Çöpmüşüm, attı ve gitti.

İnşallah, hep duam hayırlısı oysa olsun diyeydi zaten değilmiş ve gitti. Sadece yediremiyorum beni ona inandırmasına, sorduğum sorguladığım halde adam olup söyleyemedi unutamadığını ikimizi de tutmak istedi.

Ben o süreyi göze almıştım aptallığıma bakar mısınız, askerde onu bekleyecektim gelince her şey güzel olacaktı. Salak kafam!
Kendinize hakaret etmeyin lütfen,sadece cesaret gostermissiniz, bir şeyler olması için çaba sarf etmişsiniz o kadar.

Lütfen kendini üzme, bu bir ilişki değilmiş. Paylaştığınız anılar yok, mimiklerini görmedin kısacası bir hayale aşık olduğunu sanmışsın. Bu bir yanılsama.
Seneler seneler önce, el ele gezdiğim, iyi kötü bir sürü anılarımız olan adam, eski sevgisi döndü diye bir güzel beni terk edip onla evlenmişti. Düşün adam resmen beni kandırdı, ben gerçek bir ilişki yaşadı sanarken bir güzel gitmiş yenisine :D
Ama bak hiç yıllarım falan demedim. Sevmiştim evet ama bu adamı değil dedim. Sadece yanıldığım için hayal kırıklığı yaşadım ve geçti bitti.
Bir şeyleri çok abartmamak, büyütmemek gerek.
Yüzünü dahi görmediğin bir adamla yaşamadığın bir ilişkinin yasını tutma. Aldatılmamışsın sadece zamanını çalmış. Ama o zaman içinde senden daha çok şey götürebilirdi. Geçmiş olsun de üzülmeden devam et yoluna aldığın dersle.
Bir daha öyle görmediğin hayali bir şeyler yaşama bence. Sonunun çok değişeceğini sanmıyorum. Reelde birilerine şans ver.
Geçmiş olsun...

Uzulme.
Baskasi varken gonlunde sen hic o kalbe giremezdin. Seneler gectiginde sen ona kenetlenirken o hala onu dusunuyor olsaydi iste o zmn tam bi yikim olucakti.
Su an direkten donmussun.
Sukret.

O kız yine onu terk eder ve yüzsüz yüzsüz sana gelir asla tekrar kabul etmeyin ! Ya evlenseydinde yapsaydı bunu sana asla birdaha güvenme kabul edeyim deme :KK20:

Yine haklısınız yine ve yine, bu sefer çok içim yanıyor.. Bu sefer ne yapayım demek için değil de görüşmediğiniz bir erkeğe asla ve asla kolay kolay güvenmeyin diye yazıyorum.
1 yıldır tanışıyoruz onunla, hep uzaktaydık hep uzaktan konuştuk hep uzaktan tanıdık birbirimizi ama ortak arkadaşlarımız vardı, ortak şehirlerimiz olmuştu geçmişte, ama biz sonradan tanımıştık birbirimizi o da benim sayemde ben gördüm ben tanışmak istedim kahrolası sosyal medya üzerinden.
Hayatında kimse yoktu aşktan soğumuştu arkadaş gibiydik ilk aylarda ama ben içten içe hoşlanıyordum ve kendimi ona öyle alıştırdım ki kopamadı o da bağlandı bana. Birbirimize kitap gönderiyorduk hep, içinde altı çizili cümlelerimiz, söyleyemediklerimiz. Her gün büyüyordu içimde ve her gün bişeyler daha da açığa çıkıyordu çok güzeldi farklıydı heyecanlıydı, buluşacağımız o günü bekliyorduk önce askerlik vardı onu atlatınca olacak diyordum beklediğimize değecek.Onun atandığı şehre gidecektim bunu istiyordu hep ve orada yaşayacaktık hayallerimizi.
Derken eski sevgilisi çıktı meydana, yine malum sosyal medya hesaplarından kız takip etmiş. Ve kız onu ortada bişey yokken 2 kere terk edip giden tekrar dönünce kabul edilen bir eski sevgili tipi. Bunları anlattı korktum, güven bana artık sen varsın dedi kendi bencilliğinde kavrulsun o dedi.
Ama öyle olmadı bunları dedikten 2 hafta sonra soğuk davranmaya başladı korktum üstüne titredim kaçtı, mesaj atmadı 1 hafta ve sonra kızla instagramda takipleştiğini gördüm. İnanamadım, yapmaz dedim öyle güven vermişti öyle iyi sadık erkek imajı çizmişti ki bana... Mesaj atıp izah etmesini bekledim, yarı yolda bıraktığını söyledim. Dediği şey: ''Rol yapıyorum ben, sevmiyorum onu sadece nefret kin var içimde anlatamıyorum işte ama konuşalım.'' İnandım 1 2 gün konuştuk ama kızla hala takipleşiyordu, konuyu açtım tekrardan ve bana sen varsın artık diyemedi, bana zaman ver ailevi durumlarım var dedi ama zamanlama çok manidar!, seni kaybetmek istemiyorum dedi ama arkasında durmadı son attığım mesaja da cevap vermedi. Kalakaldım öyle bi başıma, kendisini yok yere bırakan ve bi daha asla olmaz dediği kızı seçti ben burda onun için hayaller kurarken. 1 yıl az değil ben kendimi ona adamak isterken o beni çöp niyetine attı ve gitti. Karaktersizlik değil de ne bu ? Lütfen ucuz kurtulmuşsun deyin içimde sadece nefret var ona karşı o da sönsün artık hissetmek istemiyorum.

