ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

çok yoğundum kaç gündür, oyüzden uğrayıp yazamadım.
31 ekim yendi 12:10
1 kasım yendi 13:00

bugün benim baya grip ve üşütmem vardı, bi ara çok üşüdüm battaniye aldım yattım.
sonra aklıma çörekotu geldi, hemen gidip yedim, yalnız bu günlük hasta olduğum için 1çk değilde 1tk yedim, yarım saat sonra üşümem geçti, ve bir dinçlik geldi maşaallah.
hani faydaları yazalım dedik diye bunu yazayım dedim.

inş canım.

3.gunum çorek otunu ezdım ac karna yuttum bır bardak suyla:)akıntıdsan eser yok koku yok :)

maşaallah

1 tatlı kaşığı dokunur be Meyra. : )

Kızlar ben bugün çiğneyerek yedim . Bir süre sonra hafif midem bulandı ama kısa sürdü .
Herkese şifa olsun

Son düzenleme:
Ben bir ara yiyordum çörekotu. Bıraktım şimdi. Yarım çay kaşığından biraz fazla yemiştim bir gün, içimden hep çörekotu tadı geldi. : ) O yüzden dedim.

Son düzenleme:
Ben bir ara yiyordum çörekotu. Bıraktım şimdi. Yarım çay kaşığından biraz fazla yemiştim bir gün, içimden hep çörekotu tadı geldi. : ) O yüzden dedim.

Hayal kırıklığı yaşamam , faydalı olur umarım .

Canım ne kadar süre yedin , bir sürü faydası var diyorlar ya sen neler farkettin . Fayda gördün mü ?

Hayal kırıklığı yaşamam , faydalı olur umarım .

Canım ne kadar süre yedin , bir sürü faydası var diyorlar ya sen neler farkettin . Fayda gördün mü ?

Enerji verdiğini söyledi bir tanıdığımız, o yüzden yemiştim. Tam bir ay yemedim. Ben pek fark görmedim açıkçası. Sonra bıraktım canım.

1 tatlı kaşığı dokunur be Meyra. : )

çok şükür dokunmadı be mylobelia: )
hatta akşamda 1tk yedim, iyi geldi...
tabi her zaman bu kadar çok yemek olmaz, dokunur, şuan baya hasta olunca antibiyotik niyetine yedim inş, çünkü şuan vücudumun ihtiyacı var desteğe.
hatta eğer doğru ise birde şöyle birşey duymuştum; antibiyotiği ne niyetle yersen o niyetle tezahür edermiş....

Kızlar ben bugün çiğneyerek yedim . Bir süre sonra hafif midem bulandı ama kısa sürdü .
Herkese şifa olsun

afiyet olsun canım benim.
bak benim gastritim rahatsızken çörekotunu yediğim zaman midem yarım saat kadar bulanır, hafif ağrır yanar, ama özellikle bulanır.... sabrederim... o an tedavi anı oluyo bende gerçekten.
sonra çörekotunu yemeden önceki midemden çok daha iyi bir mide halini alır midem.

Çok faydalıymış , dokunmasun yahu

neden dokunsun yaaa....

Ben tanımadın mı be ya?

Enerji verdiğini söyledi bir tanıdığımız, o yüzden yemiştim. Tam bir ay yemedim. Ben pek fark görmedim açıkçası. Sonra bıraktım canım.

bana dinçlik veriyor, dolayısıyla enerjide vermiş oluyor.
hem yedim yerine yemedim yazmışsın: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…