Coraspin

Acikcasi hamile kalmadan once aspirine baslamani tavsiye etmem. Bazi hatiri sayilir doktorlar bebegin kan pihtisindan olustugunu, gebelik oncesi aspirin kullanimi durumunda kan sulanacagi icin gebe kalmayi zorlastiracagini, gebelik gerceklestikten sonra kan sulndiricilarin kullanilmasi gerektigini savunuyor ki bence cok mantikli. O yuzden tavsiyem oncelikla kafana gore alma. Devlette yapmiyorlar ama pihtilasma testlerini ozelde kendin yaptirabilirsin parasiyla. Sonra doktorun yonlendirmesine gore tedavi uygulanir zaten.

Kızlar bende 3 düşük yaşadım ama pihtilasma fln çıkmadı Prof bana corasprin werdi zararı olmaz belki yararini görürsün diye. Hamile kalmayi dusunmeden 1 ay önce başla dedi başladım ama ben hemen hamile kalamadim suan hamileyim ve başka bi doktora gidiorum oda 32. Haftaya kadar kullanabilirsin zararı olmaz dedi ama o haftadan sonra kesiyolar kan sulandigi için doğum Wè Sezeryan sırasında kanamayi durduramamaktan dolayi heralde. 32. Haftadan sonra bebehe kendi kan akisi yeterli geliyo heralde..

Arkadaslar ben gebe kalmadan 3 ay fılan once basladımı corasprıne ama bende pıhtılasma vardı heterızıgot sonra gebe kaldım 19. Haftadayım hala kullanıyorum tabı ıgneyde kullanıyorum doktor ıgneyı doğuma kadar kullancan dedı ama aspırın hakkında bısy demedı

Evet bunu baska bi uye daha söylemişti burda bana.bencede mantıklı. Teşekkür ederim.canim

Onu da 32 veya 34.haftada biraktiriyorlar.hem aspirini hem igneyi

Cnm meraballar oncelikle Rabim bir daha yasatmasin insaAllah bende ilk gbeligimi 4 aylikken kalbi durduguu icin kaybetimm doktorum buyuk ihtimalle kan pihtilasmasi olacagini soyledi ve kurtajdan sonra yani kanamam bitince aspirin kulanmami onerdi 6 ay boyunca aspirin kullandim cok sukur simdi de ikizlere hamileyimm hem cor aspirin hemde gobekten iyneye basladim kan pihtilasmasi icinde banada dediller 1 dusukte yapazlar ama saolsun dr beni fakulte hastanesine yonlendirdi ve dediki 3 dusugum var dee bende yallan soylediim 3 dusugum var dedim yaptirdim ve iyiki yallan soylemisim kan pihtilasmasi ciktii Allah binkere Razi olsun doktorumdan bence sende oyle Yap Allah biliyo ya mecbur soyletiriyollar yalani....

Suan da hamilelik şüphem var,hem kullanmak istiyorum,hemde korkuyorum. Bi zarari olur.mu diye.

Suan da hamilelik şüphem var,hem kullanmak istiyorum,hemde korkuyorum. Bi zarari olur.mu diye.
Canim dedigim gibi kan pihtilasmasi testini yapabilirsin Yalan soyleyerek ama bi zarari olacagini dusunmuyorum bi yakiniminda ilk gebeligi dusuk falan yok dr tedbir amacli baslatmis istersen bide onu arastirr kan pihtilasmasi olmadan aspiri kulanan arkadaslar varmi diye

Evet canim ya aklimdan geciyo inan ki.zararlı diyenler var ama ben bir kaybi daha kaldiramam.o yüzden iğne değilde sadece coraspin kullanmak istiyorum. Burda o testi yapmiyo doktor.cok soyledim ama senin pihtilasmayla ilgili değil diyorlar. Kafama göre kullanmayı düşünüyorum ben

canim daha once seninle konusmustk burda hatirlar misin bilmem.cok arastrdm bu konuyu ben.simdi herkes dr vermedn kullanma diyecek ama.ben aldim arada kullaniyrm.ve her dr test yapmasa bile cogu gebeye bile tedbir amacli veriyo.kan sulndirici sonucnda.ama yinede dr a danis.ben suan hamile kalirsam dr uma sorup devam etmeyi dusunuyrm.kalp durmam ve kimyasalm var.herkesn desigi gibi 3 4 kez bu aciyi yasa oyle gel test yapalim diyolar.sen yinede gebe kalmadn once dr a gideblysan sorabilirsen daha iyi olur.

Valla cnm inan simdi ne diyecegimi bilemedim cok zorbi durum biliyorumm.. arama motorlarindan bakasana bi gebelikte tedbir amacli cor aspiri kullanimi diyee belki ordan net bisey bulabilirsin

Ay evet kuzum kullancam bende.yarın bi test yapip,eger hamileysem doktora gidicem sorucam ama yinede kullanicam.riske atamam.teşekkür ederim

Valla cnm inan simdi ne diyecegimi bilemedim cok zorbi durum biliyorumm.. arama motorlarindan bakasana bi gebelikte tedbir amacli cor aspiri kullanimi diyee belki ordan net bisey bulabilirsin
Sağol kuzum.doktora da sorucam.yarın bi.test yapayim da.burdan haber veririm.gelismeleri

Ay evet kuzum kullancam bende.yarın bi test yapip,eger hamileysem doktora gidicem sorucam ama yinede kullanicam.riske atamam.teşekkür ederim
insallah canim yaz buray hem dr ne dediyse onu da yaz.ben biktm dr a gitmekten o yuzden gitmiycm gebe kalana kadr.cokta sik icmiyrm ben.ama icimde kalmasin kullaniyrm hicte cok zararli aman icmeyn dusuge neden olur diye bisey okumadim.genede dr danis sen sora burayada yaz :)

Tamam canım merak etme.hele hayırlısıyla mutlu haberi alayim da,ilk isim buraya yazmak olacak.Allahın izniyle bizde anne olucaz :)

Merhaba kızlar bende 2. Kez düşük yaptım ve şuan korunma aşamasındayız. Kan pıhtılaşması testlerimi yaptırdım ama genetik dr u ne var diyebiliriz nede yok dedi Nisan da korunmayı bırakıcaz nasipse ama kafam çok karışık acaba öncesinde corasprin kullanmalımıyım. Okuduğum bikaç yazıda dr hapı 1 ay öncesi kullanmaya başlamak gerektiğini gebelik anında bebeğin kandan beslendiği için gelişemeyip düşük olduğunu anlatmış. Sonucumu da şuraya ekliyorum. Pıhtılaşma yaşayan arkadaşlar bir bakarsa sevinirim.

Eklentiler

• image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…