çörekotu-tarçın bal mücizesi kullananlar buraya

Ben 21/ 25 arası regli oluyorum ben ne zaman başlamalıyım .

Bu kür bnde de ise yaramadi ama incir kürü yapmıştım yumurtlamam olmuştu o dönem baya kasık ağrısı oldu ama ara kanama yaptı devam etmedim kurlerden ziyade en iyisi doktor kontrolü kürler tamamen zaman kaybı eğer bu sorununuz varsa geç kalmadan doktora başvurun

Evet canım kesinlikle haklısın çünkü farklı bir sorun varsa yumurta geliştirmek gereksiz oluyor hatta hormonlara zarar verebiliyor bu arada bugün ben anlamadan de regl günüm henüz birşey yok şükür birazdan test alicam varsa artık çıkar herhalde gebelik belirtilerim full devam ediyor çok ümitliyim. İnşallah bakalım

İnşallah cnm ya böyle haberler alinca bnde olmuş kdr seviniyorum haberini bekliyorummm :)))

Xbenimde sözde bugün olacaktı reglim ama düzensiz o yüzden gebeliğe yormuyorum canını sıkma cnm elbet olucak bizimde bebislerimiz
İnşallah herşeyde bir hayır vardır bu ay günde bir klomen kullandım adet olursam dozu ikiye cikartacakti doktor bu ay birde taşınma işim var hamile olursam zor olcakti. Ne yapayım buna yorayim bari yeni evimde temiz temiz hamile kalırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…