- 20 Ocak 2015
- 9.817
- 14.758
- 448
- 41
- Konu Sahibi ekonomimagduru
Amaç çorap değil kullanilmkd ic çamaşırıAyyy allahımmm çorap nee yaa napcak alan kişi
Bi yerinede sokamaz da edemez de tövbeler olsun yareppim yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaç çorap değil kullanilmkd ic çamaşırıAyyy allahımmm çorap nee yaa napcak alan kişi
Bi yerinede sokamaz da edemez de tövbeler olsun yareppim yaa

Osuruk olduğu ne belliOsuruk satan var ne diosun paraya para demiyor kadın hdhdhdh bu sektör çok gelişmiş sapıklar sağolsun
Dhhdhdhdh bak bunu düşünmemistm. Cebine koyup baleciler gibi kıyıda köşede fırt fırt kokluyor da olabilir

Videoları faln vardı baya ya denk gelmiştim.Osuruk olduğu ne belli
MasumKız kim napsın milletin kokmuş çorabını

Yok amaç gayette çorap. Ayak fetişi olanlar ilgi duyuyor galiba yani başka bide ciddi anlamda sapıtmis kişiler.Amaç çorap değil kullanilmkd ic çamaşırı
İyice gudurdu millet yaaAmaç çorap değil kullanilmkd ic çamaşırı

Öyle fetişi olan kadınlarda var mıdır acaba ya merak ediyorum bazen erkeklerde çok var daYok amaç gayette çorap. Ayak fetişi olanlar ilgi duyuyor galiba yani başka bide ciddi anlamda sapıtmis kişiler.
Olabilir valla ama o da iğrenç mantarlı ayaktan çıkan çorapta denk gelebilirYok amaç gayette çorap. Ayak fetişi olanlar ilgi duyuyor galiba yani başka bide ciddi anlamda sapıtmis kişiler.
 osuruk işine gircem ben sanırım
 osuruk işine gircem ben sanırım
Bime geliyor arada kavanozlar diycem de sen zengosun bimi falan bilemezsin şimdiOsuruğu kavanozla mı satıyolarosuruk işine gircem ben sanırım

konu sahibinin mağduriyeti cok şaşırttı
 konu sahibinin mağduriyeti cok şaşırttı  

Kız ne Bimi ben Fransa’da şatoda yaşıyorumBime geliyor arada kavanozlar diycem de sen zengosun bimi falan bilemezsin şimdi
Keşke alnımın çatından vursaydın bu kadar yara almazdımKız ne Bimi ben Fransa’da şatoda yaşıyorum

Osururken yayın mı açıcaz bi de ndndn ben yapamam o zaman.Bu işlerden para kazandığı iddia edilen kadınların malum bir sitede fotoğraflarının yer aldığı sayfaları da oluyormuş yalnız. Adamlara özel sohbet, yayın vb sonrası o yayınlarda gösterdikleri / giydikleri ürünleri satıyorlar muhtemelen.
Sanal da olsa eninde sonunda yapılan iş dünyanın en eski işi. Adı da malum.

Herkesler olabilirÖyle fetişi olan kadınlarda var mıdır acaba ya merak ediyorum bazen erkeklerde çok var da

İğrenç tabi mantar olayına hiç gelmiyoruz bile birinin giydiği çoraba dokunmayı düşünemiyorum kaldı ki alıp sapıkça işlere alet etsinler millet kafayı yemiş cidden hdhdhdhOlabilir valla ama o da iğrenç mantarlı ayaktan çıkan çorapta denk gelebilir