B benkibele Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2008 4.925 45 116 44 Ankara 24 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benkibele #41 canim bilmiyorum. zaten dozunu ona gore veriyordur doktor. bilmiyorum ben bir seye asiri yuklenmeme taraftariyim.
canim bilmiyorum. zaten dozunu ona gore veriyordur doktor. bilmiyorum ben bir seye asiri yuklenmeme taraftariyim.
kirmizipatiklikiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2018 2.854 4.861 133 31 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi benkibele #42 mumnes .!.: ben bu karışımı adetliyken yedim ve adetim 3. günde kesildi noluyor anlamadım faydalımı zararalımı nedir bu dengemizimi bozuyoruz bilmeden Genişletmek için tıkla... Mrb msjı yazalı çok olmuş ama umarım görürsünüz bende ilk defa bu ay bu kürü kullandım ve 3 gün sürdü adetim kasıklarımda ağrı var sizde kist falan yapmış mıydı bıraktınız mı kürü ?
mumnes .!.: ben bu karışımı adetliyken yedim ve adetim 3. günde kesildi noluyor anlamadım faydalımı zararalımı nedir bu dengemizimi bozuyoruz bilmeden Genişletmek için tıkla... Mrb msjı yazalı çok olmuş ama umarım görürsünüz bende ilk defa bu ay bu kürü kullandım ve 3 gün sürdü adetim kasıklarımda ağrı var sizde kist falan yapmış mıydı bıraktınız mı kürü ?