çörekotu-tarçın bal mücizesi kullananlar buraya

Yaa birde benim pazardan yani yumurtlama döneminden beri kasiklarimda hafif bir ağrı var. Aynı ağrı 2 ay önceki düşük yaptigimdada vardı ama yumurtlama dan hemen sonra değildi .Beklenen adet günündeydi ve ben adet olucam sanmıştım bu kadar erken kasik ağrısı olurmu ki

embriyonun yerlesşmesi sırasında kasık ağrısının olabileceğini söylüyolar genelde artı batma iğnelenme hissi de oluyormuş hakkına hayırlısı

Aynen cnm çok zor beklemek Rabbim evlatsiz bırakmasın kimseyi.Bende tedavi görecem gelecek ay çatlatma iğnesi vericek doktor gonal f diye bilginiz var mı kızlar iyi bir ilaç mı

Anladım cnm benim eltimde klomen kullandı ikiz gebelik oldu ama biri öldü bebeğin diğeride bir ay sonra doğacak inşallah darisi başımıza klomen ck iyi bir ilaç umarım sanada çare olur

Anladım cnm benim eltimde klomen kullandı ikiz gebelik oldu ama biri öldü bebeğin diğeride bir ay sonra doğacak inşallah darisi başımıza klomen ck iyi bir ilaç umarım sanada çare olur
İnşallah canım ben bu ayı yeteri kadar degerlendiremedim pek umutlu değilim yinede nasip. Olmazsa önümüzdeki ay günde 2 kez alicam 2 ay önce ila siz hamile kaldım değer 580 iken düşük yaptım yaşım 38 yaşla ilgili yumurta kalitem düşük rahim filmi de çektirdim tertemiz çok umutluyum bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur gibi geliyor bana

İnşallah umudumuzu kaybetmek yok ben hiç hamile kalmadım daha bir yıldır evliyim umarım bu çatlatma iğnesi umutlandırdı beni bakalım artık senin hiç çocuğun yk mu ilk çocuk mu oluck olursa inş

İnşallah umudumuzu kaybetmek yok ben hiç hamile kalmadım daha bir yıldır evliyim umarım bu çatlatma iğnesi umutlandırdı beni bakalım artık senin hiç çocuğun yk mu ilk çocuk mu oluck olursa inş
Ben çalışıyorum her zaman giremiyorum arada bakıyorum haberini bekliyorum inşallah ise yarar iğne. Evet ikinci evliliğim 10 ay oldu evleneli ilki kısa sürdü zaten iki ay önce düşük yaptım yaşla alakalı yumurtam var ama kalitesi düşükmüş.eğer bu klomen kaliteyi arttiriyorsa bende de esimdede başka sorun yok.durmak yok çalışmalara devam :)

Haber ederim cnm inşallah evet hem yaşla alakalı yumurtalar hem de kiloyla benim yaşım daha 23 balık etliyim ama yinede etkiliomus yumurtaları gerçi sende gençsin ama 30 u geçince her kadında oluomus yumurtlama zayıflığı benden senden haber bekliyorum test yapar yapmaz :)

Bugün az kaldı eczaneye gidip test alacaktım zor vaz geçirdim kendimi daha 6 gün var adete cikmazki ama heyecan ışte bir an önce öğrenmek istiyor insan. Hele geçen sefer değerim kanda 586 ya kadar çıkmışken adet oldum. Artık testte iki çizgi görmekte mutlu etmeye yetmicek beni

Kan testinde kesin çıkar ama yinede bekle derim ben :)
Zaten bu gün izinliydim sonraki iznim pazartesi o zamana kadar fırsatım olmaz zaten adet günümde geliyor ki geçen sefer adet günüm geldiğinde çok yorgun ve baş ağrım vardı az da belirtilerde tecrubeliyim sabretmeliyim aylardır eczaneleri gereksiz zengin ettiğim yeter :)

Adetime 6 gün var bugün kan testi yaptırdım.Sonuç negatif...Acaba anlamam için kaç yüz defa daha negatifi görmem gerekiyor.Hala aptal aptal mucize bekliyorum...

Benimde olmuyo ne yaptıysam bir ay kullandım bu çörekotu bal tarçını olmadı bu ay dört gün hariç hergün nerdeyse denedim ilişki bat 2 ocak ama kaşığım ağrıyo adet olcam yine galiba

Adetime 6 gün var bugün kan testi yaptırdım.Sonuç negatif...Acaba anlamam için kaç yüz defa daha negatifi görmem gerekiyor.Hala aptal aptal mucize bekliyorum...
Canım kötü düşünme herşey de bir hayır vardır . Bende test yaptım bu gün tek çizgi. Halbuki üç gundur midem ağzımda geziyorum ögurup boguruyorum afedersin ama tek çizgi ışte yapılacak bir şey yok

İnsan bı yerden sonra yoruluyor adetime Birgün var ama hiçbir adet belirtim yok test yapmaya da korkuyorum çünkü yine o tek çizgiyi gorucem biliyorum düzenli adetde olmuyorum geçen ay on beş gün gecikti adetim sonuç yine hüsran diyeceğim o ki bu da bir sınav sabrın ölçülmesi sanırım önceden hiç anlamzdm ama bı kadının evlendikten sonra ki en büyük hayali kucağını dolduracak onunla gününü geçirecek sağlıklı bir evlatmis yinede umidimizi kaybetmeyelim Rabbim hepimizin sesini duyuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…