ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

İyiyim canım ben ama yine evdekilerin hastalıkları bitmiyor maalesef sürekli doktorlardayız . Hastalıkları atlatırsak çok şükür idare ediyoruz .
Sen nasılsın canım , keyifler nasıl ?

ayyy canım mesajlarını daha yeni gördüm kusura bakma lütfen...
çok geçmiş olsun canım hastalarınıza, rabbim hayırlısı ile tez şifalar versin inş., allah iyilikler versin inş.
bende iyiyim hamd olsun, aynı işte be ya: ) çok sağol balım

Bu arada mutlu seneler . Sağlıklı , huzurlu , hayırlı haberler , güzel sürprizlerle dolu bir yıl olsun .

çok sağol, ecmain inş. canım.
bu sene hamile kalsam sağlıklıca hayırlıca ne güzel olur: )
hayırlısı bakalım....

çok şükür aralık ayını 1gün fire ile sona erdirdim: )
şimdi geldik ocak ayına: )

Canım nasılsın , ne var ne yok ?

Ben biraz ara verip Şubat'ta tekrar başlamayı düşünüyorum kısmetse o nedenle bu ay hiç yemedim .

Canım nasılsın , ne var ne yok ?

Ben biraz ara verip Şubat'ta tekrar başlamayı düşünüyorum kısmetse o nedenle bu ay hiç yemedim .

tamam canım, tabi sen bilirsin.
iyilik çok şükür canım, sağolasın.
sen nasılsın? evdekiler iyi oldularmı?

tamam canım, tabi sen bilirsin.
iyilik çok şükür canım, sağolasın.
sen nasılsın? evdekiler iyi oldularmı?
İyiler çok şükür canım saol . Zatürrenin ucundan döndük .
Kış , soğuk eve kapandık bizde sıkılıyoruz ama yapacak bir şey yok .

İyiler çok şükür canım saol . Zatürrenin ucundan döndük .
Kış , soğuk eve kapandık bizde sıkılıyoruz ama yapacak bir şey yok .

geçmiş olsun canım, çok şükür ucundan dönmüşsünüz.
bizde aynen kapandık eve...
aman kar yağsında eve bir müddet kapanmaya razıyım, neden dersen mevsimler yaşanmayınca iyi olmuyor çünkü...
ama açıkta olanlara çok üzülüyorum o da ayrı: (

Çok saol canım ,
Haklısın kar yağması güzel , hastalık mikrop falan da kalmıyor aynı zamanda ama bu soğuklar başkaydı sanki , kardan pek faydalanamadık : (
Allah zorda olanlara , sığınacak evi , yakacağı olmayana yardım etsin . Sokaktaki masum hayvanlara da bir şey olmasın tabii .

amin inş canım.

Kızlar benim babam 60 Yaşında ve görseniz 40 sanırsınız. Hem çok dinç hem fit.. Ve kendisi bunu çörek otuna bağlıyor. Günde 3 tatlı kaşığı yiyor yaklaşık 3 Yıldır hiç aksatmadan ve annem triplerde gün geçtikçe gençleşiyor vallahi.. Babam da ilk kilo kaybı için başlamıştı ve yemeklerini hiç azaltmadı. Gün geçtikçe kilo vermeye başladı gerçekten de... Düşünün gece Yarısı yatağından Kalkıp buzdolabına giren bir adamdan bahsediyorum yani yağ yakımında da oldukça etkili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…