- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Doktorun soyledi mi neden 12 inci haftada kullanman gerektigini hayatim
Anladım cAnım teşekkür ederim.bende kullanmayı dusunuyorum da hamile kalirsam,ondan sordumIkili testim yapıldığı zaman bebege giden damardan birinde direnç artışı tespit edilmişti buna dayanarak onerdi canım doktorum
Bana doktorum demisti ki 12 haftadan once hamileler uzerinde coraspin denenmemis bundan dolayi bir sakincasi olur mu bilinmiyor henuz bizde bundan ötürü 12 haftadan once önermiyoruz dedi canım. Sen yine danis bi doktora istersenAnladım cAnım teşekkür ederim.bende kullanmayı dusunuyorum da hamile kalirsam,ondan sordum
Tesekkur ederim bitanem.çok sagolBana doktorum demisti ki 12 haftadan once hamileler uzerinde coraspin denenmemis bundan dolayi bir sakincasi olur mu bilinmiyor henuz bizde bundan ötürü 12 haftadan once önermiyoruz dedi canım. Sen yine danis bi doktora istersen
Rica ederimm balim :*Tesekkur ederim bitanem.çok sagol
İşte pıhtılaşmayı gösteren bi kan değeri. Sizde hangi değere bakıldıPlt ne.demek canim??? Konu hala.guncel bu arada.:)
Ben baktirmadim hayatim,daha doğrusu burdaki doktor 3 düşük olmadan yaptirmiyormus pihtilasma testiniİşte pıhtılaşmayı gösteren bi kan değeri. Sizde hangi değere bakıldı
Demekki o daha ayrıntısı bi test. Çünkü benim hiç düşüğüm yok ama farkedildi plt değeriyleBen baktirmadim hayatim,daha doğrusu burdaki doktor 3 düşük olmadan yaptirmiyormus pihtilasma testini
Bi bilgim yok bu konuyla ilgili aslinda ama o haftalarda birakilmasi gerekiyormus degilse çocuğun kalbinde delik olabiliyormus. Öyle duydum ben.yinede yalnış bilgi vermek istememKızlar benim daha önce bir kimyasal gebeliğim ve bir kürtajım oldu. 6 haftalıkken düşmüştü bebeğim. Sonra kürtaj yapıldı. Sonra test filan yaptıramayan tekrar hamile kaldım. Bu hamileliğimde coraspin kullandım. Ama 32. Haftadan sonra zararlı olduğu için bıraktırıyor doktor. Benim merak ettiğim şu. Mesela kan pıhtılaşması varsa 32. Haftadan sonra bu tehlike olmuyor mu acaba? Bilen ya da fikri olan var mı
Sen normal hastanede mi yaptirdin bunu canımDemekki o daha ayrıntısı bi test. Çünkü benim hiç düşüğüm yok ama farkedildi plt değeriyle
Yani kullanmamak tehlike oluyor mu acaba:) kan pıhtılaşması açısındanBi bilgim yok bu konuyla ilgili aslinda ama o haftalarda birakilmasi gerekiyormus degilse çocuğun kalbinde delik olabiliyormus. Öyle duydum ben.yinede yalnış bilgi vermek istemem
Bilmiyorum canım doktora bi danış istersen.ama zannetmiyorumYani kullanmamak tehlike oluyor mu acaba:) kan pıhtılaşması açısından
Evet evet hemogram testi normalSen normal hastanede mi yaptirdin bunu canım
Ya doktorum bana 32de artık gerek yok kullanmana dedi benim de hiiç aklıma gelmemişti o zaman. Şimdi bir kaç gündür buna taktım kafayı. Son haftalarda takacak bir şey lazımdı tabiBilmiyorum canım doktora bi danış istersen.ama zannetmiyorum
:) kiyamam sana birsey olmaz Allahın izniyle.Ya doktorum bana 32de artık gerek yok kullanmana dedi benim de hiiç aklıma gelmemişti o zaman. Şimdi bir kaç gündür buna taktım kafayı. Son haftalarda takacak bir şey lazımdı tabi
Tamam canim sagol.bende doktora gittigimde bi sorayimEvet evet hemogram testi normal
Hepimiz sağlıkla Doğum yapalım inşallahh:) kiyamam sana birsey olmaz Allahın izniyle.
Aminn canim.ben hamile degilim henüz. İnsallah sen sağlıklı bi.sekilde dogumunu yaparsin canim benimHepimiz sağlıkla Doğum yapalım inşallahh
Sen de biran önce hamile kalırsın inşallahhh dua edicemAminn canim.ben hamile degilim henüz. İnsallah sen sağlıklı bi.sekilde dogumunu yaparsin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?