Çörek otu bal tarçın karışımı hamile kalmak için

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
29
Kızlar bebis istiyoruz pkoluyum adet görmüyorum uç bes ayda bir bu karışımı duydum adetin 2gunu baslaniyomus ama ben adet olmuyorum adet günü dışında kullanılır mı ve kullanıp fayda gören varmi

Hamile kalmayi engellemeyen adet duzenleyiciler var. Doktora gitseniz daha iyi olur bence.
Cunku ben de kendi kendime adet olmuyordum. Surekli dogum kontrol hapi kullandim beri bekarligimdan beri ve bebek sahibi olamayacagimi dusundum.
Daha sonra gebeligi engellemeyen bir ilac yazdi doktor. Onunla devam. Ettim ve yumurta gekistirici hapla hamile kaldim.

Duphastonda engellemeyen haplardab mdir doktor vermisti

Doktora gidip uygun bir tedavi yolu çizip uygulamadığınız sürece otla balla hamile kalmanız çok da mümkün değil bana kalırsa.

Tebrik ederim, bu zekayı nerden aldınız? Kadın bebeği olabilmesi için doğal yöntemlerle ilgili birşey sormuş. Cevabınız bu mu

doğumla birlikte default geliyor.siz bu hadsiz saldırganlık güdülü zekayı nereden aldınız peki?
ne doğal yöntemi, saçma sapan kocakarı karışımlarına umut bağlamak olası değil.kadıncağızın kilosu ve pkosu varmış zaten sıkıntı başka.

Bi bos gebelik birde kimyasal gebelik gecirdikten sonra bende bunu denedim ve o ay hamile kaldim simdi 4.5 aylik ve ayaklarimda salliyorum

komedi.
hamile bırakan şey spermdir, bal tarçın çörek otu değil.

Tek spremlede olmuyor canım, yumurtalığında çalışması lazım yumurta çatlaması lazım, bu karışım da buna yardımcı oluyor. Ben bu karışımı kullanarak iki sefer hamile kaldım, şuan hamileyim. Yumurtayı büyütüyor

Bu soruyu soran arkadasimiza yardimci olur mu bilmem ama ben bu karışımı yaptigim ay gebe kalmıştım.abartmamak adina formülü azaltarak yapmıştım. Ama benim bildigim herhangi bir problemim falan yoktu belki daha hizli olur diye oylesine uygulamistim yani.
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.

Kızlar bebis istiyoruz pkoluyum adet görmüyorum uç bes ayda bir bu karışımı duydum adetin 2gunu baslaniyomus ama ben adet olmuyorum adet günü dışında kullanılır mı ve kullanıp fayda gören varmi

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otlu bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Merhaba
Allah bağışlasın öncelikle
Benim de hiç problem yok ama yeni sipariş verdim bilmiyorum yapıcam ama çok da ümitli değilim

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Merhaba
Benim hiç problemim yok
Faydası olur mu ki sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…