- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Meyracim inş. Hamilesindir.zira ç.otu hamile kalma ihtimalini yükseltir. Ancak hamilelikte kesinlikle kullanılmaz rahim kaslarıni kastigi icin düsük ihtimali dogar. Hemen bi test yapiyosun ve ona göre yiyorsun olur mu canim .müjdeli haberler beklrim.
Hayırlısı olsun canım , inşallah en kısa zamanda bekletmeden gelir bebeğin .malesef hamilelik değilmiş kızlar, unutmadan söyliyim dedim.
çok sağolun ilginiz ve sevginiz için.
Hayırlısı olsun canım , inşallah en kısa zamanda bekletmeden gelir bebeğin .
Yemeye devam et inşaAllah olacak.Beklenenin özlemi nasıldır çok iyi biliyorum 9 sene bekledim dile kolay.önce hayırlısı Rabbim izin verirse olacak tabi.her şeyin bir zamanı var ama biz bilemiyoruz işte.Dualarımdasin canim benimah cansın valla sen yaaa.....
çok sağol canım benim ilgin ve fikirlerin için....
teste gerek kalmadan belli oldu zaten bugün hamile olmadığım.
hayırlısı olsun.
allaha emanet olasın canım, görüşmek üzere....
Yemeye devam et inşaAllah olacak.Beklenenin özlemi nasıldır çok iyi biliyorum 9 sene bekledim dile kolay.önce hayırlısı Rabbim izin verirse olacak tabi.her şeyin bir zamanı var ama biz bilemiyoruz işte.Dualarımdasin canim benim
Hayırlı olsun ne güzel bir haber buHerkese merhaba. Ben yemeyi bu ayin basinda birakmistim.
Cunku hamile kaldim. Zaten hamilelikte sakincali. Herkese sifalar olsun. Allah gonlunuze gore versin. ...
Amin canim cok teşekkür ederim. Insallah, darısı her isteyene. Ben corek otuna Kasım ayinin basinda başlamıştım akintim icin hem ona faydali oldu hem de bebek konusunda etkili oldugunu düşünüyorum. Tabi bi doktora da gorunmek lazım mutlaka.Hayırlı olsun ne güzel bir haber bu
Sağlıkla kucağına al inşallah , çok tebrik ederim .
Darısı meyra ya ve isteyen herkese hayılısıyla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?