Gebeliğe Hazırlık ÇÖREKOTU BAL TARÇIN DENEYİP HAMİLE KALANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman deneyen biri olarak bu markayı alayım. 21 mayısı bekleim hemen alıcam.
Benim ilk ay pik görmüştüm bugünkü gibi ve 12 gün sonra gebeliği öğrendim boş gebelikti kürtaj oldum ama oldu sonuçta bi de geçen ay tam pik olmadı işkillendim doktor da tam büyümedi için çatlamamış kiste dönmüş dedi yani bilinçlenmiş oldum tam büyümediğini bile anladım testte

Benim ilk ay pik görmüştüm bugünkü gibi ve 12 gün sonra gebeliği öğrendim boş gebelikti kürtaj oldum ama oldu sonuçta bi de geçen ay tam pik olmadı işkillendim doktor da tam büyümedi için çatlamamış kiste dönmüş dedi yani bilinçlenmiş oldum tam büyümediğini bile anladım testte
yia baya başarılı en azından önünü görürsün.

ovulasyon testi için innovita diye bi marka önerdiler. onu alıcam. siz kullanıyormusunuz kafamı saatleri karıştırıyor 12-17 arasında yapın demiş. ben o saatlerde çalısıyorum. Forumdan birine sordum akşam yapıyorum dedi. sonra satıcıya sordum. En iyi saatler 12-17 arası. bu saatler dışında dogru sonuç alamayabilirsiniz yazmış.
Ben laboquick markasını aldım canım işteyken yapabilirsin engel olan bir durum yoksa , ya da akşam 18 gibi yapsan da olur ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ben laboquick markasını aldım canım işteyken yapabilirsin engel olan bir durum yoksa , ya da akşam 18 gibi yapsan da olur ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Herkes defter felan tutmuş sonuçları biriktirmiş felan bende kafadan direk evde olmalı gibi algıladım bir de saatlere takılınca.

Back
X