çörekotu-tarçın bal mücizesi kullananlar buraya

canım benim tebrik ederim seni çok güzel bir haber ,senin adına çok sevindim,inş saglıklı bir şekilde hayırlısıyla Rabbim kucagınıza da almayı nasip etsin.bizlerede bol bol dua et

canım benim tebrik ederim seni çok güzel bir haber ,senin adına çok sevindim,inş saglıklı bir şekilde hayırlısıyla Rabbim kucagınıza da almayı nasip etsin.bizlerede bol bol dua et

cok tesekkur ederım tatlım insallah sızlerede nasıp olur. dedıgımgıbı azım ve her zaman poztitif dusunce cok onemlı

Kızlar benim de kırmızılar geldi malesef sanırım bu ay hiçbirimize yaramadı karışım bu ay da kullansam mı acaba kist olurmu acaba siz ne derseniz

Kızlar benim de kırmızılar geldi malesef sanırım bu ay hiçbirimize yaramadı karışım bu ay da kullansam mı acaba kist olurmu acaba siz ne derseniz
günaydın canım ben şahsen kullanmamanı tavsiye ederim ne olur ne olmaz herşeyin fazlası zarar.hayt tohumu,civan perçemi ve testere dişli aslan pençesi cayı içmeye başlıcam ben bakalım hayırlısı üzülmek yokk yola devam :)

Arkadaslar Merhaba aranıza yeni katıldım uzun süredir takipteydim ama neyse konuma gelecek olursak bende sizler gibi bebek bekleyenlerdenim.4 aylık evliyim evliligimin 2.ayında polikistik over olduğumu öğrendim bekarken de adetleri duzensizdi ama onemsememistim ve tabiki çok üzüldüm çocuğum olmayacak endişesine kapıldım ama yılmadim tedaviye başlamadan önce doğal yoldan nasıl hamile kalırım internetten sürekli araştırma yaptım ve incir kürü bal tarcin corek otu kürüyle karşılaştım düzenli olarak uyguladım agustos ayında bugun adetimin günü ama gelen giden yok goguslErim ve kasik ağrılarım var normalde adet öncesi bunları hiç yasamazdim bu ay çok tuhaf belirtiler yaşıyorum bikaç gün gecikince test yapıcam umarım hislerimde yanılmam size durumumu haber ederim sevgilerle

Bende buna başladım ama sadece sabahları yicem inşallah şifa olur hepimize... ben bişeyi merak ettim benim normalde adet döngüm 32 ama bugün adetimin 2.günü başladım 5'te mi başlamam gerekiyordu? Bu yorumları öyle bişey okudum ama neyse artık başladım ben 12 gün sonra yumurtlamıyorumda benim 17-18 gibi oluyo tahminimce

Doğru günde baslamissin adetin 2 günü 12 gününe kadar devam et sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı

Doğru günde baslamissin adetin 2 günü 12 gününe kadar devam et sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı

Sağolasın bacım bu sabah başladım ama 1 tatlı kaşığı yedim şimdide yesemmi karnım tok ama bide şimdi fazla gelir diye hani yumurtalar büyüyüp kist yapar diye de korkmuyo değilim

Bendeki etkisi 13.gune kadar devam eden ara ara akinti gibi gelen adet oldu yani ise yaramadi kismet degilmis insaAllah sizlere faydali olur

Merhaba arkadaşlar; ben 4. tüp bebek denemesinde negatif sonuç alıp her şeyi zamana bırakmış durumdayım. Problem eşimin azlık ve hareketsizlik sorunu. Çok yakın bir arkadaşım önerdi ve iddialı bir şekilde yediğin ay hamilesin dedi. Bal Tarcın Çörekotu kürü icin. O kadar ilacın yapamadığını bu basit kür yapabilir mi bilmiyorum.Öylesine başladım.Yediğim ilk gün (reglimin 4.günüydü)kasıklarımda acayip belirgin bir hareketlilik hissettim.Korktum bu nedenle gün asırı yemeye başladım. 8. günde Göğüslerimde inanılmaz şişkinlik ve sağ kasığımda feci hareketlilik hissettim.Sanki göğüslerim patlayacak gibi hissettim.Sonraki gun normale dondu hersey.Sadece ara ara kasıgımda bisiler hissediyorum.Bugun 10. gunum ve karışımı bıraktım açıkçası.Biraz korktum etkilerinden. Daha önce hiç böyle bir yumurtlama dönemi geçirmemiştim açıkçası.Sonuçtan umutlu olduğumu söyleyemem ama bu kürün bişileri etkilediği kesin.En azından belirtileri çok keskindi.Umarım tüp bebeğin yapamadığını basarır ve mucizem gerçekleşir. Cünkü bekliyorum...Ocak ayının ilk haftası regl donemim.Sonucu yine yazıcam.Herkese sevgiler

