Coraspin

Anladım cAnım teşekkür ederim.bende kullanmayı dusunuyorum da hamile kalirsam,ondan sordum
Bana doktorum demisti ki 12 haftadan once hamileler uzerinde coraspin denenmemis bundan dolayi bir sakincasi olur mu bilinmiyor henuz bizde bundan ötürü 12 haftadan once önermiyoruz dedi canım. Sen yine danis bi doktora istersen

Bana doktorum demisti ki 12 haftadan once hamileler uzerinde coraspin denenmemis bundan dolayi bir sakincasi olur mu bilinmiyor henuz bizde bundan ötürü 12 haftadan once önermiyoruz dedi canım. Sen yine danis bi doktora istersen
Tesekkur ederim bitanem.çok sagol

Kızlar benim daha önce bir kimyasal gebeliğim ve bir kürtajım oldu. 6 haftalıkken düşmüştü bebeğim. Sonra kürtaj yapıldı. Sonra test filan yaptıramayan tekrar hamile kaldım. Bu hamileliğimde coraspin kullandım. Ama 32. Haftadan sonra zararlı olduğu için bıraktırıyor doktor. Benim merak ettiğim şu. Mesela kan pıhtılaşması varsa 32. Haftadan sonra bu tehlike olmuyor mu acaba? Bilen ya da fikri olan var mı

Bi bilgim yok bu konuyla ilgili aslinda ama o haftalarda birakilmasi gerekiyormus degilse çocuğun kalbinde delik olabiliyormus. Öyle duydum ben.yinede yalnış bilgi vermek istemem

Ya doktorum bana 32de artık gerek yok kullanmana dedi benim de hiiç aklıma gelmemişti o zaman. Şimdi bir kaç gündür buna taktım kafayı. Son haftalarda takacak bir şey lazımdı tabi
:) kiyamam sana birsey olmaz Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…