- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Hamile kalır kalmaz hemen basla hayatim. Veya oncesinde coraspin kullan,hamile kaldığında igneye başlarsınız. Doktor dedi mi igneye baslayalim diye.ne var ne yok demek,risk var demektir. Istersen sonuçları baska bi doktora gösterMerhaba kızlar bende 2. Kez düşük yaptım ve şuan korunma aşamasındayız. Kan pıhtılaşması testlerimi yaptırdım ama genetik dr u ne var diyebiliriz nede yok dediNisan da korunmayı bırakıcaz nasipse ama kafam çok karışık acaba öncesinde corasprin kullanmalımıyım. Okuduğum bikaç yazıda dr hapı 1 ay öncesi kullanmaya başlamak gerektiğini gebelik anında bebeğin kandan beslendiği için gelişemeyip düşük olduğunu anlatmış. Sonucumu da şuraya ekliyorum. Pıhtılaşma yaşayan arkadaşlar bir bakarsa sevinirim.
bende hamile olduğumu öğrendim yarın doktara gideceğim aca siz kullandınız mı doktor hem iğne hem aspirin demişti ben ikis,ini istemiyorum sadece aspirin diyeceğimArkadaşlar merhaba,
Ben yaklaşık 5 ay önce ,bebegimin kalp atisi olmadığı icin kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ilk gebeligimdi.
Simdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktora sormadan coraspin kullanmaya başladım .acaba hamile kalırsam bebegime bi sakıncası olur mu??? burdan öğrendiğim kadarıyla bebeğe kan akışının daha fazla olduğunu ve iyi birsey olduğunu ogrendim ama yinede tereddutte kaldım.tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorum.doktor bir dusukten sonra kan pihtilasmasi testi yapmayız dedi.ama ben bi kurtaji daha kaldiramam.nolur yardımcı oluuunnnn
Tesekkurler şimdiden
Cnm hazır rast gelmısken söyleyeyim bu igneyi ve corasprını doktor kanındakı pıhtılaşma seviyene gore veriyor zaten bence doktoruna ayak uydur ve neye uygun goruyorsa onu yapmanı onerimbende hamile olduğumu öğrendim yarın doktara gideceğim aca siz kullandınız mı doktor hem iğne hem aspirin demişti ben ikis,ini istemiyorum sadece aspirin diyeceğim
Canim merhaba,ben henüz hamile kalamadim maalesef.o yuzden kullanmiyorum suan.doktoruna sor ama once sen.uygun görürse kullanmaya baslarsnbende hamile olduğumu öğrendim yarın doktara gideceğim aca siz kullandınız mı doktor hem iğne hem aspirin demişti ben ikis,ini istemiyorum sadece aspirin diyeceğim
bende hamile olduğumu öğrendim yarın doktara gideceğim aca siz kullandınız mı doktor hem iğne hem aspirin demişti ben ikis,ini istemiyorum sadece aspirin diyeceğim
Canım bende iğne ve coraspin kullanan biri olarak neye göre şu olsun diyeceksin doktora anlamış değilim, benim 32.haftada büyük ihtimal coraspini kesecek ben ondan bile korkuyorum ya birşey olursa diye, hepimiz bebegimizin iyiliğini istiyoruz hassas davranıyorsun farkındayım ama bence doktora uy, ona birde akıl verme
Kesinlikle ihmal etme, biraz acıyor belki morariyor ama yani hepsine değer, ben 28 haftayı bitiriyorum, yani diyorum ya sonuna kadar yapman lazım dese ikisini de sonuna kadar yaparımcanım doktor sadece coraspirin çözüm değil dedi yazdı iğnede ikisinide şimdi iğne vuruldum allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın artık her gun kendım vurmaya calışacağım
Canim bende seninle ayni seyi yasadim ve kurtajimi yapan doktora tekrar boyle bi durum yasamamak için ne yapabiliriz die sordum oda gebeliği öğrendiğinde hergun bir tane bebe aspirini kullan dedi hamile olduğumu öğrenince basladim hemen doktora da gidince anlattim durumu coraspirin verdi oda sonrasında başka bi doktora ikisinide götürüp aralarında fark varmi die sordum hayir yok mg olarakta aynilar dedi şuan kullaniyorum 34 haftaya kadarda devam edeceksin dediArkadaşlar merhaba,
Ben yaklaşık 5 ay önce ,bebegimin kalp atisi olmadığı icin kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ilk gebeligimdi.
Simdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktora sormadan coraspin kullanmaya başladım .acaba hamile kalırsam bebegime bi sakıncası olur mu??? burdan öğrendiğim kadarıyla bebeğe kan akışının daha fazla olduğunu ve iyi birsey olduğunu ogrendim ama yinede tereddutte kaldım.tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorum.doktor bir dusukten sonra kan pihtilasmasi testi yapmayız dedi.ama ben bi kurtaji daha kaldiramam.nolur yardımcı oluuunnnn
Tesekkurler şimdiden
Teşekkür ederim canim. Sen pihtilasma olmadan kullaniyosun diymi tedbir amacli.gunde 1 tane mi aliyosun?Canim bende seninle ayni seyi yasadim ve kurtajimi yapan doktora tekrar boyle bi durum yasamamak için ne yapabiliriz die sordum oda gebeliği öğrendiğinde hergun bir tane bebe aspirini kullan dedi hamile olduğumu öğrenince basladim hemen doktora da gidince anlattim durumu coraspirin verdi oda sonrasında başka bi doktora ikisinide götürüp aralarında fark varmi die sordum hayir yok mg olarakta aynilar dedi şuan kullaniyorum 34 haftaya kadarda devam edeceksin dedi
Bence gebelik öncesinde kullanma kani sulandirdigi için tehlikeli olabilir bi diş operasyonu bile gecirsen kanamani durdurmak zor olabilir gebeliğini öğrendiğinde kullan geç olmaz
Evet canim pihtilasma olup olmadigini bilmiyorum malum onun için 2-3 düşük yapman gerkiyorki öyle test yapıyorlar günde 1 tane aliyorum ama gebeliği öğrenince baslaTeşekkür ederim canim. Sen pihtilasma olmadan kullaniyosun diymi tedbir amacli.gunde 1 tane mi aliyosun?
Teşekkür ederim canim. Sen sadece coraspin kullandin diymi iğne falan kullanmadin hicEvet canim pihtilasma olup olmadigini bilmiyorum malum onun için 2-3 düşük yapman gerkiyorki öyle test yapıyorlar günde 1 tane aliyorum ama gebeliği öğrenince basla
Teşekkür ederim canim. Sen sadece coraspin kullandin diymi iğne falan kullanmadin hic
Kızlar bana da yazdı doktor bu ilacı ben bundan bir sene önce bir Bebeğimi anne karnında kaybettim şimdi de 3+5 haftalik gebeyim doktora soyledim recetede bu ilaç vardı acaba düşük olmasın diye mi yazdı ki bir size de sorayım dedim yardım edin lütfen
Bir sakınca olmaz Allahın izniyle canim,hatta kan sulandiricilar bebege giden kanin daha iyi gitmesini sağlıyor.Allah korusun gitmemesi durumunda kalbi durabilir düşük olabilir.bence kullanmanda fayda var.zarari olmaz aksine yarari olurHerkese merhaba. ben 12+2 haftalık hamileyim. bugüne kadar vajinal progestan kullandım. 5 yıllık evliyim daha önce bir 7 aylık ölü doğum bir düşük ve bir dış gebelik geçirdim yani şimdiki hamileliğim 4. hamilelik. önceki kayıplarımdan dolayı doktorum şimdi ecopirin verdi. bir sakınca olur mu korkuyorum. kullananlar sağ salim bebeğinize kavuştunuz mu ?
Çok teşekkürler aydınlattığın için :) aslında doktoruma güveniyorum her anımı biliyor. ama işte yaşadııklarımdan dolayı ne yapsam kafamda bir soru işareti oluşuyor.Bir sakınca olmaz Allahın izniyle canim,hatta kan sulandiricilar bebege giden kanin daha iyi gitmesini sağlıyor.Allah korusun gitmemesi durumunda kalbi durabilir düşük olabilir.bence kullanmanda fayda var.zarari olmaz aksine yarari olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?