Hayır hayır estağfurullah yok işte tam başlıyorum gebelik oluşunca kaldı şimdi doktor bikaç ay kendin dene dediHiç doktorda yumurta takibi yaptırdın mi canım , ay çok mu soru sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hayır estağfurullah yok işte tam başlıyorum gebelik oluşunca kaldı şimdi doktor bikaç ay kendin dene dediHiç doktorda yumurta takibi yaptırdın mi canım , ay çok mu soru sordum
Fotoğrafı var mı testlerinAmenna valla ben de sabah biraz koyuydu şimdi silik ya tam pik olmamış ya üzülmedim diyemicem yine kist sanırım tam büyümedi bu ay da sanırım ama sol kasığımda sancı var yine de
Ahh inşallah isteyen herkeseİnşallah hemen hamile kalırsın balım![]()
Koyu olan sabah diğer akşam dünkü de bunların arası bişeyFotoğrafı var mı testlerin
Aaa ne kadar fark var ya , sabahki resmen pike yakınmış bugünü değerlendir canım sen bence yaKoyu olan sabah diğer akşam dünkü de bunların arası bişey
Koyu olandan bi önceki belki de daha koyu cıkacaktı. koyulasıp çatlamış hali budur belkiKoyu olan sabah diğer akşam dünkü de bunların arası bişey
Bence de yumurtlamissin sen canım çok koyu çünküKoyu olandan bi önceki belki de daha koyu cıkacaktı. koyulasıp çatlamış hali budur belki
Bence yumurtlama olmuş yaKoyu olan sabah diğer akşam dünkü de bunların arası bişey
Eşim yok maalesef ama pik olmamış ki zaten dünü değerlendirdik yarınki da değerlendircez bakalım nasipAaa ne kadar fark var ya , sabahki resmen pike yakınmış bugünü değerlendir canım sen bence ya
Zaten spremler bir süre yaşamaya devam ediyor , yumurta olduysa tutmuştur inşallahEşim yok maalesef ama pik olmamış ki zaten dünü değerlendirdik yarınki da değerlendircez bakalım nasip
Bu da dün öğlen belki gece pik oldu başka ihtimal de kalmıyor zatenKoyu olandan bi önceki belki de daha koyu cıkacaktı. koyulasıp çatlamış hali budur belki
Evet bence de sen bu arada bir yerde yumurtlamissin canımBu da dün öğlen belki gece pik oldu başka ihtimal de kalmıyor zaten
Ah evet yaaa enyi denk getirsem bilemiyorum ahahhaZaten spremler bir süre yaşamaya devam ediyor , yumurta olduysa tutmuştur inşallahah şu eslerin nöbetleri ... Denk getircez diye uğraşıyoruz bir de
![]()
Yazık onlar da bize ayak uydurmaya çalışıyorAh evet yaaa enyi denk getirsem bilemiyorum ahahha
UmarımDenemedim ama umarım başarılı olursun canım
Ah evet yaaa enyi denk getirsem bilemiyorum ahahha
Çözünürlük düşüyor tabi ama bariz silik çizgi vardıEki Görüntüle 3592032 bu ay adete 2 gün kala testim böyle çıkmıştı çok umutlanmıştım
Ay inşAllahhhhEvet bence de sen bu arada bir yerde yumurtlamissin canım
Dün akşam olduysa oldu ama olmadıysa bilmiyorum ah keşke dün akşam da yapsaydım testBence yumurtlama olmuş ya