Kilonuz var mi?Kızlar bebis istiyoruz pkoluyum adet görmüyorum uç bes ayda bir bu karışımı duydum adetin 2gunu baslaniyomus ama ben adet olmuyorum adet günü dışında kullanılır mı ve kullanıp fayda gören varmi
Var doktor da demişti 4 5kilo verKilonuz var mi?
Duphastonda engellemeyen haplardab mdir doktor vermistiHamile kalmayi engellemeyen adet duzenleyiciler var. Doktora gitseniz daha iyi olur bence.
Cunku ben de kendi kendime adet olmuyordum. Surekli dogum kontrol hapi kullandim beri bekarligimdan beri ve bebek sahibi olamayacagimi dusundum.
Daha sonra gebeligi engellemeyen bir ilac yazdi doktor. Onunla devam. Ettim ve yumurta gekistirici hapla hamile kaldim.
Yumurtayı destekleyen anlamında dedim sorun bende o yüzden canımkomedi.
hamile bırakan şey spermdir, bal tarçın çörek otu değil.
Bende duydum ama tadı ve kokusu çok kotuSoğan kürü vardı galiba emin değilim. Faydasını görenleri duymuştum.
Tebrik ederim, bu zekayı nerden aldınız? Kadın bebeği olabilmesi için doğal yöntemlerle ilgili birşey sormuş. Cevabınız bu mukomedi.
Tebrik ederim, bu zekayı nerden aldınız? Kadın bebeği olabilmesi için doğal yöntemlerle ilgili birşey sormuş. Cevabınız bu mu
Duphastonda engellemeyen haplardab mdir doktor vermisti
komedi.
Kızlar bebis istiyoruz pkoluyum adet görmüyorum uç bes ayda bir bu karışımı duydum adetin 2gunu baslaniyomus ama ben adet olmuyorum adet günü dışında kullanılır mı ve kullanıp fayda gören varmi
MerhabaBu soruyu soran arkadasimiza yardimci olur mu bilmem ama ben bu karışımı yaptigim ay gebe kalmıştım.abartmamak adina formülü azaltarak yapmıştım. Ama benim bildigim herhangi bir problemim falan yoktu belki daha hizli olur diye oylesine uygulamistim yani.
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
Hamile kalmayi engellemeyen adet duzenleyiciler var. Doktora gitseniz daha iyi olur bence.
Cunku ben de kendi kendime adet olmuyordum. Surekli dogum kontrol hapi kullandim beri bekarligimdan beri ve bebek sahibi olamayacagimi dusundum.
Daha sonra gebeligi engellemeyen bir ilac yazdi doktor. Onunla devam. Ettim ve yumurta gekistirici hapla hamile kaldim.
MerhabaTek spremlede olmuyor canım, yumurtalığında çalışması lazım yumurta çatlaması lazım, bu karışım da buna yardımcı oluyor. Ben bu karışımı kullanarak iki sefer hamile kaldım, şuan hamileyim. Yumurtayı büyütüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?