım, yapmaz dedim öyle güven vermişti öyle iyi sadık erkek imajı çizmişti ki bana... Mesaj atıp izah etmesini bekledim, yarı yolda bıraktığını söyledim. Dediği şey: ''Rol yapıyorum ben, sevmiyorum onu sadece nefret kin var içimde anlatamıyorum işte ama konuşalım.'' İnandım 1 2 gün konuştuk ama kızla hala takipleşiyordu, konuyu açtım tekrardan ve bana sen varsın artık diyemedi, bana zaman ver ailevi durumlarım var dedi ama zamanlama çok manidar!, seni kaybetmek istemiyorum dedi ama arkasında durmadı son attığım mesaja da cevap vermedi. Kalakaldım öyle bi başıma, kendisini yok yere bırakan ve bi daha asla olmaz dediği kızı seçti ben burda onun için hayaller kurarken. 1 yıl az değil ben kendimi ona adamak isterken o beni çöp niyetine attı ve gitti. Karaktersizlik değil de ne bu ? Lütfen ucuz kurtulmuşsun deyin içimde sadece nefret var ona karşı o da sönsün artık hissetmek istemiyorum.