- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Herhangi bir sorunun var mı doktora gittin mı hiçBenimde olmuyo ne yaptıysam bir ay kullandım bu çörekotu bal tarçını olmadı bu ay dört gün hariç hergün nerdeyse denedim ilişki bat 2 ocak ama kaşığım ağrıyo adet olcam yine galiba
Canim bende ayni durumdayim sanki beni anlatmissinBen bu aralar daha bir kötüyüm nerede hamile bı bayan görsem gıpta ediyorum aglayasim geliyor((
Aynen ben de oyleyimBen bu aralar daha bir kötüyüm nerede hamile bı bayan görsem gıpta ediyorum aglayasim geliyor((
Ben 21/ 25 arası regli oluyorum ben ne zaman başlamalıyım .Adeti 28 günde bir olanlar adetinin 2. Günü başlasın 30 günde bir olanlar 3. Günü başlasın. 35 günde olanlar 5. Günde başlasın ben 35 günde bir olduğum için 5. Günde başlamıştım ama 12 günden fazla kullanmayin 12 gün yetiyor
Aynen ben de oyleyim
Zaten aynı durumda olan insanlar anlarmis birbirini başka insanlara söyleyince hep aynı cvp bekle olur tm zaten bekliyoruz ama içimizde evlat özlemini bilmiyorlarCanim bende ayni durumdayim sanki beni anlatmissin
Evet canım kesinlikle haklısın çünkü farklı bir sorun varsa yumurta geliştirmek gereksiz oluyor hatta hormonlara zarar verebiliyor bu arada bugün ben anlamadan de regl günüm henüz birşey yok şükür birazdan test alicam varsa artık çıkar herhalde gebelik belirtilerim full devam ediyor çok ümitliyim. İnşallah bakalımBu kür bnde de ise yaramadi ama incir kürü yapmıştım yumurtlamam olmuştu o dönem baya kasık ağrısı oldu ama ara kanama yaptı devam etmedim kurlerden ziyade en iyisi doktor kontrolü kürler tamamen zaman kaybı eğer bu sorununuz varsa geç kalmadan doktora başvurun
İnşallah cnm ya böyle haberler alinca bnde olmuş kdr seviniyorum haberini bekliyorummm :)))Evet canım kesinlikle haklısın çünkü farklı bir sorun varsa yumurta geliştirmek gereksiz oluyor hatta hormonlara zarar verebiliyor bu arada bugün ben anlamadan de regl günüm henüz birşey yok şükür birazdan test alicam varsa artık çıkar herhalde gebelik belirtilerim full devam ediyor çok ümitliyim. İnşallah bakalım
Gittim herşey temiz ama olmuyoHerhangi bir sorunun var mı doktora gittin mı hiç
Anladım eşin kontrolden geçti mı pekiGittim herşey temiz ama olmuyo
Test yaptım yine tek çizgi ve hiç adet olcak gibi hissetmiyorum bu gün olması gerekiyorİnşallah cnm ya böyle haberler alinca bnde olmuş kdr seviniyorum haberini bekliyorummm :)))
Cnm belki kanda çıkar bazen geç döllenme falan olunca idrarda çıkmıyorTest yaptım yine tek çizgi ve hiç adet olcak gibi hissetmiyorum bu gün olması gerekiyor
Yok canım çıkmaz yumurta takibi yaptirmistim ne zaman catladigini biliyorum malesefCnm belki kanda çıkar bazen geç döllenme falan olunca idrarda çıkmıyor
Cnm belki kanda çıkar bazen geç döllenme falan olunca idrarda çıkmıyor
XBugun olmazsa yarın olacak o regli
İnşallah herşeyde bir hayır vardır bu ay günde bir klomen kullandım adet olursam dozu ikiye cikartacakti doktor bu ay birde taşınma işim var hamile olursam zor olcakti. Ne yapayım buna yorayim bari yeni evimde temiz temiz hamile kalırım :)Xbenimde sözde bugün olacaktı reglim ama düzensiz o yüzden gebeliğe yormuyorum canını sıkma cnm elbet olucak bizimde bebislerimiz
Yok o geçmedi ama inşallah ondada bişey yokturAnladım eşin kontrolden geçti mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?