Merhaba arkadaşlar; ben 4. tüp bebek denemesinde negatif sonuç alıp her şeyi zamana bırakmış durumdayım. Problem eşimin azlık ve hareketsizlik sorunu. Çok yakın bir arkadaşım önerdi ve iddialı bir şekilde yediğin ay hamilesin dedi. Bal Tarcın Çörekotu kürü icin. O kadar ilacın yapamadığını bu basit kür yapabilir mi bilmiyorum.Öylesine başladım.Yediğim ilk gün (reglimin 4.günüydü)kasıklarımda acayip belirgin bir hareketlilik hissettim.Korktum bu nedenle gün asırı yemeye başladım. 8. günde Göğüslerimde inanılmaz şişkinlik ve sağ kasığımda feci hareketlilik hissettim.Sanki göğüslerim patlayacak gibi hissettim.Sonraki gun normale dondu hersey.Sadece ara ara kasıgımda bisiler hissediyorum.Bugun 10. gunum ve karışımı bıraktım açıkçası.Biraz korktum etkilerinden. Daha önce hiç böyle bir yumurtlama dönemi geçirmemiştim açıkçası.Sonuçtan umutlu olduğumu söyleyemem ama bu kürün bişileri etkilediği kesin.En azından belirtileri çok keskindi.Umarım tüp bebeğin yapamadığını basarır ve mucizem gerçekleşir. Cünkü bekliyorum...Ocak ayının ilk haftası regl donemim.Sonucu yine yazıcam.Herkese sevgiler

İnşallah faydasını görürsün Zeynep bende yumurtlama sorunu vardı bu kürü uyguladım ama faydasını göremedim eşine bol şekilde keçiboynuzu kürü uygula bnm eşim de de aynı sorun vardı çok işe yaradı bol bol kuruyemiş yedir ginseng bulabilirsen o da çok etkili Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :-/

Iyide canim sorun sende degil esindeyse bence esin keciboynuzu pekmezi yesin.

Bazen diyorum ki bu kadar ugrasiyoruz bir bebegimiz olsun diye. Olacakta ne olacak her gun bir bomba her gun ölen tecavüze ugrayan bir sürü cocuk. Yanibasimizdaki katliamda ölen cocuklar için hiç birsey yapamiyoruz ve Allah korusun bizimde o duruma gelmeyecegimizin garantisi yok. Bu rezil dunyaya cocuk getirmek ne kadar mantikli bilmiyirum

Bu kadar kuvvetli etkiler nedeniyle yumurta takibi yaptım ve 20 aralıkta net iki çizgiyi gördüm. Adetime yaklaşık 10 gün var. Dünden beri göğüslerimde feci sızlama hissi var ve acayip gazım var. Daha öncesinde adetime 1-2 gün kala olurdu. Ya psikolojik olarak oluştu yada bilemiyorum...Hayırlısı...

Iki cizgi derken? Hamilelik testimi?

Sanırım birlikte bekliyoruz bende bu ay günde tek doz klomen kullandım 16 cuma yumurt 15 mm olmuştu pazar pazartesi Sali ilişki verdi dr. Sadece pazar degerlendirebildim.Diğer günler boş geçti malesef bakalım hayırlısı adete 8-9 gün var sanırım pek de ümitli değilim

Sebnem ümitsiz olma sakın benim eltim de klomen kullandı üç gün boyunca ilişkiye girmesi gerekirken eşinin işi gereği sadece bir defa olmuş o şekilde hamile kaldı önemli olan yumurtlaman oldugunda olması inşallah hepimiz de hamiş oluruz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…