Gebeliğe Hazırlık ÇÖREKOTU BAL TARÇIN DENEYİP HAMİLE KALANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gecmiş olsun en kısa zamanda sağlıkla bebek nasip etsin Allâh

Yok Allah korusun isyan etmiyorum, ne gelirse Allahtan
Amenna valla ben de sabah biraz koyuydu şimdi silik ya tam pik olmamış ya üzülmedim diyemicem yine kist sanırım tam büyümedi bu ay da sanırım ama sol kasığımda sancı var yine de

Amenna valla ben de sabah biraz koyuydu şimdi silik ya tam pik olmamış ya üzülmedim diyemicem yine kist sanırım tam büyümedi bu ay da sanırım ama sol kasığımda sancı var yine de
Bazen hormonlarda dalganmalar oluyor belki öyle bir şeydir yarın tekrar bakarsın benim geçen ay doktora gitmiştim klomen kullandım ama catlamadi sanırım benim 25-27-22 mm yumurtalar var hiç umudum yok içimde bomboş bir hissi vardı tutmadı gerçekten daha bir sene olmadan kendime çok yüklendim hastaneler biraz uzaklaşmak istiyorum ya

Üstüne çok düşmekten sanırım olmuyor çünkü ben anneler gününde ağlamaktan helak oldum resmen

Evet kendimize çok yükleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…