Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ohhooo çok meşhur burda muhtemelen herkesin bildiği 2. El uygulamalarında bile satıyolar. Don mon da satıyolar özel talep alıyolar hatta 3 gün giyilmiş, içinde 2 defa mastürbasyon yapılmış tarzında.
Konu sahibine güvenmedim ama burdan biri düşer mi diye arıyor olabilir.
Bu arada bu giyilmiş çorap satan bir satıcıyı tespit edip uygulamaya şikayet etmiştim. Uygulama o kişiye herhangi bir işlem yapmadı hala satıyorlar. Garip cidden
Bu arada bu giyilmiş çorap satan bir satıcıyı tespit edip uygulamaya şikayet etmiştim. Uygulama o kişiye herhangi bir işlem yapmadı hala satıyorlar. Garip cidden
İki gün giydim üç gün giydim diyerek satıyorlar çorabın arkasını çekmişler arkası çamur içinde. İlanı iki üç kişi beğeniyor. Satın alıyorlar falan. Ben görünce şok olmuştum
İki gün giydim üç gün giydim diyerek satıyorlar çorabın arkasını çekmişler arkası çamur içinde. İlanı iki üç kişi beğeniyor. Satın alıyorlar falan. Ben görünce şok olmuştum
El emeği bir ürün yapmıştım onun satışını onaylamamışlardı. Böyle bir şeyin satışını da herhalde onaylamazlar haberleri yoktur diye şikayet etmiştim. De öyle değilmiş dediğiniz gibi herkes razı