- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Allah razı olsun bitanem.cok Sagol. Rabbim evladini sana bagislasin,seni de evladina.cok öpüyorumSen de biran önce hamile kalırsın inşallahhh dua edicem
Evet bunu baska bi uye daha söylemişti burda bana.bencede mantıklı. Teşekkür ederim.canimAcikcasi hamile kalmadan once aspirine baslamani tavsiye etmem. Bazi hatiri sayilir doktorlar bebegin kan pihtisindan olustugunu, gebelik oncesi aspirin kullanimi durumunda kan sulanacagi icin gebe kalmayi zorlastiracagini, gebelik gerceklestikten sonra kan sulndiricilarin kullanilmasi gerektigini savunuyor ki bence cok mantikli. O yuzden tavsiyem oncelikla kafana gore alma. Devlette yapmiyorlar ama pihtilasma testlerini ozelde kendin yaptirabilirsin parasiyla. Sonra doktorun yonlendirmesine gore tedavi uygulanir zaten.
Onu da 32 veya 34.haftada biraktiriyorlar.hem aspirini hem igneyiArkadaslar ben gebe kalmadan 3 ay fılan once basladımı corasprıne ama bende pıhtılasma vardı heterızıgot sonra gebe kaldım 19. Haftadayım hala kullanıyorum tabı ıgneyde kullanıyorum doktor ıgneyı doğuma kadar kullancan dedı ama aspırın hakkında bısy demedı
Onu da 32 veya 34.haftada biraktiriyorlar.hem aspirini hem igneyi
Cnm meraballar oncelikle Rabim bir daha yasatmasin insaAllah bende ilk gbeligimi 4 aylikken kalbi durduguu icin kaybetimm doktorum buyuk ihtimalle kan pihtilasmasi olacagini soyledi ve kurtajdan sonra yani kanamam bitince aspirin kulanmami onerdi 6 ay boyunca aspirin kullandim cok sukur simdi de ikizlere hamileyimm hem cor aspirin hemde gobekten iyneye basladim kan pihtilasmasi icinde banada dediller 1 dusukte yapazlar ama saolsun dr beni fakulte hastanesine yonlendirdi ve dediki 3 dusugum var dee bende yallan soylediim 3 dusugum var dedim yaptirdim ve iyiki yallan soylemisim kan pihtilasmasi ciktii Allah binkere Razi olsun doktorumdan bence sende oyle Yap Allah biliyo ya mecbur soyletiriyollar yalani....Arkadaşlar merhaba,
Ben yaklaşık 5 ay önce ,bebegimin kalp atisi olmadığı icin kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ilk gebeligimdi.
Simdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktora sormadan coraspin kullanmaya başladım .acaba hamile kalırsam bebegime bi sakıncası olur mu??? burdan öğrendiğim kadarıyla bebeğe kan akışının daha fazla olduğunu ve iyi birsey olduğunu ogrendim ama yinede tereddutte kaldım.tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorum.doktor bir dusukten sonra kan pihtilasmasi testi yapmayız dedi.ama ben bi kurtaji daha kaldiramam.nolur yardımcı oluuunnnn
Tesekkurler şimdiden
Suan da hamilelik şüphem var,hem kullanmak istiyorum,hemde korkuyorum. Bi zarari olur.mu diye.Cnm meraballar oncelikle Rabim bir daha yasatmasin insaAllah bende ilk gbeligimi 4 aylikken kalbi durduguu icin kaybetimm doktorum buyuk ihtimalle kan pihtilasmasi olacagini soyledi ve kurtajdan sonra yani kanamam bitince aspirin kulanmami onerdi 6 ay boyunca aspirin kullandim cok sukur simdi de ikizlere hamileyimm hem cor aspirin hemde gobekten iyneye basladim kan pihtilasmasi icinde banada dediller 1 dusukte yapazlar ama saolsun dr beni fakulte hastanesine yonlendirdi ve dediki 3 dusugum var dee bende yallan soylediim 3 dusugum var dedim yaptirdim ve iyiki yallan soylemisim kan pihtilasmasi ciktii Allah binkere Razi olsun doktorumdan bence sende oyle Yap Allah biliyo ya mecbur soyletiriyollar yalani....
Canim dedigim gibi kan pihtilasmasi testini yapabilirsin Yalan soyleyerek ama bi zarari olacagini dusunmuyorum bi yakiniminda ilk gebeligi dusuk falan yok dr tedbir amacli baslatmis istersen bide onu arastirr kan pihtilasmasi olmadan aspiri kulanan arkadaslar varmi diyeSuan da hamilelik şüphem var,hem kullanmak istiyorum,hemde korkuyorum. Bi zarari olur.mu diye.
