corekotu+bal+tarcin yeyip, zamanindan once adet olan var mi?

arkadaslar bu karisimi kac gun boyunca kullaniyorsunuz bi daha ki adet gununuze kadarmi yoksa daha mi erken birakiyorsunuz, bide ben klomen tedavisi goruyorum bu ay son normalde yarin doktora gidecem tekrar klomen verirse bu karisimida kullanmam dogru olurmu

Kızlar bu karışımın ölçüsünü nasıl ayrlıyorsunuz hangi miktarlarda olacak bende denemek istiyorum.. Mesela bal nekadar çörek otu ve tarçının ölçüsü nekadar olmalı:uhm:

kızlar ben 4 sene önce kullanmıştım o ay hamile kalmıştım ama unutmuşum şimdi siz yazınca aklıma geldi bal ve çörek otu karışımı yemiştim o ay hamile kaldım ama düşük yaptım tutmadı dahada kullanmadım şimdi kullana bilirim ama iyi aklıma getirdiniz bi denim bakalım gene tutcakmı hayırlısı olur inşallah

arkadaslar bu ostrojen progestron dengesi biraz kafama takildi ben de ingilizce sitelerde biraz arastirma yaptim. Turkce sitelerde malesef tipla iligili bilgiler sinirli.

diyor ki ostrojen ve progestron ters olarak calisir ve balans icinde olmalidir. yani bu hormonlardan biri artarsa biri azalir. biri digerine dominant hale gelirse bazi sorunlar ortaya cikar.
biz su anda birini digerine domine ediyoruz. yemek iyi gelebilir bu karisimi ama abartmamak lazim.

vucudun dengeleri ile oynamamak lazim.

lolocum sen bu karisimi yiyerek guzelce yumurtlamissin hamis kalmissin ne guzel. ama ya artan ostrojen hormonu bebisinin tutunamamasina yiol actiysa. cunku ostrojen artti ve progesteron azaldi. progesteron hamislikte en onemli hormonlardan biri.

bilmiyorum ya benim bu hormon dengeleri ile oynama konusunda kafam bayagi karisik...

CANIM YA KUSURA BAKMADA YUMURTANIZIN ÇATLADIĞINI NASIL ANLIYOSUNUZ?fisfisfisfisfisfisfisfisfis

Canım ,şimdi biz herşeyi didik didik ettiğimiz için sürekli kendimizi takip ediyoruz.adetin 13 15 17.günleri ilişki yaşamak lazım ya işte bu sırada sebepsiz ve kendini çok belli eden ağrılarım oluyor karın bölgemde ,kasıklarımda,belimde.sanki böyle idrar yollarını üşütme ağrısıyla adet ağrısı karışımı gibi,anlatabildimmi bilmiyorum.Ben bu şekilde anlıyorum canım..

nevinirmakcim regl oldun mu?

Şimdi gördüm mesajını ya,dün internet bağlantısında sorun yaşadım,tıkır tıkır parasını ödüyoruz ama sebepsiz yere kesiliyor,deli oluyorum.

Benim adet tarihim 24 ağustos canım,2 günüm var daha henüz olmadım.Bakalım bekliyoruz hayırlısı olsun hepimiz için.3 gündür korkunç baş ağrıları yaşıyorum,baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum,ilaçta fayda etmiyor.Benim durumum şimdilik bu kızlar,haberdar edicem gelişmelerden sizleri...

kibelecim ben bu ay yumurta gelistirici ilac kullanmistim ,5 gun iciliyor bu ilac.ilac bittikten sonra fazla gelir belki diye corek otu karisimini iki gunde bir yedim.ve sonuc bugun doktora gittim yumurtalarim gelismis.:lepi:
Eger ilac felan kullanmiyorsaniz mutlaka corek otunu deneyin kislar.ben ne zaman bu karisimi uygulasam yumoslar yeterli olgunluga geliyor.

canim yumurtalarin yeterli buyukluge gelmesine sevindim. darisi hamis kalmana...

ya size komik bir sey anlatayim.

tenis oynamaya basladik biz esimle. yeni ogrenenler bilir. cok top gerekir. surekli saga sola kactigi iicn ve. saha buyuk her seferinde ayni top pesinde kossan 5 dakika oynas=rsin gerisinde top toplarsin. biz oyle yapmiyoruz. 20 tane top var. kacisiyor sonra toplar bitince topluyoruz ceplerimize. ceplere 3-5 top girince cok komik duruyorlar. dusunsenize. sortun cebinde el buyuklugunde toplar. esime bagiriyorum. yumurtalarim cok buyumusler bu ay:)

kızlar bende yaptım karışımı. ama çörekotu çok acı geldi bana yaa... ben çokmu koydum acaba? balı fazlamı koymak lazım?

canimmm cok yemeeee. bak ben alternatif tip kisminda actim bu basligi. guneydoguda kadinlar regl olmak istedikleri zaman corekotu yiyorlarmisss. buyuk ihtimal bu prolaktini dusuruyorrr.

bende prolaktin yüksek çıktı zaten. onun için agnucaston diye bi ilaç verdi dr. onu yutuyorum. acaba ikisi bi arada olmazmı? karışımı yemesemmi ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…