İyiyim canım ben ama yine evdekilerin hastalıkları bitmiyor maalesef sürekli doktorlardayız . Hastalıkları atlatırsak çok şükür idare ediyoruz .
Sen nasılsın canım , keyifler nasıl ?
Bu arada mutlu seneler . Sağlıklı , huzurlu , hayırlı haberler , güzel sürprizlerle dolu bir yıl olsun .
Canım nasılsın , ne var ne yok ?
Ben biraz ara verip Şubat'ta tekrar başlamayı düşünüyorum kısmetse o nedenle bu ay hiç yemedim .
Emziren annelere sutu artirici etkisi oldugu kcin corekotu tuketmeleri önerilirmerhaba meyra hayırlı öneripiğin canım..ben de bu çörekotu yeme kampına katılmak istiyorum ama emziriyorum..bi zararı olurmuki :/
İyiler çok şükür canım saol . Zatürrenin ucundan döndük .tamam canım, tabi sen bilirsin.
iyilik çok şükür canım, sağolasın.
sen nasılsın? evdekiler iyi oldularmı?
İyiler çok şükür canım saol . Zatürrenin ucundan döndük .
Kış , soğuk eve kapandık bizde sıkılıyoruz ama yapacak bir şey yok .
Çok saol canım ,geçmiş olsun canım, çok şükür ucundan dönmüşsünüz.
bizde aynen kapandık eve...
aman kar yağsında eve bir müddet kapanmaya razıyım, neden dersen mevsimler yaşanmayınca iyi olmuyor çünkü...
ama açıkta olanlara çok üzülüyorum o da ayrı: (
Çok saol canım ,
Haklısın kar yağması güzel , hastalık mikrop falan da kalmıyor aynı zamanda ama bu soğuklar başkaydı sanki , kardan pek faydalanamadık : (
Allah zorda olanlara , sığınacak evi , yakacağı olmayana yardım etsin . Sokaktaki masum hayvanlara da bir şey olmasın tabii .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?