çok karaktersizmiş, kız onu terkediyor demekki kız istediği gibi bulamadı tekrar döndü ona,sanırım atanmış erkek arkadaşınız yani kızın sevdiğini falan sanmıyorum, aradığını bulamamış mantık yapmış ama kız sahte seviyorsa gerçekten zaten yine biter, önemli olan bundan sonrası, sizi aradığı zaman tekrar kabul ederseniz her şeyi hakediyorsunuz demektir, çünkü erkek arkadaşın tam bir karaktersiz iğğ

öfff
sanal aşklara kapılıp durmayın sonu hüsran oluyor
1 senedir hiç görmediğim insan yerine ayrıl barış yaptığım kanlı canlı eski sevgilimi tercih ederim ben olsam

gte parmak arıyormuş demekki senin karakterin fazla düzgün gelmiş.

vallahi böyle yanar döner gurursuz bir herifle olmak için hiç zorlamayın kendinizi.
varsın bildiğini eylesin
sözünün arkasında duramayan kişiye adam demeyin
ola ki kzıla ayrılır size geri döner (belli çift kale maç seviyor) sakın kabul etmeyin.
eşiniz değil, nişanlınız değil
yolverin gitsin hiç de düşünmeyin.

Anlattıklarınıza bakılırsa ortada yaşanmış bir ilişki göremiyorum.
Hiç görmediği biriyle sadece mesajlaşarak, telefonda konuşarak hoşlanabiliyor insan ama hayalinde kurduğu insandan hoşlanıyor aslında. Çünkü yüzyüze görüştüğün zaman düşündüğün gibi olmayabiliyor. O yüzden bu tarz ilişkiler aşktan çok uzak bana göre... Ha görüştük, elini tuttum, öptüm, kokusunu içime çektim, birlikte vakit geçirdik, gözlerine baktım vs desen tamam buna lafım yok.
Eski sevgilisi ile yaşanmışlıkları vardır. Onu zihninde canlı tutabiliyorken seni hayal dahi edemez. Bunu eski sevgilimle yaşıyorum. Kiminle konuşursa konuşsun aklından beni atamadığını söylüyor. Gel desem gelecek kıvamda.
Size tecrübe olmuş. "UCUZ KURTULMUŞSUN" diyerek noktalayayım.

Ucuz kurtulmuşsun.
Ama bunu öylesine söylemiyorum.Harbi harbi verilmiş sadakan varmış.

