ben de bunu yazmak için girdim. benimkiler de filizlenmedi. yemesem mi?Pamuklara sardığım çörekotum bugün 8. gün ama fikizlenmedi .Galiba 10 gündür boşuna yiyorum .Hafta sonuna kadar bekleyip sonra pamuğu atarım artık . Ilk fırsatta yeniden çörekotu almalıyım bu durumda .
Bugün pamuğa sarmaladım. Sonucu paylaşırım mutlaka. İlkokulda sobanın altına koyardık hemen filizlensin diye, bunu da mı koysak acaba? Bir de öyle deneyelim bakalım.
ben de bunu yazmak için girdim. benimkiler de filizlenmedi. yemesem mi?
zaten deney bitene kadar yemeye başlamadım da :'(
İnşallah canım ,Nurlum benim içimden seninki filiz vericek gibi geliyo nedense.
Nasıl yaptığımızın hatirlayamadim ben , sıcak tutayım belki işe faydalı olur .Bugün pamuğa sarmaladım. Sonucu paylaşırım mutlaka. İlkokulda sobanın altına koyardık hemen filizlensin diye, bunu da mı koysak acaba? Bir de öyle deneyelim bakalım.
İnşallah canım ,
Suluyorum , bekliyorum bakalım sonuç ne olacak
Canım ben yemeğe devam ediyorum ara vermek istemedim . Kavrulmuş olandan ise eğer yine de faydalı olduğuna inanıyorum . Belki daha az ama yine de faydalıdır bence .ben de bunu yazmak için girdim. benimkiler de filizlenmedi. yemesem mi?
zaten deney bitene kadar yemeye başlamadım da :'(
Öyle canım kendi çapımızda , şartlar ölçüsünde doğalını , iyisini bulmaya çalışıyoruz ama her zaman bu mümkün olmuyor maalesef . Dediğin gibi Allah ' a emanetiz hepimiz . Gözünü para hırsı bürüyen sahtekarlardan korusun diyelim .dediğin gibi inş canım.
yani senelerdir çörekotu yiyen bir çevrem vardır, bu filizlenme durumunu ilk defa duyuyorum...
sağlam bişeymi kalmamış ortada artık yaaaa: (
allahım sana emanetiz bu zamanda, sen koru bizleri ne olursun.
Canım ben yemeğe devam ediyorum ara vermek istemedim . Kavrulmuş olandan ise eğer yine de faydalı olduğuna inanıyorum . Belki daha az ama yine de faydalıdır bence .
Öyle canım kendi çapımızda , şartlar ölçüsünde doğalını , iyisini bulmaya çalışıyoruz ama her zaman bu mümkün olmuyor maalesef . Dediğin gibi Allah ' a emanetiz hepimiz . Gözünü para hırsı bürüyen sahtekarlardan korusun diyelim .
Günaydın canlar
Benim çörekotları mutfak tezgahimdaydi. Açıkçası her gün su vermedim kurudukca suladim. Ama kavrulmamisini bulmak cok zor değil ben rastgele bir aktardan aldım sırf içim rahat etsin diye yaptım deneyi.saracoglu hocaya cok güvendiğim için onun anlattıklarını paylaştım sırf maksimum fayda sağlayalim diye.bu konuyla ilgili şüphesi olanlar nette küçük bir araştırma yapabilir. Bir cok kaynakta aynı bilgiye rastladım. 15 gün sonra 3. Aya giricem ve hem benim hem çocuklarla ilgili güzel haberlerim olacak. Biraz daha sabrediyorym yazmak için...Bu iş sabır işi gerçekten artık rutine bağladım olayı dün cok usendim çocukların dislerini fırçalamistim birden yemedigimiz aklıma geldi mecbur yiyip tekrar fırçaladik.guzel sonuçları almaya başlayınca eminim hiç birimiz vazgeçemicez.vesselam...
Tesekkur ederimBiz genel olarak şifa niyetli günlük bir çay kaşığı kadar yiyoruz . Faydalı olabilmesi için çiğneyerek yada öğüterek tüketmek gerekiyor .
Nette faydalarının yazdığı bir link ekliyorum . Gözatabilirisin
http://www.coreklen.com/2012/01/corek-otunun-faydalari-uzerine-klinik.html?m=1
tamam canım.
canım filizleneni ara ve bulana kadarda ye bence.... sırf deneye takılı kalma.
bak bende daha deney yapmadım, ama evdekini yinede yiyorum....
Tamam kızlar, gene de yiyeyim o halde...Canım ben yemeğe devam ediyorum ara vermek istemedim . Kavrulmuş olandan ise eğer yine de faydalı olduğuna inanıyorum . Belki daha az ama yine de faydalıdır bence .
Amin canımÖyle canım kendi çapımızda , şartlar ölçüsünde doğalını , iyisini bulmaya çalışıyoruz ama her zaman bu mümkün olmuyor maalesef . Dediğin gibi Allah ' a emanetiz hepimiz . Gözünü para hırsı bürüyen sahtekarlardan korusun diyelim .
Yani elimdekini atmayayım değil mi?Günaydın canlar
Benim çörekotları mutfak tezgahimdaydi. Açıkçası her gün su vermedim kurudukca suladim. Ama kavrulmamisini bulmak cok zor değil ben rastgele bir aktardan aldım sırf içim rahat etsin diye yaptım deneyi.saracoglu hocaya cok güvendiğim için onun anlattıklarını paylaştım sırf maksimum fayda sağlayalim diye.bu konuyla ilgili şüphesi olanlar nette küçük bir araştırma yapabilir. Bir cok kaynakta aynı bilgiye rastladım. 15 gün sonra 3. Aya giricem ve hem benim hem çocuklarla ilgili güzel haberlerim olacak. Biraz daha sabrediyorym yazmak için...Bu iş sabır işi gerçekten artık rutine bağladım olayı dün cok usendim çocukların dislerini fırçalamistim birden yemedigimiz aklıma geldi mecbur yiyip tekrar fırçaladik.guzel sonuçları almaya başlayınca eminim hiç birimiz vazgeçemicez.vesselam...
Atma canım ye tabi hamur islerine de koy cabuk bitsin.Ama bir daha alırken sor soruştur öyle al. Şifa olsun.Tamam kızlar, gene de yiyeyim o halde...
Amin canım
Yani elimdekini atmayayım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?