ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

Ne icin yiyorsunuz? Faydasini gordunuz mu?

canım ilk saydaki ilk yazımı bir oku, birde evet faydasını gördük, geçimişe bir göz at yeni zaten henüz topiğimiz yazıyor hep....

Bugün de yedim .
Herkese şifalar olsun ...

1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +
8 Kasım +
9 Kasım +

sanada maşaallah canımmmmm

sağol canım mesajın için... sende ye lütfen şifa için sağlığın için....
hatta istersen bize katıl...

Maşallah nurlum ve Meyra ben de şimdi yemeye gidiyorum

Merhaba Ben grip için iyi geldiğini burda okudum ilk defa sağ olun arkadaşlar..
bende denıcem 2 yavruma..günlüğüde takibe aldım sıksık katılırım inş.

inş canım bekleriz....

Merhaba Ben grip için iyi geldiğini burda okudum ilk defa sağ olun arkadaşlar..
bende denıcem 2 yavruma..günlüğüde takibe aldım sıksık katılırım inş.
Hoşgeldin canım şifa olsun Kuzulara. 2 yaş altına önerilmiyor yaşlarını bilmiyorum ama hatırlatayım dedim. Çay kaşığinin üçte biri çocuklar için önerilen miktar. Paylaşımlar bekliyoruz...

Bugün henüz yiyemedim umarım unutmam:-(
İlaç hatırlatıci bir program indirdim mümkün değil unutturmuyor hem de cok zevkli geçmişi takip edip raporları kaydedebilirsiniz. Kızlar nasıl ciddi çalışıyoruz gülüyorum kendi kendime Meyra ve denekleri. ..alternatif tip dünyasına bir katkısı olsun ama değil mi . Benim 5 gün sonra 2 ay olacak kalıyor 4 ay. Evdeki herkes grip oldu ben olmadım geçen ay. Yani 4 gripliyle sürekli temas ettim hatta çocukların tabaklarinda kalanlari bile yedim ama yine de grip olmadım. Hamdolsun.inaniyorum Artritim de gececek

teşekkür ederim bilgilerin için

meyra ve denekleri.... ay canım benim hayırlı ve çok yaşa emi çok güldüm buna: )
ve inş diyorum canım sözlerine.....
ilaç hatırlatıcı program hakkında bana özelden biraz bilgi verirmisin canım rica etsem? galiba telefona indirdin....

Geçen gün yeni paket aldım .
Bağdat marka .
Ilk günler yediğim boğazımı inanılmaz yakardı . Yeni aldığım paket eskisine nazaran daha az yakıyor , daha az rahatsız edici . Farkeder mi acaba ?

Bağdat marka .
Ilk günler yediğim boğazımı inanılmaz yakardı . Yeni aldığım paket eskisine nazaran daha az yakıyor , daha az rahatsız edici . Farkeder mi acaba ?

bence farketmez.
yakması iyi bence neden iyi tedavi ettiğini gösterir.
bi ara bende de oluyordu, çörektonu yiyince boğazım yanıyordu sonra geçti canım.
iyileştirdiği için yaktığını hissediyordum ama.
mesela şimdi de şunu yapıyor, yedikten sonra epey bi grip alerji havasında hapşırık yapıyo biraz....
yine diyorum demek bişeylere fayda ediyorda böyle hapşırtıyor.....

Haklı olabilirsin canım , zamanla daha net anlayacağız etkilerini .

Hapşırmanda cok enteresan gercekten . Dediğin gibi şifa olsun insallah .
Benim hissettiğim ekstra bir durum yok şimdilik . Daha cok yeni tabii .

Evet canım telefona indirdim. Haklısın reklama girmesin özelden attım.

Bağdat marka .
geçen gün Saraçoğlu tam da bu konuyu anlattı. Piyasada iki çeşit ç.otu varmış biri kavrulmuş biri kavrulmuş. Kavrulmuşun hiç bir tedavi değeri yokmuş ve acı tadı olmamış. Bu bilgiyi çoğu aktar bilmezmis bile. Ben de şimdi biraz araştırdım kavrulmamis çörek otu ıslak pamukta bekletilirse 1 haftada filizlenirmis Kavrulmuşu Filiz vermezmis ben de merak ettim benimki ne tür diye test edicem. Yani corekotunun acısı yakanı makbul. Daha neler öğrenicez kimbilir.

Ciddi misin canım şaşırdım , demek çörekotununda çeşitleri varmış .
Bu durumda benim 3 günden beri yediğim işe yaramamış olabilir .
Eskisi hangi markaydı acaba hatırlamıyorum ki aynısından alayım .

Aslında herkes birer tane de faydasını yazsa okudukça daha da heveslenırz . dunde aldım ben . bugün daha alirim gün yeni başladı

Çörekotunu yedim .
Herkese şifalar olsun , hastalıklar , sıkıntılar uzak olsun ...

1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +
8 Kasım +
9 Kasım +
10 Kasım +
11 Kasım +

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…