Oyyy hem de ne yazık bi de nasıl istiyorlar bebişYazık onlar da bize ayak uydurmaya çalışıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy hem de ne yazık bi de nasıl istiyorlar bebişYazık onlar da bize ayak uydurmaya çalışıyor![]()
Boşver sen içini ferah tut ben senle ilgili çok umutluyumDün akşam olduysa oldu ama olmadıysa bilmiyorum ah keşke dün akşam da yapsaydım test
AyyyEki Görüntüle 3592032 bu ay adete 2 gün kala testim böyle çıkmıştı çok umutlanmıştım
Evet ya bu ay adet olduğumu duyunca çok üzüldüOyyy hem de ne yazık bi de nasıl istiyorlar bebiş
İnşAllahh canım isteyen herkese nasip olsun yaaBoşver sen içini ferah tut ben senle ilgili çok umutluyum
Hepsi aynı muhtemelen yaaaEvet ya bu ay adet olduğumu duyunca çok üzüldü
Amiin valla su vitaminlere folik asitlere dünya paralar döktüm rahim filmine falan Allah emeğimizi boşa çıkarmasınİnşAllahh canım isteyen herkese nasip olsun yaa
AminnnnnnAmiin valla su vitaminlere folik asitlere dünya paralar döktüm rahim filmine falan Allah emeğimizi boşa çıkarmasın
Başta pek istemiyordu evlendiğimizde şimdi heyecanla bekliyorHepsi aynı muhtemelen yaaa
Benimki de bi korunmayı düşündü ben kızdım ama çok hevesliBaşta pek istemiyordu evlendiğimizde şimdi heyecanla bekliyor![]()
Güzel bir haber vereceğiz inanıyorumBenimki de bi korunmayı düşündü ben kızdım ama çok hevesli
İnşAllahhh canımGüzel bir haber vereceğiz inanıyorum![]()
Teste başlıyım da ben de aticamİnşAllahhh canım
Bekliyorumm tabii ki att bakarız beraberTeste başlıyım da ben de aticam![]()
O kargonun yolunu gözlüyorum inan , doktorda takip çok zordu sürekli muayeneBekliyorumm tabii ki att bakarız beraber
Ay ne zaman bitecek reglinO kargonun yolunu gözlüyorum inan , doktorda takip çok zordu sürekli muayene![]()
Bu ay çok degisik oldum anlamadım ilaçlardan galiba ama bitmek üzere yarına flaan biter gibiAy ne zaman bitecek reglin
O markayı çok çabuk geliyoBu ay çok degisik oldum anlamadım ilaçlardan galiba ama bitmek üzere yarına flaan biter gibi
Bir de bu ay beslenmeme dikkat edeceğim valla elimden gelen bu canım takdir Allah'tanO markayı çok çabuk geliyo
Tabi ki öyle hayırlısı olsun canımBir de bu ay beslenmeme dikkat edeceğim valla elimden gelen bu canım takdir Allah'tan