Evet canim ya aklimdan geciyo inan ki.zararlı diyenler var ama ben bir kaybi daha kaldiramam.o yüzden iğne değilde sadece coraspin kullanmak istiyorum. Burda o testi yapmiyo doktor.cok soyledim ama senin pihtilasmayla ilgili değil diyorlar. Kafama göre kullanmayı düşünüyorum benCanim dedigim gibi kan pihtilasmasi testini yapabilirsin Yalan soyleyerek ama bi zarari olacagini dusunmuyorum bi yakiniminda ilk gebeligi dusuk falan yok dr tedbir amacli baslatmis istersen bide onu arastirr kan pihtilasmasi olmadan aspiri kulanan arkadaslar varmi diye
canim daha once seninle konusmustk burda hatirlar misin bilmem.cok arastrdm bu konuyu ben.simdi herkes dr vermedn kullanma diyecek ama.ben aldim arada kullaniyrm.ve her dr test yapmasa bile cogu gebeye bile tedbir amacli veriyo.kan sulndirici sonucnda.ama yinede dr a danis.ben suan hamile kalirsam dr uma sorup devam etmeyi dusunuyrm.kalp durmam ve kimyasalm var.herkesn desigi gibi 3 4 kez bu aciyi yasa oyle gel test yapalim diyolar.sen yinede gebe kalmadn once dr a gideblysan sorabilirsen daha iyi olur.Suan da hamilelik şüphem var,hem kullanmak istiyorum,hemde korkuyorum. Bi zarari olur.mu diye.
Valla cnm inan simdi ne diyecegimi bilemedim cok zorbi durum biliyorumm.. arama motorlarindan bakasana bi gebelikte tedbir amacli cor aspiri kullanimi diyee belki ordan net bisey bulabilirsinEvet canim ya aklimdan geciyo inan ki.zararlı diyenler var ama ben bir kaybi daha kaldiramam.o yüzden iğne değilde sadece coraspin kullanmak istiyorum. Burda o testi yapmiyo doktor.cok soyledim ama senin pihtilasmayla ilgili değil diyorlar. Kafama göre kullanmayı düşünüyorum ben
Ay evet kuzum kullancam bende.yarın bi test yapip,eger hamileysem doktora gidicem sorucam ama yinede kullanicam.riske atamam.teşekkür ederimcanim daha once seninle konusmustk burda hatirlar misin bilmem.cok arastrdm bu konuyu ben.simdi herkes dr vermedn kullanma diyecek ama.ben aldim arada kullaniyrm.ve her dr test yapmasa bile cogu gebeye bile tedbir amacli veriyo.kan sulndirici sonucnda.ama yinede dr a danis.ben suan hamile kalirsam dr uma sorup devam etmeyi dusunuyrm.kalp durmam ve kimyasalm var.herkesn desigi gibi 3 4 kez bu aciyi yasa oyle gel test yapalim diyolar.sen yinede gebe kalmadn once dr a gideblysan sorabilirsen daha iyi olur.
Sağol kuzum.doktora da sorucam.yarın bi.test yapayim da.burdan haber veririm.gelismeleriValla cnm inan simdi ne diyecegimi bilemedim cok zorbi durum biliyorumm.. arama motorlarindan bakasana bi gebelikte tedbir amacli cor aspiri kullanimi diyee belki ordan net bisey bulabilirsin
Hayirli haberlerle insaAllah cnmSağol kuzum.doktora da sorucam.yarın bi.test yapayim da.burdan haber veririm.gelismeleri
insallah canim yaz buray hem dr ne dediyse onu da yaz.ben biktm dr a gitmekten o yuzden gitmiycm gebe kalana kadr.cokta sik icmiyrm ben.ama icimde kalmasin kullaniyrm hicte cok zararli aman icmeyn dusuge neden olur diye bisey okumadim.genede dr danis sen sora burayada yaz :)Ay evet kuzum kullancam bende.yarın bi test yapip,eger hamileysem doktora gidicem sorucam ama yinede kullanicam.riske atamam.teşekkür ederim
Tamam canım merak etme.hele hayırlısıyla mutlu haberi alayim da,ilk isim buraya yazmak olacak.Allahın izniyle bizde anne olucaz :)insallah canim yaz buray hem dr ne dediyse onu da yaz.ben biktm dr a gitmekten o yuzden gitmiycm gebe kalana kadr.cokta sik icmiyrm ben.ama icimde kalmasin kullaniyrm hicte cok zararli aman icmeyn dusuge neden olur diye bisey okumadim.genede dr danis sen sora burayada yaz :)
insallah kuzum amiiinTamam canım merak etme.hele hayırlısıyla mutlu haberi alayim da,ilk isim buraya yazmak olacak.Allahın izniyle bizde anne olucaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?