Yok kız 6 da az bi su içtim o da yarım bardak hem 2 saat geçti üstündenSıvı mi aldin ondan mı oldu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız 6 da az bi su içtim o da yarım bardak hem 2 saat geçti üstündenSıvı mi aldin ondan mı oldu acaba
Kaçıncı günün ki bugün seninYok kız 6 da az bi su içtim o da yarım bardak hem 2 saat geçti üstünden
Yaa gecmiş olsunYumurtlamayı güzel hissetmiştim gebelikte çok bi belirtim yoktu zaten çok yeniydi 4 haftalıktı kese bozuk dedi benim 4 buçk haftalıktı k
leke başladı bi hafta sonra gittim kese vardı bikaç gün sonra da boş dedi Kürtaj oldum falan yani neredeyse 2 ay full leke oldu gebeliğin belirtilerini anlayamadım hep korkulu geçti çünkü
Siz ne zamandır deniyosunuzYaa gecmiş olsunen kısa zamanda sağlıkla bebek nasip etsin Allâh
17. Gün ya regl bitti hemen yumurtladım ya da yumurtlama olmadı çünkü tam pik olmadıKaçıncı günün ki bugün senin
Aminnnn inşAllah isteyen herkese nasip olsun canımmYaa gecmiş olsunen kısa zamanda sağlıkla bebek nasip etsin Allâh
Belki de geç olacaktır , pco olunca saçma sapan bir şey oluyor ya17. Gün ya regl bitti hemen yumurtladım ya da yumurtlama olmadı çünkü tam pik olmadı
Regl tarihlerindeok düzenli benim yaBelki de geç olacaktır , pco olunca saçma sapan bir şey oluyor ya
O zaman insallqh yumurtlamissindir yaRegl tarihlerindeok düzenli benim ya
İnşAllah canım ilişkiyi hep düzenli oldu AllahtanO zaman insallqh yumurtlamissindir ya![]()
Bir hamile kalsak da hiç dusunmesek ya valla bunaldım cokİnşAllah canım ilişkiyi hep düzenli oldu Allahtan
İsyan etmeyelim de nasip diyelim kuzuBir hamile kalsak da hiç dusunmesek ya valla bunaldım cok
Yok Allah korusun isyan etmiyorum, ne gelirse Allahtanİsyan etmeyelim de nasip diyelim kuzu
Amenna valla ben de sabah biraz koyuydu şimdi silik ya tam pik olmamış ya üzülmedim diyemicem yine kist sanırım tam büyümedi bu ay da sanırım ama sol kasığımda sancı var yine deYok Allah korusun isyan etmiyorum, ne gelirse Allahtan
Bazen hormonlarda dalganmalar oluyor belki öyle bir şeydir yarın tekrar bakarsınAmenna valla ben de sabah biraz koyuydu şimdi silik ya tam pik olmamış ya üzülmedim diyemicem yine kist sanırım tam büyümedi bu ay da sanırım ama sol kasığımda sancı var yine de
Üstüne çok düşmekten sanırım olmuyor çünkü ben anneler gününde ağlamaktan helak oldum resmenAmenna valla ben de sabah biraz koyuydu şimdi silik ya tam pik olmamış ya üzülmedim diyemicem yine kist sanırım tam büyümedi bu ay da sanırım ama sol kasığımda sancı var yine de
Evet kendimize çok yükleniyoruzBazen hormonlarda dalganmalar oluyor belki öyle bir şeydir yarın tekrar bakarsınbenim geçen ay doktora gitmiştim klomen kullandım ama catlamadi sanırım benim 25-27-22 mm yumurtalar var hiç umudum yok içimde bomboş bir hissi vardı tutmadı gerçekten daha bir sene olmadan kendime çok yüklendim hastaneler biraz uzaklaşmak istiyorum ya
Hiç doktorda yumurta takibi yaptırdın mi canım , ay çok mu soru sordumEvet kendimize çok yükleniyoruz
Benim 9 ay olcakSiz ne zamandır deniyosunuz
İnşallah hemen hamile kalırsın balımBenim 9 ay olcak![]()