ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

: (
sürekli suluyorsun değilmi canım? galiba sürekli sulamak lazım çiçek gibi....
gerçi en doğrusunu asudecim bilir....
asudecim nerelerdesin canım? gerçi 3çocuk kolaymı canım benim... gelemiyorsundur.....
iyisinizdir inş??

Hep sulu sulu ama tık yok

selam arkadaşlar,birş ey sormak istiyorum çörek otuyla ilgili.şifa için yiyorsunuz sanırım,benim merakım iştahınızda bir değişiklik oldu mu acaba.

selam arkadaşlar,birş ey sormak istiyorum çörek otuyla ilgili.şifa için yiyorsunuz sanırım,benim merakım iştahınızda bir değişiklik oldu mu acaba.

Aç karna yendiğinde tokluk hissi veriyor zayıflatıyor,
Tok karna yendiğinde de kilo aldırıyor diye duydum birisinden doğru ise.
Bende aç tok demeden iştahta değişim yapmıyor diyebilirim, yalnız aç karna yediğim zaman daha bir tokluk hissi veriyor bana.

çok teşekkür ederim cevabınız için.hayırlı geceler.

Yemeye devam ama bazen sabah unutuyorum aksam yemekten once yiyorum. Bu pamuğa sarma olayını deneyeceğim ama hep sabah işe gelirken aklıma geliyor vakit dar olunca erteliyorum. Bakalım ne olcak..

Selam hanımlar yoğunum bu aralar gelemedim pek. Nurlum canım benimki 6. Gün filizlendi biraz daha bekle bakalım ne olur. Ama paket alma bundan sonra bence paket fabrika olayı kavrulmuş ihtimalini artırıyor. Aktardan al. Şifa olsun yemeye devam.

1. 24 kasım +
  2. 25 kasım +
  3. 26 kasım +
  4. 27 kasım ?
  5. 28 kasım
  6. 29 kasım
  7. 30 kasım

Yemeye devam ama bazen sabah unutuyorum aksam yemekten once yiyorum. Bu pamuğa sarma olayını deneyeceğim ama hep sabah işe gelirken aklıma geliyor vakit dar olunca erteliyorum. Bakalım ne olcak..

denersen sonucu bizimle paylaşırsan seviniriz canım.
şifa olsun inş yediklerinde.

selam canım, iyiysen sorun değil canım, yoğun olman çok normal.
ama yoğunluğun bittikten sonra hemen bekliyoruz seni de can: )
kocaman öptüm

Biraz daha bekleyin o zaman , sulamaya devam . Bakalım sonuç ne olacak .
İlk fırsatta aktardan almaya çalışacağım . Evdekini hamur için kullanırım artık .

Yenisini alincaya kadar evdekini yemeye devam.

26 Kasım yendi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…