Yine haklısınız yine ve yine, bu sefer çok içim yanıyor.. Bu sefer ne yapayım demek için değil de görüşmediğiniz bir erkeğe asla ve asla kolay kolay güvenmeyin diye yazıyorum.
1 yıldır tanışıyoruz onunla, hep uzaktaydık hep uzaktan konuştuk hep uzaktan tanıdık birbirimizi ama ortak arkadaşlarımız vardı, ortak şehirlerimiz olmuştu geçmişte, ama biz sonradan tanımıştık birbirimizi o da benim sayemde ben gördüm ben tanışmak istedim kahrolası sosyal medya üzerinden.
Hayatında kimse yoktu aşktan soğumuştu arkadaş gibiydik ilk aylarda ama ben içten içe hoşlanıyordum ve kendimi ona öyle alıştırdım ki kopamadı o da bağlandı bana. Birbirimize kitap gönderiyorduk hep, içinde altı çizili cümlelerimiz, söyleyemediklerimiz. Her gün büyüyordu içimde ve her gün bişeyler daha da açığa çıkıyordu çok güzeldi farklıydı heyecanlıydı, buluşacağımız o günü bekliyorduk önce askerlik vardı onu atlatınca olacak diyordum beklediğimize değecek.Onun atandığı şehre gidecektim bunu istiyordu hep ve orada yaşayacaktık hayallerimizi.
Derken eski sevgilisi çıktı meydana, yine malum sosyal medya hesaplarından kız takip etmiş. Ve kız onu ortada bişey yokken 2 kere terk edip giden tekrar dönünce kabul edilen bir eski sevgili tipi. Bunları anlattı korktum, güven bana artık sen varsın dedi kendi bencilliğinde kavrulsun o dedi.
Ama öyle olmadı bunları dedikten 2 hafta sonra soğuk davranmaya başladı korktum üstüne titredim kaçtı, mesaj atmadı 1 hafta ve sonra kızla instagramda takipleştiğini gördüm. İnanamadım, yapmaz dedim öyle güven vermişti öyle iyi sadık erkek imajı çizmişti ki bana... Mesaj atıp izah etmesini bekledim, yarı yolda bıraktığını söyledim. Dediği şey: ''Rol yapıyorum ben, sevmiyorum onu sadece nefret kin var içimde anlatamıyorum işte ama konuşalım.'' İnandım 1 2 gün konuştuk ama kızla hala takipleşiyordu, konuyu açtım tekrardan ve bana sen varsın artık diyemedi, bana zaman ver ailevi durumlarım var dedi ama zamanlama çok manidar!, seni kaybetmek istemiyorum dedi ama arkasında durmadı son attığım mesaja da cevap vermedi. Kalakaldım öyle bi başıma, kendisini yok yere bırakan ve bi daha asla olmaz dediği kızı seçti ben burda onun için hayaller kurarken. 1 yıl az değil ben kendimi ona adamak isterken o beni çöp niyetine attı ve gitti. Karaktersizlik değil de ne bu ? Lütfen ucuz kurtulmuşsun deyin içimde sadece nefret var ona karşı o da sönsün artık hissetmek istemiyorum.
:(( sen bunları yazıncaaaa.. bi zamanlr cahillik dönemimde bende blöle bi haksızlığı hatayı birine yapmıştım. sanki senin söylediklerini o söylüyormuş gibi hissettim. ve su an öyle üzüldümm kii.. keşkeee. keşke yapmasaydım. o da sana yapmasaydı. ama biliyor muusn cok sürmez .. kısa bir süre sonra tekrar ayrılırlar ve o çocuk sana öyle bir acıyla dönmek isterkiii..
düşünüyorum daaa bi insan defalarca terk edildiği kişiye kendini en cok üzen kişiye her döndüğünde onu neden kabul eder ? halaa içinde birseyler kalmışşsa.. yaşnması için bi sürü hayaller kurulup yaşanamamıssa hiçbiri .. içinde bir yerde ona karsı herşey bitmeden yeni bir ilişkiye kapılarını açmıssa.. inan senin adına da kendim adıma da cok üzgümüm şu annn..
sana sunu soyleyebilirim ki o kişi sana yine gelecek. umarım duygularına yenik düşüp kabul etmezsin. cünkü en ufak bir seyde eski sevgilisi ya da başka biri yüzünden yine sende gidecektir. cünkü sen onun sevdiği aşık olduğu kadın olmadın hçbir zaman. acılar içince kavrulurken sığındığı bir limandın sadece.. bu yüzden ki kendisini okyanusun ortasında bırakan gemisini ilk gördüğü anda tekrar ona döndü...

"bana zaman ver ailevi durumlarım var dedi ama zamanlama çok manidar!, seni kaybetmek istemiyorum dedi"

burada kahramanımız diyor ki,

eski sevgilime çok güvenmiyorum. aklım da onda ama.. şimdi hazır bana dönmüşken ben bir şansımı deneyeyim. eğer tutarsa ne ala! tutmazsa da sen cepte kal. aşk acımı seninle unutmak için sana döneceğim.

başka da açıklaması yok.

Cok ama cok cirkin bi soz var tam boyle durumlar icin soylenmis bence 'deveye diken, insana ....' erkek arkadasiniz bundan hoslaniyomus demek ki bosverin onlar daha cok ayrilio barisirlar

ya arkasasim kusura bakma ama hic gorusmeden olacak is mi?
ben de bi ara bir erkek arkadasimin eski sevgilisinden intikam almasina yardimci olmustum.
abimin resimleriyle internetten konustuk falan. 1 ay sonra asik oldum demeye basladi :27:
yani bu kadar saf olmayin. karsinizdaki kadin bile olabilir.
ben de esimle internette tanistim.
surekli goruntulu konusurduk, yurt disinda oldugu halde 2. ayda bilet aldi yanima gelmek icin.
meger benim internette konustugum kisi farkli biriydi.
sanki yeni birine yeniden asik oldum.
internetteki "eski sevgiliyi" unutmak da bayagi zamanimi aldi.

Back
X