- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
canım arı sütünü nasıl kullandın bana da anlatır mısın ? eşime aldırıcam ama ne kadar almak lazım ne kadar kullanmak lazım hiç bilmiyorum? yardımcı olursan çok sevinirim bebeğinle mutlu huzurlu yılların olur inş.bende çörek otu bal tarçın kürünü uyguladım.ilk ay hamile kaldım Allaha çok şükür..ben bide bi önceki ay arı sütü yedim belki onun etkisidir bilemiyorum şimdi...
yinede devam et bence. benim bir öğrencimin annesi menopoz girecek idi yaş 30 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam o birde bala katmadan sırf çörek otunu robotta çekip yiyerek hamile kaldı :) dr u bile şaşırmış neredeyse patlayacak yumurtaların diye. umudunu kaybetme Rabbim ol der ve olur. benim ablam 22 yaşında menopoza girmesine ramak kalmıştı tam iki sene tedavi gördü tüp bebeğe geçeceklerdi ki ablam bir tane var Allah ona uzun ömür versin çok bunaldım artık uğraşmayacağım dedi. ondan sonra ki ay hamile kaldı. hemde ikiz birisi daha karnındayken öldü ama Rabbim ona ikram etti belki isyan etseydi olmazdı. o yüzden ben inanıyorum hepimizin bir gün bebişi olacak. Allah yardımcımız olsun.Bende denemistim hem de çok ta saati saatine kullandim ilk ay denemiştim ben hatta ama tutmadi
canım ben arı sütünü her akşam yatmadan yarım çay kaşığı ve yarım çay kaşığı balı birlikte yedim.çok pahalı bir şey biliyosun ben 200tl ye minicik bir kavanoz alabildim.inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın..iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederimcanım arı sütünü nasıl kullandın bana da anlatır mısın ? eşime aldırıcam ama ne kadar almak lazım ne kadar kullanmak lazım hiç bilmiyorum? yardımcı olursan çok sevinirim bebeğinle mutlu huzurlu yılların olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?