ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

yok ankilozan spondolit. romatizmal bir hastalık r.artrit gibi.

Anladim canim hic duymamistim af buyur lutfen, cok gecmis olsun.
Bak Sana ne dicen: Hic canini sikma hastaligina, Allah sikintiyi sevdigi kuluna veriyo sevmedigi kulunada cok goruyor sikintiyi....
Demekki Allah seni seviyor.....
Daha ne olsun.....
Sıkıntısız dertsız kul yok, biz diğer taraf için çabalayalım önemli olan o.
Herkes bir tur imtihanda, bunu böyle duşunup uzuntu yapma canım, önemlilik allahın sevdiği iyi kulu olabilmekte yatıyo bence....

inşallh... cok isyan ediorum sonra duruluyorum. ruhum bedenim gibi allak bullak ama yine de tesellim hep bu yönde ... rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş cok sağolun

İlginçmis gerçekten cok farkli karakterdeler

inşallh... cok isyan ediorum sonra duruluyorum. ruhum bedenim gibi allak bullak ama yine de tesellim hep bu yönde ... rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş cok sağolun
Seni cok iyi anlıyorum inan sabahları yataktan tutulmuş kalkmak o ilk adımı Atamama yürürken zorlanmak daha saymicam cok zor romatizmal hastalıklar hepsi farklı farklı. Yine de hamdediuorum bi ayağım şişince iyi ki öbürü var diye teselli ediyorum kendimi sen de sakin isyan etme nolur inş. Mükafatı vericek Rabbim kendi kendini telkin et iyileşicem diye. Benim 7 yıl önce ortaya çıktı 7 yılda bu 2. Atak ben akupunkturla iyileşiyorum bir damla kortizon almadan sen de araştır nolur inan tip kabul etmiyor ama mucize gibi bir tedavi. Geçen yıl rahatsızlandım başka bir hastalık için da gittim bende r.a olduğuna inanmadi teşhisi kim koydu dedi Romatolog diyince dudak büktü hala inanmadi yani. Hele akupunkturla iyileşti diyince öyle bir baktı ki aman dedim içimden inanmazsınız inanma. 6 ay sandalyede ben namaz kıldım sonra aynı ben secdeye alnimi koyabildim cok şükür. Akupunktur araştır nolur biraz pahali bi tedavi ama istikrarlı bir şekilde inanarak uygularsan etkili gerçekten.

Ne kadar güzel yazdın meyracim

Al canım al hatta mumkunse aynı saatlerde almaya özen göster
Ben bu sabah yemeyi unuttum malesef sizce aksam yemeginden once yesem olur mu? Bu arada akıntı hala var ama yogun değil , ilk iki gun bayagi yoğundu. Simdi normale döndü. Bugun unutmasaydim ii olurdu Bu arada haberdar olmadığımız ne kadar hastalık varmış. Allah herkese sifa versin. Çok gecmis olsun.

Aklına geldiği an al canım aksami beklemene gerek yok. Amin cümleyi şifa olsun

Çok gecmis olsun canım Allah şifa versin .

Bu sabah yedim .
Herkese şifalar olsun ...

1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +

asudehayat akupunkturun cok iyi olduğunu ben de duydum. inan hiç araştıramadım ama. cünkü şimdilik maddi sorunlarım var ama rahata kavusunca elbet sözünü dikkate alıp gideceğim allh razı olsun. sana iyi gelmesine de cok sevindim. dermansız dert yok eminim ama umaım buna ulaşmaya gücümüz inancımız yeter. ben şimdi anti tnf grubu ilaca baslayacagım mecbur kortizondan nefret ediyorum bakalım bu bahsettikleri ilaç neler getirecek bana ya da götürecek. her seyin hayırlısı sağlıklı günler geçirmen dilegimle..

1. 3 kasım +
  2. 4 kasım +
  3. 5 kasım +
  4. 6 kasım +
  5. 7 kasım +
  6. 8 kasım ?
  7. 9 kasım

maşaallah

bence olur canım.

Bu sabah yedim .
Herkese şifalar olsun ...

1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +
6 Kasım +
7 Kasım +

amin.
hadi 1hafta tamam oldu: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…