Tabii ki atarım önce bi pik görelimmmmİnşallaholursaa bana da at da umutlarım yeşersin
Hangi testi kullanıyorsun canım , bir de hangi saatte yapıyorsun ben de pazartesi itibariyle başlayacağım bugün sipariş verdimTabii ki atarım önce bi pik görelimmmm
Laboquick marka kaset test aldım ben diğer türlüsünü almadım anlamadım arkadaşım da almış yapamamış o da benimkinde alcaktı ben çok memnunum benimkiden öğleden sonra 2 de yapıyorum zaten 2 saat su içmiyoruz ama bu defa yavaştan koyulaştı bu yüzden sabah 11 de yaptım akşam 8 de de yapcamHangi testi kullanıyorsun canım , bir de hangi saatte yapıyorsun ben de pazartesi itibariyle başlayacağım bugün sipariş verdim
Ben de o markayı aldım , uğurlu gelir umarımLaboquick marka kaset test aldım ben diğer türlüsünü almadım anlamadım arkadaşım da almış yapamamış o da benimkinde alcaktı ben çok memnunum benimkiden öğleden sonra 2 de yapıyorum zaten 2 saat su içmiyoruz ama bu defa yavaştan koyulaştı bu yüzden sabah 11 de yaptım akşam 8 de de yapcam
İnşAllahhh benim ilk ay oluştu gebelikBen de o markayı aldım , uğurlu gelir umarım
İnşallah benim de olur gurbetteyiz herkes bizi bekliyor öbür ay ailelere supriz yapmayi çok istiyorumİnşAllahhh benim ilk ay oluştu gebelik
Sen de mi gurbettesin Allahım burda çoğumuz gurbet sen nerdesin aileler nerdeİnşallah benim de olur gurbetteyiz herkes bizi bekliyor öbür ay ailelere supriz yapmayi çok istiyorum
Valla ben afyon ama mustayiz yaSen de mi gurbettesin Allahım burda çoğumuz gurbet sen nerdesin aileler nerde
Belirti hissetmiş miydinizzReglin 2. Günü başladım sabah akşam diyo ama ben abartmadan tatlı kaşığı ile aç karnına yedim 10 gün yumurtlama olmadan bitmiş oluyo zaten ama erken yumurtluyorsan erken bırak yine de hatta eşime de yedirdim ona sabah yedirdim bu ay o bi de keçiboynuzu özü yiyo yumurtlamayı takip ettim değerlendirdim oldu bir yıldır hiç olmamıştı gebelik o ay oldu
Yaaa aileler izmir ben şimdilik BalıkesirValla ben afyon ama mustayiz yasiz
Yumurtlamayı güzel hissetmiştim gebelikte çok bi belirtim yoktu zaten çok yeniydi 4 haftalıktı kese bozuk dedi benim 4 buçk haftalıktı kBelirti hissetmiş miydinizz
Gönlünüzce olsunYaaa aileler izmir ben şimdilik Balıkesir
Bu ne kadar zaman önce olmuştu canım soylediysen unuttumYumurtlamayı güzel hissetmiştim gebelikte çok bi belirtim yoktu zaten çok yeniydi 4 haftalıktı kese bozuk dedi benim 4 buçk haftalıktı k
leke başladı bi hafta sonra gittim kese vardı bikaç gün sonra da boş dedi Kürtaj oldum falan yani neredeyse 2 ay full leke oldu gebeliğin belirtilerini anlayamadım hep korkulu geçti çünkü
Aminnn cümlemizin şimdi yumurtlama dönemindeyim sol kasığım batıyor ah tam pik görsem rahatlasamGönlünüzce olsun
Ocak 29 da öğrendim şubat 26 da kürtaj oldumBu ne kadar zaman önce olmuştu canım soylediysen unuttum
Bu ne kadar zaman önce olmuştu canım soylediysen unuttum
İnşallah bu ay gebe kalacaksın öyle hissediyorumOcak 29 da öğrendim şubat 26 da kürtaj oldum
İnşAllahhhh isteyen herkes sağlıkla nasip olsun canımmmİnşallah bu ay gebe kalacaksın öyle hissediyorum
AmiiiinİnşAllahhhh isteyen herkes sağlıkla nasip olsun canımmm
Benim pek pik olmaya niyeti yok ya daha koyu olacağına silikleşmişAmiiiin
Sıvı mi aldin ondan mı oldu acabaBenim pek pik olmaya niyeti yok ya daha koyu olacağına silikleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?