- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Bende de çörek otu yağı var. Fakat ben yağ içemem öğürüyorum.merhaba bende çörek otu yağı kullanıyorum yaklaşık 3 aydır 2 ayda bir hafta ara verdim ben metabolizmam güçlensin diye içiyordum ama benim boynumda lenf nodu büyümelerim vardı o yüzden takip ediliyordum 1 ay önce gittiğimde hepsi küçülmüştü çörek otu sayesinde mi oldu bilemiyorum
Ben de katılabilir miyim?
Migrene de iyi geliyordu sanırım.
Buraya yazayım ki unutmayayım.
İnşallah akşam çörek otu alayım.
Günde bir çay kaşığı mı yiyeceğiz?
merhaba bende çörek otu yağı kullanıyorum yaklaşık 3 aydır 2 ayda bir hafta ara verdim ben metabolizmam güçlensin diye içiyordum ama benim boynumda lenf nodu büyümelerim vardı o yüzden takip ediliyordum 1 ay önce gittiğimde hepsi küçülmüştü çörek otu sayesinde mi oldu bilemiyorum
şimdi aldım))
Haklısın. Yağ hakiki mi bakalım?tabikide katılabilirsin canım: )
valla çörek otu ne kadar nezaman yenir hiç bilmiyorum? çünkü bu işler hassas işler...
ama ben şimdilik günde 1çay kaşığı yiyicem, karar sizin yemeyi arzu ederseniz.... kafile herkese açık: ) :)
hem bu arada yağından ziyade kendisini yemeyi tercih etmeni öneririm canım, aldığımız yağ belki hakikisi olmayabilir....
gözümüz göre göre kendisini yememiz bana daha güvenilir geliyor.
çörek otunun etkisi olmuş olabilir canım, çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifa versin inş canım.
bu arada günlük ne miktarda yiyorsun acaba? birde 3aydır bünyende güçlenme hissettinmi peki? bence mutlaka hissetmişsindir.... ve başka neler hissettin? bizimle paylaşırsan çok seviniriz.......
hadi gözünaydın, afiyet olsun balım: ))))
Haklısın. Yağ hakiki mi bakalım?
Ben o yağı ne yapsam ya?
Bir araştırayım netten.
canım istersen sende yine benim gibi haftalık liste tutabilirsin burada, nurluma dediğim gibi daha motive edici oluyo böyle...
afiyet olsun bu arada.
sağol canım, amin.
tamam inş sende tut: )
ben aylıkta tutcam ama haftaları birleştirerek: ))))
şifa olsun hepimize inş bu çörek otları: )
aşureden sadece 3yk dolusu yedim: )
yarında belki biraz yerim....
Ben de katılabilir miyim?
Migrene de iyi geliyordu sanırım.
Buraya yazayım ki unutmayayım.
İnşallah akşam çörek otu alayım.
Günde bir çay kaşığı mı yiyeceğiz?
Ben bugün biraz geç aldım akşama doğru 5 gibiydi sanırım . Normalde kahvaltıdan evvel almaya çalışıyorum . Sonuç olarak bugün ki çörekotu alımımda tamam .
Şifa olsun herkese ...
1 Kasım +
2 Kasım +
3 Kasım +
4 Kasım +
Evet benim de aklıma geldi bugüninci28 sen nerelerdesin canım? gözlerim seni arıyor.....
inş iyisindir....
Şifa olsun asudehayat ,Ben de bugün ihmal ettim ama gece gece de olsa yedim. Ufaklığı uyuturken uyuyakalmışım her zamanki gibi... Nurlum sen 2012 Aralık annesi miydin?
tabikide katılabilirsin canım: )
valla çörek otu ne kadar nezaman yenir hiç bilmiyorum? çünkü bu işler hassas işler...
ama ben şimdilik günde 1çay kaşığı yiyicem, karar sizin yemeyi arzu ederseniz.... kafile herkese açık: ) :)
hem bu arada yağından ziyade kendisini yemeyi tercih etmeni öneririm canım, aldığımız yağ belki hakikisi olmayabilir....
gözümüz göre göre kendisini yememiz bana daha güvenilir geliyor.
aslında doğru söylüyorsun tanelerini yemek daha güvenli ama çiğneyerek yemek gerektiği için bana acı geldi midem bulandı yiyeyemedim bende 1 çay kaşığı her sabah aç karnına içiyorum artık yağ imalatçılarının vicdanına kalmış:)
çörek otunun etkisi olmuş olabilir canım, çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifa versin inş canım.
küçülme olduğu için senin adına çok sevindim, maşaallah canım
bu arada günlük ne miktarda yiyorsun acaba? birde 3aydır bünyende güçlenme hissettinmi peki? bence mutlaka hissetmişsindir.... ve başka neler hissettin? bizimle paylaşırsan çok seviniriz.......
hadi gözünaydın, afiyet olsun balım: ))))
ben azıma atıyorum ardından kefir içiyorum tadını pek hissetmiyorum böyle olunca sende ardından hemen bir şey içebilirsin kendisi çok acıBende de çörek otu yağı var. Fakat ben yağ içemem öğürüyorum.
Nasıl içiyorsunuz?
İçebilir miyim acaba ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?