ÇÖREK OTU GÜNLÜĞÜM.....

1. 3 kasım +
  2. 4 kasım +
  3. 5 kasım +
  4. 6 kasım ?
  5. 7 kasım
  6. 8 kasım
  7. 9 kasım

tamam canım benim, çok sağol......
avatarındaki yeşil şey ne? çok dikkatimi çekti soruyum dedim: )
çok tatlı yüz ifadeleri.....
pratik sağlam sağlıklı küçük bir öğütücü bulsak oldukça işimize yarar aslında, hani karabiber değirmenleri gibi, aklımda bakıcam bakalım denk gelirse yine burada paylaşırım aletin görüntüsünü özelliklerini: )
dışardan alıcağımız yağına ben güvenemiyorum, sağlık için yiyoruz birde, bi faydası yoksa boşa kürek çekmiş oluruz, belki zararıda olucak, bu durumda kendini tüketmek daha güvenilir bence canım....

ben denedim kahve değirmeniyle de zor alıyor çeviriyorsun çeviriyorsun azıcık çıkıyor ben robottan geçirip yağını yapacağım ona karar verdim, yada şu marankinin falan var ya onlardan olabilir :=) avatarımdaki resim benim oğluma öremek istediğim ama sadece istemekle yetindiğim şapka azimliyim kış bitmeden öreceğim

marankii değilde saraççoğluna güvenirim ben.
inş ör canım: )
annemde çörek otunu elektrikli kahve değirmeninde öğütüveriyor.

marankii değilde saraççoğluna güvenirim ben.
inş ör canım: )
annemde çörek otunu elektrikli kahve değirmeninde öğütüveriyor.
evet elektrikli olsa süper olur hemen öğütü verir ben iş bide çocuk olunca hangisi pratikse onu yapıyorum ama elektrikli süper fikir

Hoşgeldin canım 6 ay kullanabilirsin

Merhaba, bende yeniyim burda. Hep merak ettigim seyleri burda ararim. En sonunda gecen gun uye oldum. Topiginize bende katılmak istiyorum. Aslında dun başladım çörek otu yutmaya. Havanda biraz dövüp öyle yuttum. Arkasından da hemen su çünkü yutkunamadim bir türlü. Yalnız kullananlara sormak istedigim bisey olacak ben ozellikle akıntım olduğu icin denemek istedim. Dun ve bugün de cok akıntım oldu. Sizde de oldu mu acaba?

Hoşgeldin canım. Su icebilirsin bi sakıncası yok hatta Zayıflamak isteyenler Bala karıştırmadan bu şekil suyla yutuyor. Valla akıntı konusunda bi fikrim yok bunun için uygulayan bir arkadaş vardı inş. Sana yardimci olur

Teşekkür ederim, yani cok kilo problemi yaşayan biri değilim ama bir iki kilo verirsem de zararı yok diye düşünüyorum :))) insallah diger sorunum hallolur.

Canım benim demek ordan hatırladım seni benim kızım da 3 aralık doğumlu. Ama ben hiç yazamasam da hep takip ettim yazılanları ah ne günlerdi.

Canım ya bir ara ne çok aktifti konu sonra herkes dağıldı , bende sonradan dahil olmuştum zaten ama çok güzel paylaşımlardı .
Allah bağîşlaşın meleğini keyfi nasıl , herşey yolunda mı ?

Bugün de çörek otumu yedim .
Şifa olsun hepimize ...

1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
5 Kasım +

Merhaba , hoşgeldin
inci28 aynı sebepten içiyordu . Mesajini görünce cevaplar sanırım . Bu arada bende de aynı sıkıntı var .
Çörekotunu yemeğe yakın zamanda başladım ama sanki azalttı gibi. Ben şimdilik bir artış gözlemlemedim ama bünyeden bünyeye farklılık gösterir tahminimce .

Canım ya bir ara ne çok aktifti konu sonra herkes dağıldı , bende sonradan dahil olmuştum zaten ama çok güzel paylaşımlardı .
Allah bağîşlaşın meleğini keyfi nasıl , herşey yolunda mı ?
Öyle canım ben kk dan cok sey öğrendim ikizlerimi de burda büyüttüm sayılır. Ufaklık abimiz zarar vermezse cok mutlu kıskanç bir abimiz var hiç kabullenmek hiç. Seninki nasıl iyidir inşaAllah

Öyle canım ben kk dan cok sey öğrendim ikizlerimi de burda büyüttüm sayılır. Ufaklık abimiz zarar vermezse cok mutlu kıskanç bir abimiz var hiç kabullenmek hiç. Seninki nasıl iyidir inşaAllah
Maşallah canım kac çocuğun var senin ? Zor onlar icinde kabullenmek , sevgiyi , ilgiyi paylaşmak tabii .
Kimi daha erken kabulleniyor , kimi ise uzun zaman direniyor .
Bizim ki de iyi ama yeme sorununuz var , cok zayıf .
Ne zaman düzelecek diye umutla bekliyoruz .

Sorma bende kk kolik oldum zaten . Her fırsatta teli elime alıp bakınıyorum .

Sorma canım ya aynen her sorumun cevabını burda buluyorum. 9 yıl çocuğumuz olmadı tedaviyle ikizler oldu sonra kendiliğinden 3 numara geldi. 2,5 senede 3 çocuk zor tabi ama hamdolsun Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Balık yağı içiriyor musun? Benim oğlan da çok zayıf ama yiyor o yüzden takmıyorum görsen hiç ikiz demezsin kardeşiyle 1 yaş var sanki...

Maşallah , Allah hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin canım
Isteyen herkesede hayırlısıyla nasip olsun inşallah .senin isin zor ama klasik sözü soyliyim bende , biraz büyüsünler annesi sonra rahat edersin
Balık yağı veriyorum , yeme sorunu olan cocuk zor maalesef bakalım düzelir diye bekliyoruz .

Sen yine iyi tarafından baktın nurlum bana hep bunlar daha iyi günlerin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…