Kızlar benim babam 60 Yaşında ve görseniz 40 sanırsınız. Hem çok dinç hem fit.. Ve kendisi bunu çörek otuna bağlıyor. Günde 3 tatlı kaşığı yiyor yaklaşık 3 Yıldır hiç aksatmadan ve annem triplerde gün geçtikçe gençleşiyor vallahi.. Babam da ilk kilo kaybı için başlamıştı ve yemeklerini hiç azaltmadı. Gün geçtikçe kilo vermeye başladı gerçekten de... Düşünün gece Yarısı yatağından Kalkıp buzdolabına giren bir adamdan bahsediyorum yani yağ yakımında da oldukça etkili..
Evet canım benim. Teşekkür ederim :) babam tane aldığı çörek otunu çektiriyordu. Hatta özellikle çekilmiş almamasının sebebi içine başka karışım lar koyuyorolmalarıymış. Çekilmişi ilaç içer gibi su ile yuvarlıyor. Bu arada ben de tane olarak salatalara koyuyorum. Sadece sağlık için değil çok güzel bir raihası oluyor.. Muhakkak deneyin.çok teşekkür ederim canım mesajın için, çok mutlu etti beni mesajın.
maşaallah diyeyim babacığınada.
bende şimdilik işte günde 1çay kaşığı yiyorum.
baban çiğneyerek tüketiyor değilmi?
birde avatardaki senmisin? ne kadar tatlı ve güzelsin eğer sensen: )
Evet canım benim. Teşekkür ederim :) babam tane aldığı çörek otunu çektiriyordu. Hatta özellikle çekilmiş almamasının sebebi içine başka karışım lar koyuyorolmalarıymış. Çekilmişi ilaç içer gibi su ile yuvarlıyor. Bu arada ben de tane olarak salatalara koyuyorum. Sadece sağlık için değil çok güzel bir raihası oluyor.. Muhakkak deneyin.
Evet canım benim. Teşekkür ederim :) babam tane aldığı çörek otunu çektiriyordu. Hatta özellikle çekilmiş almamasının sebebi içine başka karışım lar koyuyorolmalarıymış. Çekilmişi ilaç içer gibi su ile yuvarlıyor. Bu arada ben de tane olarak salatalara koyuyorum. Sadece sağlık için değil çok güzel bir raihası oluyor.. Muhakkak deneyin.
Aç tok her türlü yiyor ama babam günde 5-6 çay kaşığı götürüyor.Canim baban ac karnami iciyo
Aç tok her türlü yiyor ama babam günde 5-6 çay kaşığı götürüyor.
Kizlar kusura bakmayin butun sayfalari okuyamadim
Corek otunu yemeklerden 15dk once kullanirsaniz zayiflatir tok karnina kilo aldirir diye duymustum.dogrumu bu kullananlar cevap yazabilirmi
Iletirim. Çok teşeklür ederim.canım baban madem çok ilgiliymiş çörekotu ile bu siteyede bir baksın istersen söylede, hani extradan bilgi edinmiş olur.
http://www.coreklen.com/2009/06/corek-otu-ile-zayflamak.html
Merhaba tekrardan, çörekotu mutfakta durup duruyor. Burada birinizin tavsiyesi üzerine deney yaptım. Filizlenmedi. Ondan sonra soğudum. (sanırım çifte kavrulmuş benimki)
Kavrulmamış mı bulacaktık? Nereden buluruz ki?
Bunu da yesem mi ki?
evet kavrulmamış olanı olacaktı canım, eğer paket aldıysan açık halde almayı dene, yada aktarını değiştir, tabi paketlerde de kavrulmamışını bulabilirsin.
bence filizleneni bulana kadar ye yemek istiyorsan tabiki. hem yersin hemde bir yandan filizleneni bulmaya çalışırsın.
birde çifte kavrulmamışı değil kavrulmamışı olması gerekli: )
Canım sen bayadır kullanıyorsun Zayıflama için fayda gördüm MÜ neler yapıyorsunevet kavrulmamış olanı olacaktı canım, eğer paket aldıysan açık halde almayı dene, yada aktarını değiştir, tabi paketlerde de kavrulmamışını bulabilirsin.
bence filizleneni bulana kadar ye yemek istiyorsan tabiki. hem yersin hemde bir yandan filizleneni bulmaya çalışırsın.
birde çifte kavrulmamışı değil kavrulmamışı olması gerekli: )
Selam hanımlar
Nurlum gecmis olsun biz de hastaydık ben çocuklar hepimiz. Ben çörekotuna ara verdim toplamda 4 ay kullanmış oldum.Niye ara verdim bilmiyorum kendim hastalaninca ipin ucu kaçtı. Toparlaninca tekrar başlicam inş. Bu sefer balsız tüketcem çünķü şeker çıktı bende. Bu da çok enteresan tatlı sevmem yemem ama şekerim yüksek.
Meyracım sen nasılsın gelemedim fazla özlemişim be yaw
Canım sen bayadır kullanıyorsun Zayıflama için fayda gördüm MÜ neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?