yiaa muayeneye mi geldin. ? Bize de haber ver çok heyecanlı.. sağlıkla insallahAyy sormaaaa sıra bekliyoruz şimdi bi muayene olayım dakikalar geçmiyo oyyyy olsun sağlıklı gebelik olsun da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yiaa muayeneye mi geldin. ? Bize de haber ver çok heyecanlı.. sağlıkla insallahAyy sormaaaa sıra bekliyoruz şimdi bi muayene olayım dakikalar geçmiyo oyyyy olsun sağlıklı gebelik olsun da
Canım benim bugün pik oldu yumurtalara baktırcamyiaa muayeneye mi geldin. ? Bize de haber ver çok heyecanlı.. sağlıkla insallah
o zaman deneyen biri olarak bu markayı alayım. 21 mayısı bekleim hemen alıcam.Yooo ben de 11 ile 20 arası en doğru saatler duydum canım değerlendir benim dediğimi de laboquick marka çok iyi yani bana çok iyi geldi
doktor güzel haberler verir amin. Güzel haberlerini alacağın zamanlarda olacak insallah allah isteyene kolaylıkla nasip etsin.Canım benim bugün pik oldu yumurtalara baktırcam
Benim ilk ay pik görmüştüm bugünkü gibi ve 12 gün sonra gebeliği öğrendim boş gebelikti kürtaj oldum ama oldu sonuçta bi de geçen ay tam pik olmadı işkillendim doktor da tam büyümedi için çatlamamış kiste dönmüş dedi yani bilinçlenmiş oldum tam büyümediğini bile anladım testteo zaman deneyen biri olarak bu markayı alayım. 21 mayısı bekleim hemen alıcam.
Aminnnn cümlemize canım isteyen herkese göz aydınlığı olacak evlatlar sağlıkla nasip etsinnndoktor güzel haberler verir amin. Güzel haberlerini alacağın zamanlarda olacak insallah allah isteyene kolaylıkla nasip etsin.
yia baya başarılı en azından önünü görürsün.Benim ilk ay pik görmüştüm bugünkü gibi ve 12 gün sonra gebeliği öğrendim boş gebelikti kürtaj oldum ama oldu sonuçta bi de geçen ay tam pik olmadı işkillendim doktor da tam büyümedi için çatlamamış kiste dönmüş dedi yani bilinçlenmiş oldum tam büyümediğini bile anladım testte
Doktor dedi önceden çatlamış kist yok dedi şükür ya baklım nolcakyia baya başarılı en azından önünü görürsün.
Şuan stresin kalmamıştır. kendini iyi hissediyorsundur.Doktor dedi önceden çatlamış kist yok dedi şükür ya baklım nolcak
Tabii rahatladım ya beklicem artıkŞuan stresin kalmamıştır. kendini iyi hissediyorsundur.
Ben laboquick markasını aldım canım işteyken yapabilirsin engel olan bir durum yoksa , ya da akşam 18 gibi yapsan da olur ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.ovulasyon testi için innovita diye bi marka önerdiler. onu alıcam. siz kullanıyormusunuz kafamı saatleri karıştırıyor 12-17 arasında yapın demiş. ben o saatlerde çalısıyorum. Forumdan birine sordum akşam yapıyorum dedi. sonra satıcıya sordum. En iyi saatler 12-17 arası. bu saatler dışında dogru sonuç alamayabilirsiniz yazmış.
Evet endişe kalmadı. Beklemesi zor olmadan sabrın sonu selamet. Kolaylikla olur amin.Tabii rahatladım ya beklicem artık
Bakalım bu ay ilk kez deneyeceğim faydasını görecek miyizinsallah şifa olur. Keciboynuzu özünü baya duydum faydası olanlar olmuş. Çevremde vardı bi iki tane.
Catlama oldu mı diye mi geldin canımAyy sormaaaa sıra bekliyoruz şimdi bi muayene olayım dakikalar geçmiyo oyyyy olsun sağlıklı gebelik olsun da
Evet de göremezmiş onu neyse kist gitmiş şükürCatlama oldu mı diye mi geldin canım
Herkes defter felan tutmuş sonuçları biriktirmiş felan bende kafadan direk evde olmalı gibi algıladım bir de saatlere takılınca.Ben laboquick markasını aldım canım işteyken yapabilirsin engel olan bir durum yoksa , ya da akşam 18 gibi yapsan da olur ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ay hadi hayırlı haberler ver bizeTabii rahatladım ya beklicem artık
İlk kullandığımda ben de biriktirmiştimHerkes defter felan tutmuş sonuçları biriktirmiş felan bende kafadan direk evde olmalı gibi algıladım bir de saatlere takılınca.