çörekotu-tarçın bal mücizesi kullananlar buraya

Çörek otu tarçın bal bunlar yumurta geliştirmek için çok fazla sayıda yumurta oluşturuyor. Incirli havuç kürü de LH salgiliyor yani yumurta catlatiyor

Ovitrelle çatlama iğnesi isteyebilirsin bu kürü kullandıktan sonra doktora gidip. 36 saat sonra yumurtalarin catliyor çoğul gebelik Şansın bile var

Çörekotu tam ogutulms sekildemi koydunuz benimki biraz parcali kaldi ve yerken biraz zor oluyor acimsi tat verdi corekotu yutmakta zorlanıyorum

Ben ağzımda cignedim ogutmedim zaten ballı olunca acı da gelmedi bilmiyorum nasıl kolayiniza giderse öyle yapin

Ben bir tatli kasigi yiyorum birde sizler ne kadar yiyorsunuz ve gunde kac kere

bende çörek otu bal tarçın kürünü uyguladım.ilk ay hamile kaldım Allaha çok şükür..ben bide bi önceki ay arı sütü yedim belki onun etkisidir bilemiyorum şimdi...
canım arı sütünü nasıl kullandın bana da anlatır mısın ? eşime aldırıcam ama ne kadar almak lazım ne kadar kullanmak lazım hiç bilmiyorum? yardımcı olursan çok sevinirim bebeğinle mutlu huzurlu yılların olur inş.

Bende denemistim hem de çok ta saati saatine kullandim ilk ay denemiştim ben hatta ama tutmadi

Bende denemistim hem de çok ta saati saatine kullandim ilk ay denemiştim ben hatta ama tutmadi
yinede devam et bence. benim bir öğrencimin annesi menopoz girecek idi yaş 30 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam o birde bala katmadan sırf çörek otunu robotta çekip yiyerek hamile kaldı :) dr u bile şaşırmış neredeyse patlayacak yumurtaların diye. umudunu kaybetme Rabbim ol der ve olur. benim ablam 22 yaşında menopoza girmesine ramak kalmıştı tam iki sene tedavi gördü tüp bebeğe geçeceklerdi ki ablam bir tane var Allah ona uzun ömür versin çok bunaldım artık uğraşmayacağım dedi. ondan sonra ki ay hamile kaldı. hemde ikiz birisi daha karnındayken öldü ama Rabbim ona ikram etti belki isyan etseydi olmazdı. o yüzden ben inanıyorum hepimizin bir gün bebişi olacak. Allah yardımcımız olsun.

canım ben arı sütünü her akşam yatmadan yarım çay kaşığı ve yarım çay kaşığı balı birlikte yedim.çok pahalı bir şey biliyosun ben 200tl ye minicik bir kavanoz alabildim.inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın..iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…