ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

canım yaaa sakın gönül koyma alınma bize, inan hiç sana güvenmeme gibi düşünmedik ne ben nede nurlum....
sen kırılırsan inan çok üzülürüm....
lütfen....
aynen nurlumun dediği gibi düşündüm bende.
her zaman fikirlerini bizimle paylaş olurmu? çok bilgili ve yerinde karar veren birisin sen ayrıca, bilgilerine fikirlerine her zaman ihtiyaç duyacağımızıda düşünüyorum.
güzel haberlerini de çok merak ettim, merakla beklicem güzel haberlerini inşaallah.....
allaha emanet ol, öpüyorum, görüşürüz canım
ayrıca cansın sen farkındayım bunun.....

çok şükürki kasım ayını başarı ile bitirdim, ve çok şükür ful yedim çörekotunu.
şimdiki planım aralık ayında da hergün çörekotu yemeye çalışmak.
hadi o zaman ya bismillah....

Tebrikler canım
Tebrikler canım maşallah .
Istikrara devam ...

canım yaaa sakın gönül koyma alınma bize, inan hiç sana güvenmeme gibi düşünmedik ne ben nede nurlum....
sen kırılırsan inan çok üzülürüm....
lütfen....
aynen nurlumun dediği gibi düşündüm bende.
her zaman fikirlerini bizimle paylaş olurmu? çok bilgili ve yerinde karar veren birisin sen ayrıca, bilgilerine fikirlerine her zaman ihtiyaç duyacağımızıda düşünüyorum.
güzel haberlerini de çok merak ettim, merakla beklicem güzel haberlerini inşaallah.....
allaha emanet ol, öpüyorum, görüşürüz canım
ayrıca cansın sen farkındayım bunun.....​
Canım benim hiç gönül koymadım inan.sadece bilimsel dayanaklarimi söyledim ki kalpler mutmain olsun diye...sana da nurluma da maşallah yani tebrik ederim hiç fire yok.benim 5 gün filan kaçağım var toplamda.sifa olsun hepimize.
Son cümlene bayıldım ayrıca...asıl can sensin...

1. 1 aralık +
  2. 2 aralık ?
  3. 3 aralık
  4. 4 aralık
  5. 5 aralık
  6. 6 aralık
  7. 7 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…